Follow on Bloglovin.....Ibland så: Stor bananasplit

Då jag suttit och kollat på en massa goda bilder på datorn så blev jag riktigt sugen på en stor riktig bananasplit, vilket jag gjorde mig en och en till älsklingen. Riktigt mäktig och god blev den. Kommer göra det fler gånger, då sötsuget kommer försvinna nu några dagar. Så god blev den.
 
Ibland måste man äta för själen och inte bara för kroppen. Idag har blivit en sådan dag och jag älskar dessa dagar. Så glöm inte att äta för huvud och själ ibland!
 
Banan, tre-smaks-glass, grädde, färska jordgubbar, hallon, blåbär,
kolasås och chokladsås som stelnar på det kalla.

Follow on Bloglovin.....Kvällens mat och planer

Vi åt lite för ett bra tag sen, hunnit vara ute med vovven lite och plockar lite hemma. Imorgon får vi nämligen besök och på lördag kommer mamma och lillebror hit. Ska bli skoj. Det blev något enkelt som varma mackor till middag idag. Gott och som minipizza ungefär.
 
Nu ska jag börja med bananasplit till oss. Här går jag all-in på onyttigheter och mumsigheter. Behöver all energi jag kan få.
 
En sjukbild på mig.

Follow on Bloglovin.....Två nästintill sängliggandes dagar

Då min älskling kom hem och var förkyld så väntade jag nästan bara in att jag också skulle åka på det. Sagt och gjort. Halsen, huvudet, ryggen, näsan och öronen är ju bara för hemska. Orkar knappt något nu. Så vi har tagit det riktigt lugnt och bara kollat film eller liknande.
 
Nu väntar jag på mat av en som börjar bli bra igen och jag sitter i sängen och värmer mig och vilar ryggen. Ska bli riktigt gott med mat, då magen skriker och ropar efter mat.
 

Follow on Bloglovin.....Denna älskade hat-kärlek

Haft en riktig dag med mycket promenader. Tror jag gått över milen idag, eller jag har det. Mycket fram och tillbaka till olika ställen. Lagt två timmar på att bara gå idag, i snöblasket. Mina slitna joggingskor gillar inte detta, blöta och luktar inte gott.
 
Hur som hur, hade jag ett superbra pass på gymmet idag. Älskar att träna benen, så det blev sju olika övningar och tabata-löpning efter. Orkade bara tio gånger på bandet på 15km/h, sen höll jag verkligen på att trilla av! Helt sjukt vad kroppen faktiskt klarar av ibland.
 
Insida- och utsida i maskin, benpress, sittande benspark, liggande bencurl, benböj, höftlyft och höftlyft med knärotationer. Tabata 20sek/10sek 15km/h x 10.
 

Follow on Bloglovin.....Rygg- och tabataträning på schemat idag

Idag har det varit en riktigt seg dag. Vaknat och väntat på att börja min lektion vid halv ett. Varit hemma och ätit god mat, kasslergratäng med ris och sallad. Riktigt gott var det! En celsius till det och jag blev lite piggare innan träningen.
 
Blev ryggträning idag. Skjutit fram det så många dagar nu och gjort annat istället. Då jag inte känner något vid skuldrorna och där så blir det tråkigt för mig. Ländryggen får jag träningsvärk i medan jag tränar den. Jag testade också på tabata på löpbandet. Första gången och jag känner att jag kan öka på farten till imorgon. Gjorde 20/10sek. Sprang 20sek och vilade 10sek. Det gånger 16. Helt sjukt jobbigt, men imorgon blir det snabbare fart. Testade idag på 14km/h. Imorgon blir det 15km/h.
 

Follow on Bloglovin.....Simpelt och så gott

Nu har jag ätit en riktigt god och mättande lunch. Ugnsrostad wook, potatis och spiskumminkryddad kyckling. Kvarg och sweet chilisås till. Hur gott som helst.
 

Follow on Bloglovin.....Nu är jag igång igen!

Hela veckan har gått förbi mig med en magsjuka som aldrig släppte, kändes det som. I onsdags började den släppa och i torsdags tränade jag för första gången på över en vecka. Helt sjukt vad snabbt man får dålig kondition och allt. Gick gå på löpbandet (5-6% lutning, 6km/h) till serie i en timme. Redan på bandet kände jag av värken, än har den inte släppt.
 
Idag blev det spinning och axlar. Underbart vad jobbigt det var med spinning. Men det är bara att jobba sig tillbaka till samma form, eller bättre, än innan!
 
