Follow on Bloglovin.....Mestadels av min dag

Dagen har varit riktigt lugn, förutom när vi gick hem till sambons föräldrar och hade riktigt trevligt. Jag har kollat på Supernatural, druckit massa te med mycket honung i och några jordgubbar. Även lite godis då.
 
Såhär har min dag sett ut! Ser väldigt blek ut i ansiktet dock, ser jag nu..

Follow on Bloglovin.....Lunch time!

Det blev lax idag igen, bara för att det är så otroligt gott och för att vi knappt hade något annat i frysen. Gjorde en riktigt god sallad till med isbergssallad, tomat, gurka, jordgubbar, kiwi och ananas. En riktigt god lunch med andra ord.
 

Follow on Bloglovin.....Easter candy

Då det faktiskt råkar vara påsk denna helg då fick det bli lite godis. Hur gott som helst! Dock börjar jag tröttna efter några bitar, men ändå. Lite gott får man unna sig ibland.
 

Follow on Bloglovin.....Love my breakfast tray

Blev en riktigt lyxig frukost idag igen. Får inte nog av dessa. Jordgubbar, kiwi och ägg. Hur gott som helst. Tar inte alls lång tid att göra heller. Ska bara städa inne i köket så kan jag nog filma en liten film när vi lagar mat och jag gör den väldigt olik hans tallrik. Många som faktiskt är nyfikna på detta.
 

Follow on Bloglovin.....Att kunna öppna dörren på morgonen

Det första jag gjort dom senaste dagarna är att öppna balkongdörren och vädra ur lägenheten varje morgon. Det så hur skönt som helst! Och inte för att tala om hur busfröna hemma blir då också. Två hästar som galopperar i lägenheten och spanar efter fåglar från räcket. Så sjukt gulligt.
 
Framför Skrållan ser man lite av Pipen.

Follow on Bloglovin.....Lugn, jobbig och trött kväll

Förkylningen blir bara värre och värre, dock har jag slutat nysa men hals och näsa gör ont. Hur som hur så har vi bara fixat persiennen i vardagsrummet då den gick sönder. Annars har vi kollat på Supernatural och älsklingen kokade ägg och fixade två knäckebröd med citronmajonäs och ägg på. Hur gott som helst!
 
Nu ska jag bara kolla klart på avsnittet sen ska jag gå och lägga mig. Behöver sova och hoppas förkylningen försvinner till imorgon. Orkar inte, vill inte och kan inte bli förkyld nu.
 
Inte den bästa bilden, men en bild från i somras.

Follow on Bloglovin.....Påsk- och Midsommarmat

Då jag var så himla sugen på nypotatis, köttbullar och gräslökssås så gick vi och handlade. Glömde dock kolla om vi hade köttbullar kvar, vilket vi inte hade. Så vi gjorde lax istället. Och bara för att hedra påsken lite så kokade jag ägg och blandade gulan med citronmajonäs. Det blev riktigt gott!
 
Nu ska vi bara ta det lugnt en liten stund, sen bär det nog av till Martins föräldrar en stund.
 

Follow on Bloglovin.....Stort glas med lite allt möjligt gott i

Sov ovanligt länge idag, till klockan sju. Det är länge för att vara mig. Mixade massa frysta jordgubbar med lite turkisk yoghurt och mjölk. Delade en kiwi och äpple. Hade musli och allt annat i glaset. Blandade omkring med skeden och det blev väldigt gott, och framför allt väldigt fint att titta på.
 
Nu kollar jag på Supernatural och ska bara ta det riktigt lugnt idag, jag har åkt på en förkylning då jag inte kunde andas när jag vaknade och bara nyser och nyser hela tiden. Inte alls speciellt rolig.
 

Follow on Bloglovin.....Får man belöning efter sex maskiner?

Idag har vi haft fullt upp, i alla fall i fyra timmar. Sex maskiner har gått och allt vi fick hänga upp inne i lägenheten var några av mina bhar, som jag inte ville köra i tumlaren. Så himla skönt! Sex maskiner? Vi brukar köra en vanliga fall, men idag tog vi så mycket vi hann med. Ska köra ett sådant här pass någon dag till i helgen.
 
Så vi smälte lite choklad och delade upp några jordgubbar och äpplen och kollade på Supernatural. Kan säga det att jag kollar på säsong fyra nu, tror jag?!
 
Nu har jag precis ätit ett knäckebröd och ska gå och kolla på Robin Hood, läs somna till.
 

Follow on Bloglovin.....Lyxig sjukfrukost

Känner mig inte så mycket bättre idag. Snarare sämre då jag tränade igår. Så idag blir det ingen träning och troligtvis inte imorgon heller. Hur mycket jag än vill, så ska jag inte.
 
Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på fjärde säsongen av Supernatural och äta frukost. Så himla mysigt. Det enda som saknas är en kopp grönt te, men den får komma lite senare.
 

Follow on Bloglovin.....Cute and funny kittens

Då jag alltid bjuder på fitspiration och sådant så bestämde jag mig för att visa en liten söt och rolig kattungegif. Så otroligt söt!
 

Follow on Bloglovin.....Svettigt värre

Bestämde mig ganska inpulsivt att jag skulle åka och träna, fast jag varit hemma och inte riktigt mår hundra bra än. Men åkte iväg och körde ben. Dog typ. Det var sjukt jobbigt och jag hoppas på lite värk i benen och rumpan imorgon.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta med älsklingen. Blir en riktigt mysig ikväll idag i det ommöblerade sovrummet. Jag ska lägga mig tidigt idag och bara sova ut, känner att jag behöver det.
 

Follow on Bloglovin.....Frukostar

Igår blev det bara en riktigt enkel smoothie till frukost då vi båda låg hemma och var magdåliga. Vi åt något som tydligen inte var bra för oss. Idag är vi också hemma då det sitter kvar i oss och jag mår fortfarande lite dåligt. Blivit lite bättre, men vill bara ta det lugnt idag.
 
Idag blev det en riktig lyxfrukost. Hur gott som helst var det. Vi möblerade om i sovrummet igår också, det hade vi lite energi till. Så nu ser det bättre ut där inne. Ni får se bilder när tvätten är fixad och lite sådant.
 

Follow on Bloglovin.....Något man själv inte märker av på sig själv

Sen jag började med detta den första januari så har jag faktiskt inte märkt så stor skillnad på mig själv. Varken så mycket på måtten, i spegeln eller på bilderna. Men jag har börjat bli hårdare och hårdare mot mig själv. Maten är jag väldigt noga med, dricker väldigt mycket vatten, tränar ganska mycket och framför allt så sover jag väldigt bra. Men ändå så märker jag inte den skillnad jag vill göra.
 
Det roliga är att andra märker att jag blivit lite smalare. Tack gode gud för det! Då är det pågång och jag tänkte bjuda med mig av siffrorna när jag mäter mig och fotar mig den första april nu igen. Hoppas verkligen det blir lite mer skillnad på dessa bilder då. Tänkte bara visa er från första bilden och sen bilden jag tar nu i april. Så två bilder blir det och jag verkligen hoppas ni ser skillnad. Utöver siffrorna som kommer.
 
Jag har haft mina svackor då jag inte ser skillnaden själv, men jag kämpar mig vidare och jag mår mycket bättre när jag tränar och äter väldigt bra. Dock är jag hur sugen som helst att testa proteinpulver och fettförbränningspiller. Hur sugen som helst. Då jag bara hört och läst massa bra om dessa. Då tänkte jag mig av märket One Whey till pulvret och One Heat på pillrerna. Det hade varit riktigt roligt att testa en omgång av båda och se om jag märker skillnad själv. Och jag är inte lättpåverkad av media för kosttillskott och sådant, men dessa tilltalar mig bara mer och mer varje gång jag tänker på dom.
 

Follow on Bloglovin.....Filmer på nätet

Har du som jag ett redan väldigt stort filmförråd i huvudet men inte kommer ihåg vad alla filmer heter? Du kanske du hittar dom här på ViaPlay. Jag har väldigt många filmer som jag tycker är riktigt bra, som man kan se på om och om igen till det att du kan alla rubriker och citat utantill. Det är väldigt roligt, men väldigt jobbigt när någon sitter bredvid och säger dom högt.
 
Det bästa med allt är att det finns sidor, som denna, som faktiskt är väldigt bra för att kolla film på. Dock gör jag det inte själv, men hade nästan velat kunna göra det. Det finns mycket nya filmer ute på sidan och väldigt gamla filmer också för den delen. Så himla roligt att det är så blandat mellan väldigt många olika gener, åldersgrupper och allt annat som har med film att göra.
 
Så kolla in denna sida och få din egen uppfattning om hur sidan fungerar och om du anser den vara bra eller inte.
 

Follow on Bloglovin.....Lunch och Supernatural

Jag har bara suttit i soffan och kollat på Supernatural hela dagen. Så jag gjorde mig lite enkel mat, pasta, ägg och broccoli- och senapssås. Det var faktiskt ganska gott, men jag äter inte så mycket pasta längre.

Om ni undrar om recept, kommentera så kanske jag lägger ut det lite senare idag.

