Follow on Bloglovin.....Underbara frukost

Vet inget som sitter bättre än en riktigt god och härlig frukost. Blir frukosten bra och god, så blir dagen automatiskt mycket bättre. Sitter och äter den tillsammans med filmen Spring Breakers, såg den aldrig i lördags då det blev ändrade planer staxts efter att jag publicerade inlägget.
 
Underbara frukost.
 

Follow on Bloglovin.....Äntligen provat på proteinpannkakor!

Jag gick upp runt halv nio och började med att göra pannkakor direkt. Insåg att jag inte hade tillräckligt med fullkornsvetemjöl kvar, så jag testade (äntligen) att ha i proteinpulver. Jag tog det pulver som jag inte alls tyckte var gott att dricka, onecasein. Alldeles för smuligt för att dricka. Det blev helt underbara pannkakor. Mums sa vi båda. Dubble chocolate från Fitnessguru. Nu äntligen vet jag hur jag ska få slut på den burken!
 
Nu ska jag titta på Spring Breakers. En film med Vanessa Hudgens, Selens Gomez, Ashley Benson och Rachel Korin. Tjejfilm med andra ord. Vet inte hur länge jag letat efter den så jag kan se den! Minst sex månader.
 
 

Follow on Bloglovin.....Vad gjorde vi på vår minisemester?

Jag får in väldigt många frågor om vad vi egentligen gjorde på vår semester. Vi gjorde väl inte så mycket, egentligen.
 
Fredagen satte vi upp tältet, hade med oss en fel typ av sladd till elskåpet. Så vi sprang runt och letade efter en adapter eller sladd. Vi trodde lite att det var kört där. Haha. Elplats, utan att använda elen? Som vi planerat att göra? Vi skulle inte få upp madrassen annars. Eller ha en kall kylbox. Eller ladda mobilerna. Eller använda spisen. Vi fick tag på en efter att ha sprungit runt på nästan varje camping. Tur det! Sen tog vi oss en promenad på stranden och satte oss och kollade på solnedgången.
 
Lördagen började vi med en riktig frukost och sen tog vi det bara lugnt någon timme, vi vaknade väldigt tidigt och skulle gå och kolla i stan. Vi gick till outletsen som finns där och jag hittade mig den perfekta bikinin. Älsklingen hittade sig en ny ryggsäck han tyckte om och vi köpte oss en volleyboll. En plastig en. Sen satte vi oss på restaurangen och åt riktigt god mat med havsutkik. Mysigt och gott. Sen kollade vi på lite beachvolleyboll, (lustiga regler osv), solade (läs "sov"), spelade minigolf och fikade på ett mysigt litet fik som verkade vara ett riktigt bra ställe då alla handlade något där.
 
Söndagen blev en riktigt kort dag där då jag kollade vädret och det sa att det kanske skulle börja regna runt tolv. Så vi packade snabbt ihop och tog bussen vid tio. Kändes riktigt skönt att ändå komma hem. Sen gjorde vi inte så mycket när vi väl kom hem. Tog det lugnt.
 
Ja, så var det väl egentligen det gick till på vår semester. Fredagen kändes allt meningslöst och hemskt, men igår var allt underbart och vi ska göra det igen.
 
 

Follow on Bloglovin.....Hemma från första minisemestern

I fredags åkte vi iväg till Köpingsvik för att tälta, första gången vi semestrar själva och tillsammans. Underbart var det. Vi åt en massa hela dagen på lördagen, restaurang, fik, chips, godis med mera. Badade och bollade lite volleyboll med en boll vi köpte oss, riktigt jobbig boll!
 
Vi har haft en helt underbar helg och jag har fått endel färg på min bleka kropp. Tjoho!
 
1. Sätta upp tältet på vår fina plats. 2. Solnedgången på fredagskvällen.
 
1 & 2. Min lunch på lördagen. Guuud, så gott!
 
1. Älsklingens lunch på lördagen. 2. Resan hem idag runt tio.
 
 1 & 2. Fika på lördagen. För gott nästan!
 
1 & 2. Golfrunda på lördagskvällen.
 

Follow on Bloglovin.....Dålig bloggning och sämre blir den

Har varit en riktigt dålig vecka för min älskade blogg. Jag har inte haft ork eller tid att vara lika aktiv här nu och i helgen ska jag iväg och ha det mys. Så sämre lär det bli. Sen kommer jag nog börja på riktigt igen. Då jag kommer vara hemma mycket mer och ha mer energi i kropp och knopp igen.
 