Nu ska jag laga någon mat och bara ta det lugnt fram tills min älskling kommer hem igen.
 
 

Follow on Bloglovin.....Äntligen en riktig frukost igen

Idag var det dags för frukost igen efter alla problem jag haft under veckan. Känns himla bra och skönt att äntligen kunna äta min behövliga frukost igen. Superglad över det. Det fick bli proteingröt (fiberhavregryn, havremjölk, jordgubb/vitchoklad proteinpulver), toppat med banan, Walden Farms karamellsås och en hallon och kvargblandning. Supermumsigt blev det och jag är mätt.
 
 

Follow on Bloglovin.....Wookliknande middag

Dags för mat att komma ner i magen på mig. Igårkväll testade jag på att göra fiskgratäng, som blev riktigt god, men natten blev inte allt för bra efter det. Så nu testar jag igen med riktig mat.
 
Det blev någon typ av wook. Kyckling, ris, wookgrönsaker, ärter, röd currypasta och limesaft. Supergott!
 
 

Follow on Bloglovin.....Att jag inte testat detta innan!

Nu när jag börjar få tillbaka aptiten så gjorde jag mig en mäktig smoothie. Ska avnjuta den till lite serietittande. Chicago Fire är en som jag börjat kolla på nu och den är superbra, för att inte tala om några snygga killar nu när man är ensam. Men handlingen och allt är super, därför jag tittar på den. Killarna är bara ett plus.
 

Follow on Bloglovin.....Dessa ledsna hundögon

Jag har ännu inte ätit någon frukost, tror inte jag kommer göra det heller. Denna magsjukan håller i sig, men är inte alls lika illa som igår. Det är bra tecken frammåt. Vatten i massor får jag i mig.
 
Denna sötnos vill väl inte ha någon som helst uppmärksamhet? Så söt och dom ögonen säger hur mycket som helst. Älskar dig!
 

Follow on Bloglovin.....Ingen höjdare direkt

Gårdagen var inte alls roligt måste jag börja med. Inte natten till igår eller idag var heller speciellt roliga. Magsjukan som gått på mig nu. Men men, behövde vila och nu har jag fått nog. Blir bara korta promenader med vovven några gånger om dagen. Än är det inte över, känns inte alls bra. Uselt är ett bra ord. Ensam hemma och skulle kunnat äta och göra vad jag ville men den planen gick i spillror direkt.
 
Någon som har tips på att förbättra sitt immunförsvar? Trött på att alltid vara småsjuk.
 
Vill ha, nu. Men magen och kroppen säger nej.
 

Follow on Bloglovin.....En av dom snyggaste musklerna på kroppen

Då jag inte kunnat träna så mycket som jag velat denna veckan tänkte jag ta igen det lite idag. Jag tränade lite allt möjligt med gummiband, hopprep, boll och hantlar som vi har hemma. Känns super! Tänkte dock ta en riktig runda på gymmet imorgon. Saknar det.
 
Tog även lite egobilder på en av dom finaste musklerna man har på kroppen, enligt mig, som är biceps. Den ligger högst. Sen kommer triceps, axlar och ryggen. Love at first sight!
 
Min lilla bula växer sig stadigt och blir finare.
 

Follow on Bloglovin.....Pannkaksrullar

Igår kväll så förberedde jag dagens frukost, men den var inte klar. Jag hade i för lite havregryn, så jag slängde i lite till och tar det till lunch eller middag. Känns väldigt bra. Så jag började med att göra pannkakor. Tänkte först att jag bara skulle göra en stor, men det blev två. Rullade dom med banan, färska blåbär och sirap i. Mums! Chokladpannkakor med frukt och bär.
 
Nu ska jag fortsätta kolla på serien jag hittade igår kväll. The Following. Väldigt bra faktiskt.
 

Follow on Bloglovin.....Att sova ensam i en alldeles för stor säng

Dagen idag har varit hur bra som helst. Började med att jag diskade en massa, sådant som behövs göras. Ätit pannkakor till frukost, pizza med lillebror och massa annat gott. Besök av mamma och lillebror. Mamma stannade en liten stund efter att vi lekt med hunden en bra stund ute. Lillebror stannade och kollade på två filmer, mamma såg nästan hela av den första. 
 
En helt underbar dag. Men nu till sängs saknar jag någon som ska ligga bredvid mig. Har min älskade vakthund, mina katter och mig själv. Ännu en ensam natt.
 