Follow on Bloglovin.....Vitamin- och energirik frukost

Idag skar jag bara upp en apelsin och två kiwi till frukost. Gjorde mig en kopp studentte, som ska vara väldigt uppiggande, men lite honung i. Hur gott som helst! Kommer snart piggna till på riktigt och kommer börja pyssla på mitt projekt igen.
 

Follow on Bloglovin.....Ny vecka, nya möjligheter

Idag är det måndag och jag gick upp väldigt tidigt idag, innan klockan sex med älsklingen som skulle iväg och jobba. Kunde inte somna om, så struntade i det med en gång. Jag som är ledig idag. 
 
Ska snart gå och fixa mig någon form av frukost om en stund.
 
En av många outfits i somras.

Follow on Bloglovin.....Blivit med barn!

Åkte hem till mamma ganska tidigt idag för att hämta en sista sak jag behöver till mitt projekt jag ska påbörja idag. Nämligen vit sytråd. Men det var inte det enda jag fick med mig hem, en hund. En stor bebis som är underbar. Den ska jag kanske ha till imorgonbitta, annars får jag åka och lämna den ikväll om det blir bråk mellan honom och katterna.
 

Follow on Bloglovin.....Serieguld till Kalmar VBK/PRO herrar!

Igår var jag iväg och kollade på när herrarna, inklusive min sambo, spelade volleyboll. Sista sammandraget för säsongen. Första matcherna var lite sådär. Dom kom tvåa i gruppen av tre lag. Fick möta dom som ledde serien, i då-läget, och vann mot dom. Gick till final och där var det antingen vinna eller komma trea. Etta eller trea i serien.
 
Jag var som ett nervvrak, som att killarna gett mig all deras nervositet bredvid planen. Näst sista matchen var helt sjuk, likadant med finalen. Skulle jag haft en pulsklocka på mig så hade det toppat min maxpuls, lätt.
 
Dom vann sista matchen, finalen, också och därmed gick dom som serievinnare för säsongen. Riktigt roligt att man får vara med och uppleva dessa saker.
 
Kalmar PRO är det bara vi som förstår, men kanske ska berätta det för er? Kalmar Pensionerernas Rätts Origination.
 

Follow on Bloglovin.....A very tiny breakfast

Gjorde mig en snabb liten frukost idag. Lite turkisk yoghurt och musli i en liten mugg och en banan till. Väldigt gott och gick väldigt snabbt att fixa fram. Precis vad jag behövde denna morgon. Trött och seg tjej med ytterst liten träningsvärk i ben och rumpa.
 

Follow on Bloglovin.....Success isn't given, it's earned!


Follow on Bloglovin.....Recept: Banan- och havregrynssmoothie

Jag har fastnat lite för denna kombination till smoothie. Banan och havregryn, i en smoothie? Ja, faktiskt!
 
Det jag brukar ha i i alla mina smoothies är turkisk yoghurt. Sen varierar jag mig väldigt mycket. Denna gång blev det en banan och ungefär en halv deciliter havregryn. Mixa ihop och servera. Den kan vara något torr och sandig i smaken. Men smaken är som baken, delad. Hoppas ni gillar det!
 

Follow on Bloglovin.....Det som många väntat på

Efter att älsklingen gått så satt jag kvar vid datorn en liten stund och gjorde mig en banan och hvregrynssmoothie igen. Den var väldigt god faktiskt! Kan lägga upp recept på den om någon är sugen på det? När jag skulle sätta mig i soffan igen med smoothien så såg jag att det inte snöade ute. Änligen tänkte jag och drack upp den lite fort och stack iväg till gymmet. Var där i två timmar och körde mycket ben. Hoppas, som vanligt, på träningsvärk.
 
Det är väldigt många som frågat varför jag inte lägger upp bilder på mig själv. Jag tycker inte om min kropp, därför lägger jag inte ut så mycket på mig själv. Men här är två olika, fast lika, på mig och Pipen. Vill ni se fler av dessa bilder?
 

Follow on Bloglovin.....Before training!

Trodde verkligen inte jag skulle komma iväg idag heller på grund av vädret. Men jag ska bara dricka min banan och havregryns smoothie. Sen ska jag byta om och åka iväg till gymmet. Älskar att köra den och rumpa, så kommer troligen att bli det idag. Men älskar också att cykla och springa. Får ta slut på mig helt idag.
 

Follow on Bloglovin.....Lite sen, men middagen igår

Igår på lunchen, och resten av dagen, snackade vi mat. Som vanligt. Så kom en och hade köpt sig en wrap. Inte på McDonalds utan på ett annat ställe. Den såg så god ut. Bestämde mig då för att göra en sån till middag när jag kom hem sen. Med mitt tålamod så gick brödet åt skogen, så det blev ingen wrap, det blev en sallad med tunnbröd under ungefär. Men ganska gott ändå!
 

