Follow on Bloglovin.....One picture of myself

Alla som följer mig borde nog veta att jag totalt älskar denna bild. Den förmedlar så mycket kärlek, lycka och glädje. En dag jag aldrig skulle byta ut mot något.
 

Follow on Bloglovin.....Omelett till middag

Jag har haft en riktigt jobbig dag idag. Förkylningen har bara blivit värre och värre. Dock i söndags trodde jag att det blev bättre, men nej. Idag har febern varit på mig, öroninflammation och riktigt ont i halsen. Vi åt soppa till lunch bara för det. Fast det är gott ibland också. Sov bort dagen igår.
 
Nu sitter jag i sängen och ska börja kolla på Game of thrones samtidigt som jag ska avnjuta en riktigt god omelett, questbar och funlight. Mums.
 

Follow on Bloglovin.....Two songs

1. Carolus rex - Sabaton
2. A friend like you - Smash into pieces
 

Follow on Bloglovin.....Three films

1. Generation Iron
2. Pumping Iron
3. Soul surfer
 

Follow on Bloglovin.....Skakigt benpass

Detta är nog årets bästa träningspass. Det gick så himla bra och benen skakade av utmattning tills jag kom hem och satte min i soffan efter duschen och lite ägg. Helt underbart benpass med andra ord! Invigde mina better bodies shorts och sport-bh. Nu luktar dom svett och är genomblöta i väntan på att tvättas. Tränade med tjockiströja, det kommer jag göra om!
 
Svettigt. Säger inte att jag har den snyggaste rumpan, än.

Follow on Bloglovin.....Efter en veckas uppehåll

Imorgon ska jag åka och träna igen efter en vecka. Jag har inte haft orken till det eller motivationen till det. Måste hitta min motivation igen, viljan har jag men inte tillräckligt för att få motivationen tillbaka. Men det har ändå varit riktigt skönt att ta det lugnt ett tag och inte vara så beroende av gymmet.
 
Jag har även bestämt mig för att inte ha något schema eller liknande. Ska köra det jag känner för och när jag känner för det. Dock inte bara t.ex. ben hela tiden. Men ska försöka köra varannan vecka tungt och varannan lätt fast fler reps och set. Vill komma upp i vikter och bli starkare generellt.
 
En bild från när vi firade 4år tillsammans.
 

Follow on Bloglovin.....Supernatural och tacos

Idag går jag runt med världens skönaste sport-bh och mysiga shorts. Älskar det. Varmt och skönt är det idag också, hoppas man kan sätta sig ute sen och sola när solen kommit dit.
 
Nu ska jag börja med lunchen, tacos. Mums. Sen blir det att fortsätta kolla om på Supernatural med min sjuka älskling.
 

Follow on Bloglovin.....Four books

1. Vintage-inrednings-böcker.
2. Kokböcker
3. Anatomi-serien (se nedan).
4. Fotoböcker.
 
Jag läser inte så mycket böcker, så det blev att jag skrev vilken typ av böcker istället. Sen läser jag dom inte heller, utan kollar i dom och letar efter det jag söker.
 

Follow on Bloglovin.....Munorgasm! Om man får säga så?

Testade mitt bananproteinpulver i en skål med kvarg och vatten med en questbar, frysta hallon och walden farms chokladsås. Smakade godis. Njöt av varje tugga. Fluffigt och gott. Ska testa att frysa en sådan kvargblandning någon dag, bananglass.
 
Även nu fyra timmar efter jag åt det är jag mätt och har den goda smaken i munnen. Kommer verkligen äta detta flera gånger om.
 

Follow on Bloglovin.....Five foods

1. Tacos!
2. Pannkakor.
3. Flygande Jacob.
4. En fräsh sallad.
5. Löskokta ägg.
 

Follow on Bloglovin.....Efterlängtat paket

I fredags beställde jag endel roligheter från gymgrossisten. Det är nästan som julafton varje gång man öppnar ett paket. Behövde ett nytt bcaa, pwo, kläder och dragremmar. Men ändå åkte det ner lite annat skoj också. Proteinpulver, proteinpannkaksmix, såser, stevia droppar, proteinbars, c-vitamin, ripped pro, mivi-total sports och tvättmedel till träningskläder. Ska bli himla kul att testa allt detta.
 
Nu är jag redo för sommar! Ett tag i alla fall..

Follow on Bloglovin.....Six places

1. I skogen.
2. Vid havet.
3. På gymmet.
4. I köket.
5. Sängen.
6. Martins famn.
 

Follow on Bloglovin.....Seven wants

1. Få barn.
2. Skaffa hus på landet.
3. Sommar, gärna året runt.
4. Åka iväg på semester.
5. Få ett roligt jobb.
6. Flyga över atlanten.
7. Lära mig italienska.
 