Det är endå sommar och jag vill ut och njuta av den. Hoppas ni också gör det om ni har tid och ork!
 
 

Follow on Bloglovin.....En dag i solen, nu lunch

Jag har varit ute på Skälby, en gård här i Kalmar, och solat hela dagen. Det lustiga är att jag hade ryggen från solen hela dagen, ändå är det den som är rör. Himla lustigt det där. Fick en fin färg fram över brösten då jag inte riktigt får sola hela mig än.
 
Nu är pizzan i ugnen och ska bli varm så jag kan äta den. Mums! Ringde nyss och bokade campingplats. Inte visste jag att det var så enkelt att göra det? Alltid lär man sig något nytt.
 
Försökte ta en bild på ryggen, men blev bara rump-bilder! Det visar jag inte er.
 

Follow on Bloglovin.....Hemma på lunchen

Nu måste jag snart iväg igen. Är hemma på lunchen och tar det lite lugnt och sådant. Efter "kursen" idag ska jag åka direkt till mamma och vi ska sätta upp tältet hon har. Martin och jag funderar nämligen på att campa i helgen eller nästa helg. Skulle vara så skönt att bara komma bort och ta det lugnt några dagar, även fast det inte blir så långt.
 
Måste ta mig något att äta nu också. Inte gjort än och måste cykla om en kvart. Vi hörs senare!
 
Gammal bild, men ändå.
 
 

Follow on Bloglovin.....Dagens goda gärning

När vi gick och handlade förut så såg jag en hund instängd i en bil, i solen. Gick en runda och den var fortfarande kvar. Ringde 11414 och allt löste sig med att ägaren var tacksam över att någon hade lagt märke till det, hon var ute med den väldigt ofta (enligt henne) när hon handlade. Allt löste sig väldigt bra och jag är stolt över att jag ringde när jag såg den i bilen 40min och missade dom gångerna ägaren var ute med den. Ändå glad över min gärning där.
 
Nu har älsklingen gått iväg med hunden till mamma och nu blir det en lugn kväll med lite disk och tacos med film ikväll. Kommer fixa veckans utmaning snart också så den kommer upp när den ska!
 
 

Follow on Bloglovin.....Vi hade en nattgäst

Jag var hos mamma hela dagen igår, därför blev det inte något här. Passade vovven och sen stannade jag kvar och vi grillade och lite sådant mysigt. Skulle egentligen sovit över, men vovven fick följa med mig hem efter att älsklingen hade kommit med min mobil till mamma. Det bara blev så.
 
Så inatt har vi haft en vovve som sällskap i sängen. Riktigt mysigt. Ätit frukost och nu kollar vi på film. Blir en städdag idag. Vilket behövs!
 
 

Follow on Bloglovin.....Min kväll

Nu har jag ätit gott och tagit det lugnt till filmen som går på tvn. Älskar fisk! Dock är jag skeptisk till färdigmat.. Men denna är så god och vet inte hur jag ska göra för att få den så god när jag gör den själv. Tips någon?
 
Väntar på ett sms, eller samtal, med min sambo som ska komma hit. Ska cykla och möta honom med vovven.
 
 

Follow on Bloglovin.....Tror jag överlever kvällen

Det har varit en väldigt lugn dag hos mamma med vovven. Hur skönt som helst! Börjar bli bättre nu och skulle nästan säga att febern är borta, men fortfarande superseg och trött.
 
Var och handlade lite gott förut, så tror jag överlever kvällen nu. En kall cola till fisk, ris och sås till filmen sen. Kan det bli så mycket bättre? Skulle inte tro det, eller jo, älsklingen skulle vara här med mig. Men han kommer om en stund. Mysigt!
 
 

Follow on Bloglovin.....En febrig morgon

Idag blir det att vara hemma och sen åka till mamma och passa hunden. När min älskade sambo vaknade så skulle han väcka mig och jag var tydligen riktigt varm, fast jag låg och skakade. Somnade om och mår likadant fast jag sov med extra täcke då.
 
Ska fixa mig en mysig frukost och kolla på film.
 
Gårdagens lunch.
 

Follow on Bloglovin.....Svar på tal!

Jag får in ganska så mycket kommentarer angående min mage. Att jag enbart bryr mig om hur magen ser ut och så vidare.
 
Jag kan då svara med att, ja, jag bryr mig mest om magen för det är den som "förstör" mig. Jag vill inte bli mindre, jag vill bli fastare och starkare, fysiskt och psykiskt. Magen är därför det område som jag bryr mig mest om. Jag vill ha synliga rutor, platt mage och allt det där. Sen är jag så nöjd med mig själv.
 