Follow on Bloglovin.....Drag the picture


Follow on Bloglovin.....Nightmares are dreams


Follow on Bloglovin.....Lite kvällsgott

Kände mig riktigt sugen på varma mackor med ananas på. Så himla gott. Så längesen jag åt det. Längesen jag åt ljust bröd överhuvudtaget. Smöret var slut och skinkan var lite gammal, tog margarin istället och gav katterna skinkan som fanns. Kan säga att dom uppskattade det väldigt mycket.
 
Nu ska jag starta tvn och se vad det finns att kolla på. Annars får jag fortsätta kolla på The Bully Project som jag började kolla på för en timme sen eller två. Satt bara och grät, jag klarar inte av dessa filmer. Men tycker alla här borde kolla på den.
 
Varma mackor med blåbärssmoothie och liten fruktskål med ananas och kiwi.

Follow on Bloglovin.....No training today

Då det är väldigt svårt att ta sig fram med cykel i denna stad nu när det är storm och snöstorm som ska komma så har jag inte någon lust att ta mig bort till gymmet idag och köra. Jag har redan varit ute och cyklat i stormen några gånger. Jag vill verkligen inte ut igen. Kall, riktigt kall, vind som blir till storm.
 
Jag ska stanna inne och bara ha det mysigt idag. Kanske ska sätta mig och spela lite xbox eller the sims senare.
 
En gammal bild på mig.

Follow on Bloglovin.....Some inspiration!

Bilder från weheartit.com

Follow on Bloglovin.....Inte så god fruktsallad..

Jag stannade hemma då jag faktiskt kände att disken som bara stått och väntat på att bli diskad faktiskt ville bli diskat idag. Så jag var hemma och diskade. Jag har en massa kvar, men något är alltid bättre än inget!

Gjorde pannkakor och en fruktsallad till. Kände inte riktigt att frysta bär passade inte där så bra. Men nu vet jag det.

Ska gå och lägga mig i sängen och kolla på Supernatural, igen.

 


Follow on Bloglovin.....I'm home, for a minute

Idag börjar den stora resan då jag kommer vara ensam när jag kommer hem till det att jag går och lägger mig. Vet inte alls hur länge detta kommer pågå, men det får vara så. Martin har nämligen fått jobb, och det är jag hur glad som helst över. Men.. Jag kommer vara ensam, vi kommer knappt att ses denna veckan.
 
Men jag kommer kunna träna hur mycket som helst. Idag har jag bara tänkt att vara en stund på gymmet och köra lite.
 
Nu ska jag fixa något att äta lite snabbt och kolla på Supernaturals innan jag sedan försvinner ett tag.
 

Follow on Bloglovin.....Tänkvärt!


Follow on Bloglovin.....Some day I'll be there!

Godmorgon på er! Snart ska jag gå och göra mig lite mat som jag kan äta till lunch idag. Ska också få i mig lite frukost och sådant som måste göras innan jag åker iväg.
 
Bjuder på lite inspiration såhär på morgonkvisten av den nya veckan.
 

Follow on Bloglovin.....Trevlig överraskning!

Vad glad jag blev när jag såg att jag låg tia på listan med mest kommentarer. Nästa gång jag kollade låg jag åtta, sen sjua och nu helt plötsligt låg jag fyra. Gud, vad ni är bäst! Ni som snackar med mig, kommenterar med mig och allt sådant.
 

Follow on Bloglovin.....Gröt med massa tillbehör

Gjorde mig en skål havregrynsgröt och hade banan och hallon till den. Bredvid hade jag lite mer banan, en kiwi, ett ägg och ett knäckebröd med ägg. Snacka om att jag är mätt och belåten.
 
Nu sitter jag och ska kolla på FaceOff som börjar om en liten stund. Kommer bli roligt, det är helt otroligt vad folk kan.
 

Follow on Bloglovin.....Lunch och förflyttning

Hela förmiddagen har jag kollat på Supernaturals och jag måste säga att jag har fastnat för det. En säsong är snart över och dags att fixa en andra.
 
Vi har även ätit lite och det blev kyckling och sallad för min del idag. Hur gott som helst. Nu ska jag fortsätta att kolla på min serie, har två avsnitt kvar och nu sitter jag även i vardagsrummet. Riktigt skönt att orka flytta på sig igen.
 

Follow on Bloglovin.....Small breakfast

Idag vaknade jag som vanligt runt sex. Ganska skönt ändå. Legat och dragit mig i sängen fram till en stund sen.
 