Aldrig mer, tack!

Follow on Bloglovin.....Sunny day

Sitter ute på balkongen och försöker få lite färg på min bleka kropp. Älskar att värmen börja komma till oss nu. Har varit på balkongen nästan hela dagen. Underbart. Vovven och katterna är riktigt nöjda. Musik, saft och täcke att ligga eller sitta på.
 
 

Follow on Bloglovin.....Eight fears

1. Att bli lämnad.
2. Spindlar, även dom som knappt syns.
3. Att bli skadad för livet.
4. Inte kunna få barn.
5. Att det ska bli vinter året runt.
6. Att bli förföljd.
7. Att bli laktos- och glutenallergiker.
8. Framtiden.
 

Follow on Bloglovin.....Nine loves

1. Min älskade fästman, sambo och bästa vän Martin.
2. Träningen.
3. Min kamera.
4. Mina katter.
5. Mat och matlagningen i sig.
6. Att inreda.
7. Hösten. Alla mysiga färger, kläder och ljus.
8. Mammas hund.
9. Familjen, vänner och släkt. Men det är ganska standard.
 
Jag älskar denna bild.

Follow on Bloglovin.....En liten olycka

Var ute och lekte med hunden i löplinan för några timmar sen. Kan säga att det fortfarande svider lite, men inget om man jämför med när jag kom in och faktiskt kände av det.
 
Det hände när vi lekte. Han såg en annan hund typ hundra meter bort och brydde sig inte. Inte dom första tio minuterna i alla fall. Då såg jag att han reste ragg och tittade på den. Började dra in honom, men då sprang han i full fart. Blev fälld av repet och brände mig endel på händerna. Värst är den på långfingret. Där är det längst ner och ett ganska stort sår. Men när jag väl lyckades dra in honom när jag satte mig upp och repet fortfarande i händerna så fick jag honom att lyssna på mig och han insåg att han gjorde väldigt fel.
 
Vi gick in direkt och jag ringde mamma. Men blev inte alls mycket smartare om vad jag skulle göra. Det var som jag trodde, kallt vatten. Så tog fram två dunkar med isbitar och vatten. Hur skönt som helst! Kunde dock bara hålla kvar någon minut innan jag var tvungen att ta upp händerna igen. Så gjorde jag i en halvtimme. Sen torkade jag mig lite lätt om händerna och började plåstra om dom.
 
Nu känner jag inte så mycket. Det är imorgon jag oroar mig för. Imorgon byter jag plåster, om jag inte kan ha det öppet. Det är ju mycket bättre om det får luft och allt det där. Men brännsår behöver fukt.
 
Kan inte ha ringen på mig...

Follow on Bloglovin.....Ten secrets

1. Jag har stora planer med mitt liv.
2. Jag har börjat dricka otroligt mycket mjölk igen, efter mer än 4år. Sambon är chockad än, efter 2 veckor.
3. Min kamera betyder, nästan, mest i hela mitt liv.
4. Jag vill bo långt ut på landet, ha kaningård, minigrisar och höns.
5. Lyckas aldrig hålla växter i liv, men nu har jag kryddor och växthus. Nu ska dom leva!
6. Jag önskar jag vore rik, fast vem vill inte det? Vill köpa möbler och inredning.
7. Jag gråter till filmer. Lille-Skutt-tårar.
8. Jag avskydde mamma när hon skaffade hunden, nu bor han hos mig. Älskade hundskrälle.
9. Jag klarar inte av att vara still för länge.
10. När jag har tråkigt klär jag upp mig och tar bilder.
 
En av alla pinsamma stunder. 

Follow on Bloglovin.....10 Day challenge

Nu åkter jag på en utmaning. Känner att det blir väldigt tomt här nu, men jag har inte så mycket roligt att berätta. Okej, jag och Martin firade 4år tillsammans igår. Det är sjukt vad tiden går fort. Jag var på intervju igår och det kändes bra. Tränade bröst, axlar och biceps igår och har träningsvärk idag.
 
Så nu blir det en utmaning där jag tolkar allt som jag vill.
 
 

Follow on Bloglovin.....Just nu

Det blev ingen träning förrut. Kände, som jag trodde, halsen och näsan lite för mycket. Tänker inte bli förkyld igen. Åkte och handlade istället. Bakade bröd och nu ska jag bara ta det lugnt. Blir Homeland och celsius just nu, senare mat.
 

Follow on Bloglovin.....Ny vecka, nya mål

Denna veckan vill jag bara bli nöjd med schemat så jag kan följa det i 11 veckor (med denna). Dock känner jag mig lite sliten idag, men åker bort och ser om jag kör fullt ut eller om jag bara tar det lugnt.
 
Nu ska jag äta frukost, pack och göra mig iordning. Taggad, men seg!
 