Ska börja äta dessa underbara saker igen!

Follow on Bloglovin.....Proteinglass och mys

Nu har jag ätit lite god proteinglass och kollar på handbollen. Vad jag saknar sporten! Glassen är gjord på kvarg, mjölk, hallon och onewhey isolate från Fitnessguru. Jag försöker bli duktig på att använda mina burkar och då alla smaker också till olika saker. Denna gång blev det mangosmaken och det blev riktigt gott. Tur att jag har en portion kvar i frysen.
 
22,8g protein
8,1g kolhydrater
0,6g fett
 
 Egengjord glass, frysta hallon och Walden Farms karamellsås.

Follow on Bloglovin.....En av mammas bebisar

Då det är riktigt tråkigt väder ute och jag är ensam hemma så blir det film, mat och mys med mina godingar hemma. Djuren. Två underbart gosiga katter och en hund som är sällskaplig som bara den. Tänkte bara gå ut och träna lite ben samtidigt som jag tar en runda med vovven senare ikväll. Så fortsätter jag hemma sen efter det. Benen ska dödas hemma. Så svårt kan det inte vara väl? Benböj med hunden på axlarna eller något.
 
Minns det som om det vore igår!
 

Follow on Bloglovin.....Testat den nya pastan

Idag blev det pasta med skinksås. En lite nyttigare variant. LowCarb-pasta med vanlig skinksås. Kassler, grädde, redning, purjolök, soja, salt, peppar, vitpeppar toppat med stevia ketchup. Mumsigt. En kall cola till och jag blev supermätt!
 
 

Follow on Bloglovin.....En underbar kombo!

Denna kombo borde alla testa som har denna underbara caramellsås hemma. Kvarg blandat med äppel och päronsaft (fun light stevia), toppat med banan, frysta hallon, Pauluns supermusli och Walden Farms Caramell Syrup. Mums! Blev två stora skålar, skulle kunna äta lite till.
 
 

Follow on Bloglovin.....En måltid vi sent ska glömma

Middagen idag förberedde vi lite efter lunch, marinerade köttet då. Det blev hur gott som helst! Potatisklyftor, några små morotsbitar (det sista jag hade), kall beasås, tomat och mozzarellaost och sist men inte minst fläskfiléen som legat i Walden Farms Orginal BBQ sås några timmar. Hur gott som helst. Detta kommer vi göra om, många gånger.
 
 

Follow on Bloglovin.....Nytt från Gymgrossisten!

Ganska direkt efter nyår beställde jag en massa roligt från Gymgrossisten då dom hade många bra erbjudanden. Jag nappade på mycket och tog lite till. Idag fick jag hem det och blev som ett litet barn på julafton. Riktigt kul var det.
 
Det var två såser för 49kr för BBQ och salladsdressingen. Så fick åtta såser för priset av fyra. Köpte två påsar lowcarb-pasta och ett proteinpulver till älsklingen som han ville testa. Det var riktigt gott! Köpte också min första pwo (bcaa), så det ska jag prova imorgon på träningen. Spännande måste jag säga.
 
Jag har redan provat en av såserna (thousand island), den var riktigt god. Bara nio smaker kvar att smaka av.
 

Follow on Bloglovin.....Ett riktigt grymt träningspass

Idag på morgonen ringde klockan vid sju och jag skulle gå upp, låg kvar till halv åtta ungefär och började klä på mig träningskläderna och allt sådant. Kommer iväg vid åtta ungefär, märker att cykeln har fryst och inte kunde låsas upp. Jag började gå, men blev tveksam till om mitt gymkort verkligen låg i väskan (som det brukar), kollade och hittade det inte. Gick hem igen, letade en bra stund och fick hjälp att hitta det. Gick och var framme vid lite innan nio och började min träning.
 
Själva träningen kunde inte gå så mycket bättre. Gjorde axlar i 45min först, utan vilopauser eller liknande. Ställde mig på löpbandet och började köra intervaller. Gick max 100m på 5-6km/h, ökade på till 10-13km/h dom sista 300m. Höll på så i en halvtimme. Hur skönt som helst! Trodde jag skulle spy, men nej då. Sen gick jag och stretchade i tjugio minuter. Nu ska jag bli vig.
 
Nu har jag precis fått hem ett stort och roligt paket från gymgrossisten. Kollat igenom det och är supernöjd över det jag ser. Ni får se det senare, för nu ska jag gå och hämta nästa paket och handla lite mat.
 