Gjorde frukost och nu sitter jag i sängen med datorn och ska fortsätta kolla på Supernatural och dricka min smoothie. Hur skönt som helst.
 

Follow on Bloglovin.....No worries, you will get there


Follow on Bloglovin.....Recept: Egengjord glass

Eftersom det var många som tyckte att glassen såg riktigt god ut och vill ha recept tänker jag nu dela med mig av det. Jag fick det av min fina vän.
 
Ingredienser:
7dl vispgrädde
7 ägg
2-3dl socker
2msk vaniljsocker
1dl arrak (om man vill, jag gjorde utan)
Smaksättning
 
Du vispar ihop ägg, socker och arrak i en bunke. Vispa sedan grädden hårt i en annan bunke. Vänd sedan i grädden i äggsmeten.
 
Nu bestämmer du dig vad du vill ha för smak. Jag mixade ungefär 2-3dl jordgubbar och vände i sedan. Man kan ha vilken smak du vill, choklad, cola, vanilj, blådär, hallon, after eight, bara fantasin sätter gränser.
 
Häll över i en bunke det finns lock till. Blir ungefär 2liter glass. Ställ i frysen under natten och sen är den redo att ätas!
 

Follow on Bloglovin.....Fast jag inte riktigt borde..

Jag bestämde mig för att faktiskt komma iväg till Indoor Walking, medel passet förut. Vilket jag kände efter en liten stund där tt jag inte hörde hemma där. Men körde igenom hela och åkte hem igen. Mår jag såhär imorgon måste jag avboka mina pass imorgon.
 
Hur som hur så har jag duschat, ätit och ligger i sängen sedan en stund tillbaka och kollar på Supernatural, serien. Faktiskt väldigt bra. Snart kollat klart på första säsongen.
 
Nötterna är lite snacks till serietittandet.

Follow on Bloglovin.....En liten frukost

Jag har varit vaken ett bra tag nu och även vaknat väldigt många gånger i natt. Men sådant är livet. Mår fortfarande ganska uselt. Men lite frukost har jag fått i mig och om en timme åker jag iväg för att träna ett pass Indoor Walking. Ska bli ganska skönt, inte tränat riktigt sedan förra veckan. Ja, jag ska ta det riktigt lugnt där också.
 
Nu ska jag kolla på ännu ett avsnitt av Supernatural som jag har börjat kolla på. Ganska bra faktiskt.
 

Follow on Bloglovin.....Vampire Dessert

Med egengjort jordgubbsglass och mixade hallon blev det lite gott för oss i lägenheten. Måste säga att jag kommer göra hallon glass nästa gång. Hur gott som helst!
 

Follow on Bloglovin.....My Prince Charming


Follow on Bloglovin.....The Impossible

Det har varit mycket prat på olika bloggar angående denna film. Så kände mig lite tvungen att kolla på den. Den var väldigt bra, men dom har lyckats hitta en familj där faktiskt alla klarade sig från tsunamin. För väldigt många så var det inte på det viset. Allt var bara positivt med den, tråkigt nog. För det stämmer inte, det var nog väldigt få det var så för.
 
Hur som hur så har älsklingen varit hemma en liten snabbis nu. Han ska åka och klippa sig och sen ska han träna. Jag däremot ska avboka mina spinningpass jag hade bokade. Känner verkligen inte för att gå dit, fast vill verkligen träna. Känns som evigheter sen sist. Fast det var igårkväll. Ska kolla på hans träning.
 

Follow on Bloglovin.....Att inte känna sig på topp

Dagen har väl varit helt okej, än så länge. Mår inte super, men inte heller hur dåligt som helst. Kom hem och flyttade direkt in datorn in i sovrummet för att kunna sova om jag behöver det. Och för att ha nämre till toaletten. För jag mår inte alls bra i min lilla mage. Men inget som riktigt påverkat min dag så mycket, förutom att jag har haft ont då.
 
Men nu sitter jag i sängen och har två sovande katter hos mig. Underbart! Ska snart ta och starta någon film och hoppas jag somnar, vilket jag kommer göra, så jag inte känner av värken på en stund. Inget har jag ätit heller. Har en påse nötter hos mig, men näe, vill verkligen inte.
 

Follow on Bloglovin.....Axel och armpass idag

Fick älsklingen att göra pannkakor till mig denna morgon och gud vad gott det var. Vill alltid bli bortskämd på detta vis. Fullkornsvetemjöl istället för vanligt vetemjöl, superenkelt att göra lite nyttigare. Fast ta lite mindre mjöl än vad receptet säger då.
 