Follow on Bloglovin.....Förändringar i träningsschemat

Då en vecka gick väldigt fort och jag kände att jag inte riktigt gjort allt som jag skulle göra. Promenaderna och löpningen har nästan uteblivit helt. Måste göra förändringar i det för att det ska fungera för mig. Det andra gick väldigt bra. Där blir det inga ändringar.
 
Igår satte jag mig på cykeln för första gången på riktigt länge och det var riktigt skönt. Tänkte mosa ut det absolut sista från benen, ben igår. Slutade med att jag cyklade milen på 21minuter. Känner mig hur stolt som helst. Kan bara bli bättre.
 
Nya schemat:
Måndag: HIT-pass + 30min lugn promenad plant/backe.
Tisdag: Bröst, axlar och biceps + 30min jobbig cykling.
Onsdag: HIT-pass + 30min lugn promenad plant/backe.
Torsdag: Rygg, triceps och mage + 30min jobbig cykling.
Fredag: HIT-pass + 30min lugn promenad plant/backe.
Lördag: Ben, rumpa och vader + 30min jobbig cykling.
Söndag: Stretching och triggerpoint + 30min promenad/lugn cykel.
 
Jag tror detta kommer passa mig mycket bättre nu. Då passen blir på cirka 1-2 timmar så blir det bättre. Passar mig mycket bättre. Kanske ser mycket ut när man skriver upp det såhär, men det är inte så mycket i verkligheten. Ska bli kul att testa detta nu en vecka och se om jag fortfarande måste göra förändringar eller inte. 
 
Såhär har magen sett ut hela veckan. Jippie!

Follow on Bloglovin.....Ett litet mellanmål

Som alla här nog borde veta nu så älskar jag att äta. Jag älskar mat och att förbereda den, laga den och lägga upp. Varför satsade jag inte på kockyrket? Näe, min hobby. Detta är ett mellanmål som jag åt för ungefär två timmar sen. Underbart gott och nu ska jag börja med den riktiga middagen till mig själv. Blir lite av en buffé, vet inte vad jag ska ha så varför inte lite av allt? Omelett, äggröra, sallad och en liten skål gröt till. Mums.
 

Follow on Bloglovin.....Efterlängtad middag

Var riktigt sugen på gröt, äppelpaj-gröt, men vaniljsås. Helt underbart gott är det! Ska sitta och kolla på Radiostyrt till det.
 
Proteinhavregynsgröt med äppelpaj proteinpulver, äpple, massa kanel och vaniljkeso.

Follow on Bloglovin.....En blöt promenad

Vaknade hyffsat tidigt idag, gjorde mig en omelett och klädde på mig inför gymmet. Själva passet gick hur bra som helst, svettades som en gris. Men promenaden efter var inte alls rolig. Var så utmattad att jag höll på att spy när jag gick på bandet. Så jag började gå hem istället.
 
Annars har jag lagat matoch haft mamma på besök lite fort. Bestämde mig dock för att gå min långa promenad ändå, fast vädret är som det är. Skönt, men inte alls lika kul när man kom in efter en lång promenad i regnet.
 
Nu sitter jag i soffan, nyduschad och fräsch, och ska fixa mig något att äta om en stund.
 
En precis innan duschen. Trött!

Follow on Bloglovin.....En bra dag trots tråkigt väder

Vaknade ganska tidigt, sov riktigt dåligt. Gjorde lite frukost och åkte iväg till gymmet. Bröst, axlar och triceps stod på schemat idag och det kändes riktigt bra! Dock gjorde jag allt i fel ordning. Nästa gång börjar jag med bröst, sen axlar och sist triceps.
 
Annars har jag bara diskat, ätit, kollat serier, ute och gått med en kompis, sovit och nu ska jag snart ut igen. Åt en riktigt god omelett nyss. Det var två vanliga ägg, 2dl flytade äggvita, mjölk, oregano, timjan, basilika, paprika, rödlök, kalkon och lite ost. Till hade jag lite grönsaker. Supergott! Ska ha det till frukost imorgon innan ett hit-pass.
 
Detta väntar imorgon.

Follow on Bloglovin.....Äntligen ett träningsschema!

Vet inte hur länge jag suttit och fixat med ett träningsschema jag ska följa under några veckor. Aldrig riktigt gjort detta innan, så ska bli riktigt skoj att testa på det. Börjar redan imorgon (tisdag) och hoppas det blir superbra och passar mig. Kanske kommer behöva ändra lite, men då får jag göra det. Själva schemat är klart, men inte alla styrkepass. Vill ha det uppskrivet vad jag ska göra på de olika passen så man inte bara går runt och funderar.
 