Follow on Bloglovin.....Morgondagen är en ny dag och nya möjligheter

Imorgon ska jag träna på morgonen, ett riktigt pass. Ska bli helt trött och inte orka göra något mer. Tagit det lugnt en vecka då jag ville bli van med tabletterna och maten först. Det har gått väldigt bra och jag är nöjd över snart en vecka med tillskotten. Blir ett pass imorgon som ska döda mig. Mycket kondition, spänst och axlar. Längtar som bara den!
 
Nu ska jag faktiskt snart sova. Göra mig iordning för det i alla fall. Imorgon börjar skolan på riktigt och jag måste fixa en massa då, böcker, kolla schemat ännu en gång och allt som har med det att göra. Ser fram emot det!
 

Follow on Bloglovin.....Första snön och mellis

Blev lite ledsen när jag såg att det började snöa ganska mycket. Men då tänkte jag ganska direkt, någon annan här blev riktigt glad när han fick gå ut. Vovven. Vem blev inte överlycklig när han såg snön? Jo, hunden. Så vi lekte lite med honom och sen gick vi in igen.
 
Nu ska jag starta en film, American Mary, dricka min proteinmilkshake och äta en liten kaka. Shaken är gjord av 50% extra proteinmjölk, två bananer, vaniljsocker och proteinpulver med smak av päronglass (OneCasein från Fitnessguru, finns inte längre.).
 

Follow on Bloglovin.....Frågestund!

Tänkte göra någon sorts frågestund för er. Då jag inte skriver så mycket intressant just nu när jag går på min diet. Det kan vara precis vad som helst för frågor, men till en viss gräns. Tänk efter innan ni frågar saker. Tänker inte svara på för personliga frågot och så vidare.
 
Kanske undrar du något över mina kosttillskott, proteinpulver, mig, träningen, mål eller vad som helst nästan. Bara fråga på.
 
Jag svarar inte på någon fråga som kommer från en viss person som heter Anonym. Skriv ert namn, annars får ni inget svar.
 

Follow on Bloglovin.....Kort om mina tillskott

Nu under deffen har jag bestämt mig för att köra verkligen fullt ut. Vill ha resultat, gärna fort (men det är oftast inte hälsosamt). Jag äter cirka 500kcal mindre varje dag, inte så mycket med andra ord. Kommer inte säga siffran jag strävar efter varje dag då jag vill ha min blogg ska vara hälsosam och inte bry sig så mycket om kalorier med mera.
 
Bestämde mig på juldagen att beställa hem tabletter som ska hjälpa mig nu att minska i fett. Beställde och sedan har jag väntat med att använda dom tills i tisdags då jag började med dom.
 
Första dagen var ganska jobbig, jag maxade alla tabletter med en gång (delade upp det under dagen som det står på dom). Jag fick ont i huvudet, kissade riktigt ofta, sov dåligt och mådde lite smått illa på onsdagsmorgonen. Kanske inte det bästa att ta tabletterna precis innan man går och lägger sig. Har nu tagit dom när jag vaknar och runt sex-tiden på kvällen för att det ska hinna bli bra innan jag somnar.
 
Morgon: 1st Fit'n'fast, 3st Waterloss, 1st Synerlin, 1st Omega-3.
Lunch: 1st Omega-3.
Klockan sex: 1st Fit'nfast, 3st Waterloss, 1st Synerlin, 1st Omega-3.
 
Jag måste dricka väldigt mycket vatten då jag tar tabletter som ska hjälpa mig att ta bort vatten från kroppen. Dricker jag dåligt med vatten kommer jag må dåligt, vilket jag tror är anledningen till att jag hade ont i huvudet och mådde illa på onsdagen efter tisdagens intag.
 
Är ni mer intresserade av att veta vad detta är så kan ni gå in hos Fitnessbutiken.se och leta fram dom. Jag strävar inte efter att folk ska börja med en massa piller och saker. Jag själv har varit riktigt emot det, men vill ha resultat då jag inte fått några direkt synliga under ett års tid.
 
Dagsdosen i tabletter under burkarna.

Follow on Bloglovin.....En lång och blöt dag

Haft en riktigt bra dag idag. Sov länge, åt god frukost, varit på möte på skolan, gått en långpromenad med vovven och fått disken diskad av min älskade mamma. En riktig dag med mycket tid ute, i regnet. Varit blöt nästan hela dagen, så var riktigt skönt att komma in nu och sätta sig med lite snacks under en mysig filt och en kopp varmt te.
 