Bestämde mig för att dra mig iväg till gymmet när vi kom hem från mamma efter att ha passat vovven. Drog med mig älsklingen, som jag knappt kommer se närmsta veckorna sen, och körde slut på mina armar och axlar. Dock känner jag fortfarande inte i biceps när jag fokuserar på dom, men kan ju vara att jag är så himla svag i armarna att det är så? Vet inte, men tror det kommer bättra på sig när jag börjar få lite muskler.
 
Nu har jag ätit två äggmackor med sallad och skinka. Hur gott som helst! Ska göra mig iordning för att gå och lägga mig nu. Imorgon blir en lång dag. Upp tidigt för att springa lite på löpbandet.
 

Follow on Bloglovin.....Sista för dagen med besvikelser

Blev inget gym idag heller. Tiden fanns helt enkelt inte där idag. Men imorgon tänkte jag åka dit på morgonen en stund. Kommer bli riktigt skönt att komma dit igen.
 
Vi åt liknande mat som vi gjorde igår. Kyckling, sallad och potatissallad. Det är så gott. Skulle kunna leva på det.
 
Nu ska jag göra mig iordning för att somna in på kudden i några timmar.
 

Follow on Bloglovin.....Dagens lunch och sådant

Idag har jag varit i skolan och kanske lärt mig något. Annars har jag ätit lunch och varit borta på Hansa en sväng. Gick väl bra där måste jag säga. Fick med mig det jag skulle ha, schampoo och balsam.
 
Nu ska jag snart fixa någon middag och senare blir det att åka iväg till gymmet och hänga där ett tag.
 

Follow on Bloglovin.....Stor middagstallrik

Igårkväll blev det kyckling med potatissallad och en massa sallad till. Måste säga att det var hur gott som helst! Kommer lätt att göra detta fler dagar denna veckan. Mums. Vi kollade på film samtidigt och bara hade det mysigt. Längesen vi gjorde något sådant, faktiskt. Så ingen träning igår heller.
 
Idag ska jag däremot träna och vara i skolan. Tänkte åka till gymmet efter och så får man se hur länge jag håller mig kvar denna gång. Brukar vara runt tre timmar eller något beroende på hur jag känner mig.
 

Follow on Bloglovin.....Make yourself shine


Follow on Bloglovin.....The sun is shining, but it's cold as hell

Dagen har varit helt seg och tröttsam. Det var knappt någon skola idag och jag följde med en klasskamrat hem och gjorde uppgiften med henne. Samt gosade jag med hennes grymt söta lilla hund. Helt underbart söt är hon.
 
Nu sitter jag hemma med en gosig katt i knäet som spinner och inte riktigt vet vart han ska ta vägen. Mammas lilla pojk.
 

Follow on Bloglovin.....Luxury breakfast

Var så himla sugen på pannkakor idag igen. Det bästa av allt var att det vanliga vetemjölket tog slut och jag var tvungen att använda mitt fullkornsvetemjöl som sambon är lite skeptisk till. Men dom blev minst lika goda som vanligt. Om inte godare och mer mättande. Hur gott som helst var det verkligen och mätt är jag.
 
Nu ska jag snart kolla på något roligt program, vet inte vilket, men något roligt i alla fall ska jag väl hitta.
 

Follow on Bloglovin.....Recept: Fylld paprika

Det var väldigt många som ville ha receptet på mina köttfärsfyllda paprikor med tacosmak. Så nu tänkte jag ge er det!
 
Ingrediener:
1 paprika
Köttfärs
Tacokrydda (använder ICAs egna)
 
Stek färsen och gör den inte allt för rinnig. Ska vara ganska torr. Ta bort knoppen på paprikan och fyll den med köttfärs och lägg lite ost över. In i ugnen i cirka tio minuter på 175 grader.
 
Servera gärna med sallad och annat gott!
 

Follow on Bloglovin.....Kortfattat och bra!

Idag har jag tränat med min syster och vi var där i ungefär tre timmar. Riktigt skönt och vi hoppas på träningsvärk imorgon!
 
Nu har jag varit hemma en stund och ätit väldigt god mat. Ska sätta mig och kolla på något avsnitt av Pretty Little Liars nu, sen får vi se vad som händer. Ska i alla fall bjuda på ett gott recept sen, missa inte det!
 
Första bilden är gårdagens kvällsmat. Andra är dagens frukost och sista är lunchen idag.

Follow on Bloglovin.....Även fast jag inte borde..