Månad: HIT (eget pass) + 10km promenad.
Tisdag: Bröst, axlar och triceps + 5km jogging.
Onsdag: HIT (eget pass) + 10km promenad.
Torsdag: Hela ryggen, biceps och mage + 5km jogging.
Fredag: HIT (eget pass) + 10km promenad.
Lördag: Ben, rumpa och vader + 5km jogging.
Söndag: Stretching och triggerpoint + 10km promenad.
 
Hoppas verkligen på lite bättre resultat nu, allt ifrån styrka, kondition och spegelbilden. Vill inte ändra mer på kosten än vad jag redan har gjort under ett års tid. Vi trivs och testar hela tiden nya produkter och maträtter. 
 

Follow on Bloglovin.....Storshopping för en liten peng

Idag har jag varit i stan och gjort lite ärenden. Jag har även varit och shoppat lite. Ska bli så underbart att få ordning i lägenheten. Dock så har vi mycket kvar innan vi är nöjda, mycket ska bytas ut och mycket ska till. Vi vet i alla fall åt vilket håll vi vill och alltid har velat åt.
 
Fick allt detta för trehundra kronor, känns så sjukt underbart. Fjädern blev jag bara så förälskad i när jag såg den. Så lätt, fluffig och mjuk. Krukorna ska vi ha färska kryddor i. Två nya ljushållare, vas att ha plastblommorna i och lite till mig själv.
 

Follow on Bloglovin.....En lång och skön promenad

Hade så otroligt mycket spring i benen så jag bestämde mig för att gå en runda med hunden. Det var så skönt vänder ute att jag bara hade en långärmad tröja och min Dcore tröja utan ärmar. Hur skönt som helst! Dock gillade min hals inte det. Gick hur som hur 8km på en timme. Underbart.
 
Annars har jag kollat på lite serie, ätit lite och nu ska jag kolla på mer serie. Skönt att bara ta det lugnt och inte göra något.
 

Follow on Bloglovin.....Dunderförkylning eller halsfluss och öroninflammation

Vet inte alls vad som är fel på mig just nu. Har sovit riktigt dåligt senaste nätterna och idag vaknade jag av att halsen och öronen gjorde så sjukt ont. Säkert en dunderförkylning på gång eller så är det halsfluss och öroninflammation. Hoppas på det första. Orkar inte. Men det är bara att vila och komma igång igen senare.
 
Hur som hur så har jag varit iväg till arbetsförmedlingen en snabbis och sen har jag inte gjort så mycket mer. Ätit alldeles för mycket lunch. Men vet inte när jag får äta igen. Hade tur att jag kunde äta och tog chansen. Supergott!
 
Nu ska jag starta någon film och sova en stund med vovven.
 

Follow on Bloglovin.....Inte min vecka riktigt

Inatt har jag haft sjukt svårt att sova, hals och näsa som inte alls vill som jag vill. Samt att jag känt mig lite lustig, febrig och trött. Jag vill inte, orkar inte vara sjuk. Bara att ta några dagars vila nu då. Promenader blir det gott om.
 
Nu ska jag gå och göra mig en smoothie, té och lite frukt att äta. Inte alls sugen, men sånt är livet.
 
En del som kommer vara i smoothien.

Follow on Bloglovin.....Ingen träning, men ändå tagit vara på tiden

Vaknade med halsont och bestämde mig väldigt fort att inte åka och träna idag, hade planerat in ett riktigt jobbigt pass. Tar nya tag imorgon när det är armar och axlar.
 
Men har inte suttit still för det, vi har tvättat extremt mycket men har lite kvar. Mamma har varit här med fästingmedel till vovven, diskat och så var hon och jag och handlade en sväng. Då följde det med en blomma hem som inte får vara ifred för en gul katt. Det följde också med mat och lite nödvändigheter.
 
Lagat mat, ätit och nu sitter jag i soffan och kollar på tv bara. Så himla skönt. Blir dock en långpromenad snart med vovven.
 
Påskliljor som doftar gudomligt!
 
 

Frossle.com Omega 3 + Krill frÃ¥n Natusal Vitaminbutiken Kenkou - Online Hälsokostbutik Kom i form till sommaren! FÃ¥ daglig energi! Vitalas Vitalslim NyaLiv.se körkort Högskoleprovets övningbok

ScandicPartner's Affiliateprogram

Tjäna pengar på nätet. Få 300 kr i startbonus - anmäl dig nu!
www.scandicpartners.se

Faktureringsprogram online

Blixtsnabb & enkel fakturering online med Faktura24. Testa helt gratis NU!
www.faktura24.se

Högskoleprovet nya övningsbok

Få toppresultat på Högskoleprovet med högskoleprovets övningsbok.
www.högskoleprovet.se

Alla nya Körkortsfrågor

Ta körkort plugga online. Teoriprov med alla nya körkortsfrågor.
www.körkort.se