 

Follow on Bloglovin.....Andra dagen

Igår hade jag en riktigt bra dag. Mådde mycket bättre, dock så fick jag en liten kolhydratsfrossa på kvällen. Vet inte hur mycket potatis jag åt som godis. Behövde göra lite förändringar och det kommer jag testa idag. Vill bara hitta något som fungerar för mig. Ska ju ändå kull leva med detta några veckor eller fram till sommaren. Vet inte hur snabbt jag får det resultat jag vill ha eller liknande.
 
Bestämde mig också igår att åka till gymmet idag och leka lite bara igen. Vi får se lite om jag gör det eller inte senare.
 
 

Follow on Bloglovin.....Dessa roliga negativa kommentarer

Fått många kommentarer som är negativa och klagande på mig på senaste tid. Detta är inget jag tar åt mig. Tack! Det är det jag vill säga till er. Ni orkar lägga ner den energin på att klaga på mig istället för att ta tag i ert eget liv och göra något åt det. Avundsjuka är vad ni är och det kommer jag fortsätta gå in för.
 
En som jag tyckte var ganska kul löd ungefär: Fast du lägger ut halvnakna bilder och skämms, så kan inte ett matschema göra något.
 
Jag är stolt över hur min kropp ser ut och hur den förändras. Om jag nu lägger ut utmanande "nakenbilder", enligt dig, undra då vad alla andra gör när dom lägger ut bilder när dom har dom minsta stringen, minsta bhn och verkligen försöker få med så mycket som möjligt. Jag däremot har progressbilder och inget annat. Stolt över dom. Jag jobbar för kroppen jag vill ha. Jag sitter inte på mitt feta arsel och klagar på andras bloggar för att dom är fula, tjocka eller gjort något fel. I dina ögon.
 
Bara för att jag inte vill ge ut mitt "matschema" nu när jag deffar, det är personligt för det första och jag tycker ingen annan än jag har med vad jag stoppar i mig eller inte. Allt passar inte alla och jag vill inte ha fler kommentarer om att jag bantar eller liknande, för det gör jag inte.
 
Sen borde alla dessa tänka på att när man kommenterar på bloggar så sparas IP-adressen. Den kan man göra mycket roligt med, typ leta upp vilken stad man bor i, blockera eller gå längre som till pappa-blå, polisen.
 
Tack och hej!

Follow on Bloglovin.....Tankar kring första dagen

Igår mådde jag väldigt bra och var inte alls hungrig eller liknande. Drack mycket vatten och åt ganska precis det jag skulle äta. Tänker inte säga hur mycket jag ska äta och inte ska äta här. För det är personligt och ingen ska göra det jag gör om man inte vet vad man håller på med. Jag tänker ge detta en ärlig chans en månad och sen får jag se om jag fortsätter ett litet tag till eller inte.
 
Inatt var jag uppe några gånger för att gå på toa, dricker man mycket och tar tabletterna som jag gör, så behöver man faktiskt det.
 
Idag har jag haft ont i huvudet, är trött men inte alls hungrig. Snarare att jag fick tvinga i mig min frukost. Måste äta min mat, annars blir det fel resultat. Bort med fettet, men behålla mina muskler. Det är resultatet jag vill ha. Så jag ligger på ett litet underskott och ska inte träna förrän, tidigast, lördag eller till och med söndag. Får se hur jag mår eller om man måste ta längre paus.
 

Follow on Bloglovin.....Testat något nytt

Till middag lagade jag ris, kyckling och sås. Blev supergott, men gjorde något fel med det röda riset. För det var inte riktigt klart. Annars bara stekt kyckling med grillkrydda och kvargsås med grillkrydda och lite vatten. Blåbärsproteinmjölk från arla, massa vatten och omega-3.
 
Nu ska vi bara sitta i soffan och kolla på tv en stund innan vi promenerar lite med vovven.
 
439kcal.

Follow on Bloglovin.....Inte riktigt som planerat

Det var egentligen inte tänkt att jag skulle börja idag, men så blev det. Var och handlade det sista på morgonen innan jag hämtade vovven. Tänkte träna först, men så blev det inte. Så det har blivit en lång promenad för mig idag redan.
 
Så idag började jag med min deff som jag har planerat nu ett tag och väntat in. Lika bra att börja och komma igång och vänja kroppen lite att äta bra mat, men mindre kalorier. Ska bli himla kul och spännande för att se resultat om några veckor!
 