Åkte ändå iväg till gymmet idag. Inte det smartaste draget att göra då jag känner mig lite hängig och seg i kroppen. Men, gjort är gjort. Skönt var det i alla fall. Men kommer få ångra mig i helgen. Körde lite rodd, lite ben, rygg, triceps, axlar och ett väldigt bra försök till biceps. Vet inte vad jag gör fel, men när jag ska träna biceps känner jag bara i triceps och allt runtom. Dom klassiska bicepscurl känns överallt, förutom i biceps. Någon som vet vad jag gör för fel? För låg vikt? För tung vikt? Något fel?
 
Hur som hur, ska jag göra mig en smoothie och ställa i frysen medan jag är inne och duschar lite fort så är den riktigt kall och kanske lite frusen när jag kommer ut igen. Mums!
 

Follow on Bloglovin.....Eating outside

Bestämde mig för att göra lite lunch i form av wook, sparris, panerad fisk, knäckebröd, grönt te och ett glas vatten. hur orkar du allt detta tänker ni nog då? Jag älskar mat och har jag ingen potatis, ris eller pasta till känns det som jag aldrig blir mätt, men försöker avvänja mig så jag äter mindre av just den sorten senare.
 
Satte mig faktiskt ute på balkongen idag och åt. Det var lite kallt, men mysigt var det. Katterna ute och leker, solar och spejar efter fåglar så var det inte så farligt. Riktigt mysigt, måste jag göra om fler gånger.
 

Follow on Bloglovin.....My little treasure


Follow on Bloglovin.....Början till en riktig förkylning

Hade som sagt riktigt ont i huvudet igåreftermiddag och den har inte släppt än. Vaknade av att jag inte kunde andas med näsan längre och är hur seg och trött som helst. Har inte orkat klä på mig än, men har ätit lite frukost i alla fall.
 
När jag skulle fotografera min frukost så fick lillpojken fnatt och lekte i örngåttet till täcket medan jag höll på. En riktig liten buse är vad han är. Dom bilderna kommer lite senare.
 
Blandade lite jordgubbsyoghurt med turkisk yoghurt och lite mjölk för att få den lite tunnare. Blev faktiskt supergott!
 

Follow on Bloglovin.....Soon I'll be there!


Follow on Bloglovin.....Inställd träning idag..

Min dag har väl varit ganska bra, förutom att jag fick världens huvudvärk när jag gick från utbildningen. Måste nog ha haft den hela dagen utan att jag kännt det. För såhär ont kan man väl inte få på en gång, eller? Så jag avbokade mig på spinningpasset ikväll, tur nog har jag ett bokat imorgon med. Den ska jag på!
 
Snart kommer älsklingen hem också en snabbis innan han ska iväg igen. Sen träffas vi, kanske, på hans träning. Hur som hur, måste jag äta något nu.
 

Follow on Bloglovin.....3h på Friskis!

Då jag älskar att träna och inte har haft träningsvärk än sen jag köpte kortet, inne på tredje veckan nu. Så åkte jag in till gymmet en och en halv timme innan mitt bokade Indoor Walkingpass och körde ganska mycket ben, lite armar och rygg. Gjorde en massa repetitioner och set. Sen blev det passet och jag bara ökade på motståndet, men kände knappt att det hände något. Några varv och fortfarande inget. Det var inte fel på maskinen, det är jag som är för vältränad. Gick in på gymmet en stund igen efter passet och körde ännu mer ben och rygg.
 
Det jag försöker säga är, jag vill ha träningsvärk imorgon! Jag vet ingen bättre känsla än det. Man har liksom jobbat och kroppen är slut.
 

Follow on Bloglovin.....Dumt, men gott val!

Idag var det ingen skola, igen. Så smsade älsklingen att komma in så vi kunde kolla på gymhandskar. Vi hittade ett par som var väldigt sköna, men ska kolla vidare lite till. Väljer än så länge mellan två olika. Jag köpte med mig en ny sportbh och ett gäng armband med mig hem också. Behöver sådant ibland.
 
Påvägen hem stannade vi till på en pizzeria och åt lite gott. Kebabtallrik. Mums! Längesen, men gott.
 
Nu ska jag bara ta det lugnt till en stund innan mitt träningspass börjar vid sju. Kommer bli himla kul att testa på indoor walking.
 

Follow on Bloglovin.....Första och sista för dagen

Till frukost blev det lite olika bär och frukter med en klick turkisk yoghurt. Hur gott som helst var det! Kommer nog bli så fler dagar.
 
Nu har jag precis ätit lite jordgubbsyoghurt, (åååh, vad gott det var!), och gjorde en smoothie på en apelsin, banan, hallon och en liten klick turkisk yoghurt. Den blev lite syrligare med apelsinen i.
 

Follow on Bloglovin.....Fullspäckad dag

Vi åkte iväg till mässan, men slutade med att vi handlade en massa bär och årets första glass. Solero. Mmm.. Det var riktigt gott! Vi kom hem, bytte om och åkte iväg till gymmet i någon timma innan vi började bli lite små hungriga. Åkte in och handlade påvägen hem.
 