Målet har jag redan ändrat med tiden som gått. Innan ville jag bli smal som en sticka och allt som har med det att göra. Men jag har ändrat det till att faktiskt vilja bygga lite och byta ut fettet mot muskler. Så snyggt! Jag börjar att må bra för den jag är. Bara lite smått som ska ändras och bli bättre nu.
 
 

Follow on Bloglovin.....Ny dator!

Igår köpte jag mig en ny dator, vilket det verkligen var läge för. Den andra är sex eller sju år gammal, fungerar knappt och sprängs snart. Nästan bokstavligen. Så det bev en runda och titta lite och så hittade vi en som var bra och inte allt för dyr, plus att den faktiskt var vit. Älskar att den är vit.
 
Det är en Packard Bell, 15,6 tum, snabb "liten" sak. Kommer falla för den när jag förstått mig på Windows 8 Ni kommer få se bilder på den!
 
Nu ska jag äta frukost och fixa en massa program som jag behöver ha på den för att kunna använda den och allt sådant. Flytta över lite från den gamla och sådant. Det kommer bli bra!
 
En bild från google.
 

Follow on Bloglovin.....Vecka 27 utmaning!

 
Förlåt att jag är en eller två dagar sen med att lägga ut den nya utmaningen. Jag har inte haft så mycket tid eller ork till det. Men nu ska det bli ändring på det!
 
Dom som var med i förra utmaningen var: Vapenbroder, Lovisa, Emma, missat någon? SÄG TILL!
Klarade ni det eller "misslyckades" ni? Jag själv gjorde bara 55st, sen fick jag ont i mitt högra ben. Blivit lite bättre nu!
 
Den nya utmaningen går ut på att göra plankan i 30min utdelat på hela veckan, fram till söndag kväll. Ungefär 5min varje dag. Du kan göra vilken variant som passar dig bäst. Sidoplankan, omvänd planka eller planka på boll, ribbstol eller andra redskap.
 
Vilka är med? Kommentera och du blir länkad i nästa utmaning!
 
 

Follow on Bloglovin.....Planering av inköp av ny dator till mig

Vi har gått nu ett bra tag och tittat på en ny dator till mig då den jag har nu är drygt sex år och sprängs väl snart. Lovar. Den låter fruktansvärt, fungerar inte utan laddaren, laddaren fungerar bara på vissa ställen (ibland) och den börjar bli allmänt seg och trög. Nu är det verkligen dags.
 
Annars har jag ätit en god frukost, liten frukost. Jag ska sitta i en skolsal hela dagen för att arbetsförmedlingen har sagt, tvingat, mig dit så det är bara att göra eller skriva ut mig. Tur att jag börjar få lite andra planer på att göra annat. Måste bara ta reda på lite mer innan det kanske går som jag vill.
 
Ha en bra dag alla kära läsare! Kommer någonstans efter tre. Ny utmaning kommer idag också.
 
Så glad över denna bild, därför fick den visas igen.
 

Follow on Bloglovin.....Jag bara älskar mitt liv

Blev lite ändrade planer nu direkt på morgonen. Helvete, får man inte säga men jag gjorde det ändå. Jag skulle egenligen iväg nu till tio men så blev det inte. Jag kommer ingenstans idag, så kan jag säga. Inget jag kan göra åt det nu ändå. Får sitta hemma och söka klart arbetet som jag sökte innan dess också.
 
Nu ska jag söka klart arbetet och sen blir det att söka dom andra två jag har uppe som flikar. Ja, för er som undrar. Jag söker jobb varje dag, ibland ett och ibland flera. Bara det att det är så tråkigt att skiva om det hela tiden.
 
 

Frossle.com Omega 3 + Krill frÃ¥n Natusal Vitaminbutiken Kenkou - Online Hälsokostbutik Kom i form till sommaren! FÃ¥ daglig energi! Vitalas Vitalslim NyaLiv.se körkort Högskoleprovets övningbok

ScandicPartner's Affiliateprogram

Tjäna pengar på nätet. Få 300 kr i startbonus - anmäl dig nu!
www.scandicpartners.se

Faktureringsprogram online

Blixtsnabb & enkel fakturering online med Faktura24. Testa helt gratis NU!
www.faktura24.se

Högskoleprovet nya övningsbok

Få toppresultat på Högskoleprovet med högskoleprovets övningsbok.
www.högskoleprovet.se

Alla nya Körkortsfrågor

Ta körkort plugga online. Teoriprov med alla nya körkortsfrågor.
www.körkort.se