Lunch 1: 313kcal + 1liter vatten. Synerlin, waterloss, omega-3, fit'n'fast.
 

Follow on Bloglovin.....Veckans planer

Denna veckan ska jag ta det ganska lugnt och planera in min deff (diet) som jag ska hålla på med ett tag. Så nu har jag precis handlat hem lite som jag ska testa och måste hjälpa min älskling att äta upp frysen och kylen så jag kan göra lådor och vara förberedd. Vill inte hamna på fel spår igen. Denna gång ska jag fixa detta och det kommer bli tråkigt, tjurigt och hungrigt. Men vad gör man inte för kroppen man vill ha? Kommer bara pågå ett tag, inte resten av livet. Har saker påväg hem också och sådant som fortfarande måste inskaffas.
 
Träningen kommer det bli ändring på då jag ska träna kondition tre gånger och styrka tre gånger. En vilodag. Kanske kör lite lågintensiv kondition efter mitt styrkepass. Får se lite vilken tid jag har till det då jag ska börja plugga igen och har vovven. Blir mycket promenader och strikta tider för mat. Kommer bli bra, hoppas jag.
 
weheartit
 

Follow on Bloglovin.....Att vakna av en kall puss

Blev väckt för en stund sen av vovven, han hade väckt Martin innan såg han gick en snabb promenad nu på morgonen med honom. Han är så söt när han väcker en. Han hoppar inte eller så, han pussas lite snällt och nosar på en så det kittlas. Inte kan man bli arg här inte! Var även dags att vakna eftersom klockan är mycket.
 
Sitter i sängen och dricker på min celsius innan jag ska bege mig till gymmet med all min underbara träningsvärk. Får se lite vad det blir för något idag. Tror det blir rygg igen och mycket marklyft och rygglyft åt sidorna.
 

Follow on Bloglovin.....Stark saffranskyckling med ris

Bestämde mig när jag stod vid spisen att göra någon kycklingfärs med lite sting i, vilket det blev också. Ska verkligen göra detta fler gånger.
 
Recept:
3 kycklingfiléer
1msk olivolja
1½dl matgrädde
2dl mjölk
1pt saffran (0,5g)
1½msk röd currypasta
Kryddor: Ingefära, timjan, salt, peppar
 
Först tinar du kycklingen (om det behövs), mixar den i en mixer till en väldigt tjock puré typ. Steker den i olivoljan och hackar i den hela tiden tills det är färdigt. Blir mindre och mindre bitar hela tiden. Början såg ut som en stor biff typ. Lägger i saffranen och blandar ut det. Lägger i resten av kryddorna så mycket du känner för. Grädden och mjölken efter en liten stund också. Sist currypastan och låt den gotta till sig i pannan en stund tills den är så som du vill ha den.
Servera med ris.
 
Så gjorde jag och för mig blev den helt perfekt. Sambon tyckte dock den var lite för stak. Smaka av med currypastan och lägg bara i lite åt gången.
 

Follow on Bloglovin.....Lekstuga

Igår bestämde jag mig för att bara leka på gymmet idag. Vilket jag gjorde också. Riktigt skönt att bara hänga runt lite och leka. Värmde upp lite på löpbandet, olika lastdrag (chins och breda), dips på bänk, chins och dips i ställning med hjälpvikt. Sedan började det roliga, att gunga armgång och öva riktiga chins. Klarade nästan hela längden på armgången och chinsen hoppar jag upp och håller mig kvar på nervägen. Årets slut ska jag, som jag skrev tidigare, klara riktiga chins och dips med tio på varje.
 
Nu ska jag snart fixa lite lunch då magen skriker efter mat. Tänkte mig kycklingburgare (utan bröd), potatisklyftor och grönsaker. Riktigt gott, hoppas jag. Velat testa att göra färs av kyckling ett tag och nu ska jag göra det. Eller så blir det någon kycklingfärs med saffran och andra gottigheter. Vi får se!
 
Väx då!
 

Follow on Bloglovin.....Ett nytt år, nya löften och mål

Då det nu är ett nytt år så innebär det också nya mål och löften. Tänkte skriva upp dom stora målen och löfterna här. Delmål och mindre löften är något jag vill ha för mig själv.
 
Mål med träningen:
- Jag ska bli av med underhudsfettet och allt överflödigt vatten i kroppen. Lägre fettprocent.
- Jag ska bli bättre på att träna kondition.
- Jag ska klara av minst 200kg i benpressen 8gånger.
- Jag ska klara 10 strikta chins och dips utan hjälp.
- Jag ska klara av minst 100kg i benböj med stång 3gånger.
- Jag ska kunna gå ner i split och spagat.
 