Hemma så blev det fyllda paprikor med tacoköttfärs. Hur gott som helst är det! Sallad och jag kokade några sparrisar till. Hur mätt som helst är jag. Och älsklingen verkade också tycka om det. Så såhär blir det mycket i fortsättningen.
 

Follow on Bloglovin.....Lugn, men stressig morgon

Igår bestämde jag mig för att ringa ett samtal idag, vilket kan förändra mitt liv om det är något negativt. Mer tänker jag inte gå in på det då det är väldigt personligt.
 
Nu ska jag göra mig lite frukost och sen blir det att skriva ut en massa cvn och personliga brev som ska med sen till mässan. Hoppas bara jag kommer iväg på den, fast det andra går före om jag får tid.
 

Follow on Bloglovin.....Lax i sås med pommes

Sambon fick hitta på någon lunch idag, fast jag gjorde mig en egen version av samma mat. Lax och pommes var grunden, men jag ville ha sås till. Så jag blandade ihop lite mjölk, turkisk yoghurt och en fiskdressing jag har i kylskåpet. La laxen där i och in i ugnen med allt annat. Hur gott som helst blev det! Måste göras om fler gånger.
 
Snart ska jag gå och möta upp min mamma på jobbet för att gå in till stan och åka och hämta vovven. Sen blir det att följa med mamma hem och skriva ut en massa papper som jag ska ha imorgon. Efter det är klart är det bara att traska bort till Martins träning och kolla.
 

Follow on Bloglovin.....Åkte och vände lika fort

Idag var det en lugn morgon. Låg och blundade ett bra tag i sängen innan jag bestämde mig för att gå upp. Gjorde en smoothie och ett knäckebröd. Tog ett äpple till. Sen var det bara att åka iväg till kursen, men vände minst lika fort då vi inte behövde vara där. Typiskt, må jag säga.
 
Nu ska jag bara ta det lugnt hela dagen.
 

Follow on Bloglovin.....Upptagen dag

Idag har det varit en väldigt tuff dag. Det blev först lite träning på förmiddagen, elva till tolv. Hem och laga lite mat och ta det lite lugnt innan jag åkte iväg och mötte upp älsklingen i sporthallen där det var både herr och dam matcher idag. Helt underbart att få se sporten man älskar!
 
Efter det var det bara att åka iväg till Friskis igen för att köra mig igenom ännu ett spinningpass och ett core-pass efter det.
 
Nu sitter jag hemma och har precis ätit lite spaghetti och köttfärssås. Riktigt gott. Nu väntar duschen, som älsklingen sa att det inte fanns något varmvatten. Men vågar jag vänta till imorgon bitti och hoppas på varmvatten?
 

Follow on Bloglovin.....Melodifestivalen med kvällsmat

Idag har vi städat och tvättat nästan hela dagen, men känns inte som om något har hänt. Imorgon ska vi fortsätta.
 
Nu sitter vi och kollar på Melodifestivalen och jag gjorde lite kvällsmat att äta till. Stor skål med keso, apelsin och banan. Mums! Hade också två knäckebröd med ost och gurka. Ett riktigt gott knäckebröd jag fick tag på och testade. Kommer fortsätta med det.
 

Follow on Bloglovin.....En riktig städhelg

Denna helg blir det att städa, diska, tvätta och bara göra fint hemma. För just nu ser det inte alls bra ut. Så hoppas vi faktiskt löser det denna helg så man kan ha folk här.
 
För övrigt så var fru Sol framme igår hela dagen och det var så skönt. Våren är äntligen påväg hit till snön som börjar säga farväl nu.
 
Bild från weheartit.com

Frossle.com Omega 3 + Krill frÃ¥n Natusal Vitaminbutiken Kenkou - Online Hälsokostbutik Kom i form till sommaren! FÃ¥ daglig energi! Vitalas Vitalslim NyaLiv.se körkort Högskoleprovets övningbok

ScandicPartner's Affiliateprogram

Tjäna pengar på nätet. Få 300 kr i startbonus - anmäl dig nu!
www.scandicpartners.se

Faktureringsprogram online

Blixtsnabb & enkel fakturering online med Faktura24. Testa helt gratis NU!
www.faktura24.se

Högskoleprovet nya övningsbok

Få toppresultat på Högskoleprovet med högskoleprovets övningsbok.
www.högskoleprovet.se

Alla nya Körkortsfrågor

Ta körkort plugga online. Teoriprov med alla nya körkortsfrågor.
www.körkort.se