Mål med maten:
- Äta mycket mer frukt och grönt. Varje måltid.
- Byta ut alla vita produkter (vetemjöl, vit pasta, vitt bröd, vitt ris osv.) till fiber och fullkorn.
- Dricka minst en proteinshake varje dag, eller få i mig det på annat vis.
- Jag ska deffa två gånger och äta "vanligt" resten av tiden.
 
Mål med livet:
- Jag ska klara av plugget och göra så gått jag kan. Det ska gå före allt annat.
- Jag ska få ett bättre självförtroende och självkänsla.
- Jag ska åka utomlands med Martin.
- Jag ska bli lyckligare och gladare.

Follow on Bloglovin.....Vilodagar är bra att ha, men uttråkande att uppleva.

Idag har jag haft en riktig vilodag då jag har träningsvärk i varenda muskel i kroppen. Vaderna ska vi inte tala om, eller rumpan. Så idag har jag bara tagit det lugnt, promenerat med hunden, haft besök av lillebror, ätit tacos och annat gott.
 
Nu ska jag sova och hoppas jag somnar med en gång, då jag är så fruktansvärt trött och har mycket spring och lek i benen. Imorgon blir det lekstuga på gymmet för min del. Chins, dips, marklyft, benböj och massa annat skoj för att bli av med det mesta av träningsvärken. Ska ha riktigt skoj bara med andra ord.
 
En bild på mig från sen vår, tidig sommar -13 som jag älskar.

Follow on Bloglovin.....Min sista celsius

Drack precis upp min sista celsius. Supersorgligt! Bästa drycken nu när man inte ska dricka mer läsk och annat. Fast jag har alltid druckit dom nu sen ett tag tillbaka. Supergoda är dom. Speciellt colan. Köper alltid dom och har nästan alltid tio i kylskåpet. Det bästa med detta är att min älskade sambo ska köpa tio nya när han åker hem från sina kusiner. Bortskämd eller vad?
 
Annars har jag precis ätit en lätt middag bestående av stuvad spenat, mörkt bröd med smör och skinka. Nu ska jag bara ta det lugnt i soffan en stund innan en kvällspromenad med vovven.
 

Follow on Bloglovin.....Första ryggpasset för 2014

Idag körde jag slut på ryggen ordentligt på gymmet. Testade även på marklyft för första gången på riktigt. Hur skakigt som helst, eftersom jag var dum nog och gjorde dom det sista jag gjorde.
 
Uppvärmningsrodd 5min.
Rygglyft med skiva: 10x15kg, 12x15kg, 10x15kg
Rodd i brösthöjd: 12x31kg, 10x40kg, 8x49kg
Rodd snett uppifrån ner: 10x40kg, 12x49kg, 10x40kg
T-rodd: 10x20kg, 10x25kg, 12x20kg
Hantelrodd enarms: 10x10kg, 12x12kg, 12x12kg x båda armarna
Smala rodd (vet ej kg, men siffra): 10x4, 12x5, 10x6
Marklyft: 10x30kg, 8x30kg
Sittande vadpress: 10x45kg, 12x45kg, 10x45kg
 
Annars har jag bara ätit lite god lunch, varit ute med hunden, haft besök av mamma och lillebror. En sovstund med vovven väntar, men först lite middag.
 
Hemmagjorda köttbullar och klyftpotatis.
 

Follow on Bloglovin.....Smoothie, citronvatten och annat gott

Precis ätit lite kvällsmat innan vi ska kolla på film och gå en promenad med vovven. Det blev lite gott som vi hade hemma. Gjorde mig en smoothie på mjölk, banan, frysta hallon och jordgubb/vitchoklad proteinpulver. Supergod! Skakade till mig vatten med kreatin i som är citronsmak. Smakar verkligen som vanligt citronvatten. Proppmätt nu i alla fall.
 
Sitter i sängen och kollar på Family Guy med älsklingen i väntan på att komma på någon film och gå ut med hunden.
 

Follow on Bloglovin.....Nya produkter och utrustning

För lite mer än en vecka sen beställde jag hem lite nytt till min samling av kosttillskott. Hittade dessa på fitnessbutiken och ska testa dom när jag kommer igång med rätt mat och träning. Jag har testat fitnessgurus fatburner, men fick inget resultat av dom. Så bestämde mig för att byta och testa annat. Hoppas jag blir nöjd och att dom ger resultat.
 
Gick även in i butikerna efter jag hämtat paketet för att se om dom hade någon mysig tunn långärmad tröja man kan ha på sig när man tränar. Hittade inget jag gillade just idag, men jag hittade lite annat roligt som kan vara bra att ha hemma. Martin behöver ett gummiband och jag ville ha ett hopprep. Nu är vi båda glada.
 
Synerlin, Fit'n'fast, Waterloss.

Follow on Bloglovin.....Har jag klarat av nyårslöftet jag hade under 2013?

"Detta är en blogg om mitt nyårslöfte för år 2013 att detta blir det år jag blir nöjd med min kropp och mig själv.
Det jag vill förbättra med mig själv är att jag vill få en hälsosammare, starkare och slankare kropp. Jag vill också känna att jag klarar av alla hinder jag möter, som godis, tårtor och andra gottigheter.
Jag har ett år på mig att antingen bli nöjd eller att komma en bit åt rätt håll. Det kan hända att jag stannar upp under tiden för att jag är nöjd och har nått mitt mål, samt ett hälsosammt liv.
Bloggen kommer vara till för mig och er som vill följa med på min resa."

 
Det var det som jag ville med mitt 2013. Tankarna var först att bli så smal som möjligt och bara förlora fett på kroppen. Kommer ihåg att jag hade en period då jag knappt åt och räknade kalorier. Inget att rekomendera! Jag har testat på många olika dieter och ätsätt, lchf, 8/16, räknat, bantat och allt sådant. Inget av dessa fungerar om man inte har en bra grund. Jag valde att äta som vanligt men att byta ut sämre varor till det bättre. Mår så mycket bättre av det också.
 
Jag kommer också ihåg hur jag gick och drog in magen, svankade och sådant för att se smalare ut. Kan säga att självkänslan blev sämre när jag gjorde det, för det var inte sanningen om hur jag såg ut. Så har bara några få bilder som jag egentligen kan jämföra med idag.
 
Självkänslan är något som har blivit mycket bättre med tiden sen jag började träna på gymmet. Innan så tränade jag enbart kondition, gärna två gånger om dagen på olika pass eller själv på löpbandet. Visst, jag blev smalare och allt det. Men min energi låg på botten den perioden.
 
När jag började träna seriöst på gymmet, med tunga vikter i mina riktigt svaga muskler, så ändrades min syn på träningen och mig själv. Jag insåg att det var roligare, jag mådde bättre, blev psykiskt starkare och självkänslan trappades upp en aning. Detta var ibörjan av maj skulle jag tro. Så dom tre första månaderna som jag hade mitt all-kort på Friskis så tränande jag enbart kondition.
 
Kommer ihåg hur svag jag var precis överallt på min kropp jag hade. Endast 5kg hantlar i varje hand när jag gjorde bicepscurls, knappt 50kg i benpressen och inga muskler alls på ryggen och brösten. Idag tränar jag mina biceps med 10kg hantlar, över 100kg i benpressen och jag har byggt upp muskler på resten av kroppen också.
 
Så en snabb sammanfattning. Jag mår bättre med styrketräningen och har därför ändrat mitt mål. Från att bli en smal tjej till att gå upp i vikt och bygga muskler. Det ändrade jag under sensommaren och har nästan lagt all kondition på hyllan. Den ska tas upp igen för att hjälpa mig bli av med mitt fett på kroppen. Min självkänsla blir bättre och bättre. För ett år sen ville jag ha stora tröjor som hängde runt magen så ingen såg mina ringar, till att idag endast ha tajta linnen för att jag börjar trivas med mig själv och hur jag ser ut.
 
Jag lever hälsosammare, har inga regler för hur jag får och inte får äta. Jag äter det jag är sugen på, men tänker efter innan och äter inte alls lika mycket av det. Har blivit större, starkare och den slanka kroppen har jag gett upp. Muskler är det jag vill ha nu, mycket, stora och synliga.
 
Bjuder också på dessa bilder. Den första är tagen för ett år sedan, 1/1-13. Den andra tagen 1/1-14. Skillnad och massa mer muskler. Bytt mycket fett till muskler och det känner jag och hoppas det blir mer av den sorten under 2014.
 
Vissa har jag skrivit fel på såg jag nu. Låren är 64cm och 63,5cm. Inte 94cm..
 

Follow on Bloglovin.....Årets första träning gjord

Åkte till gymmet när dom öppnade och det var vanligt mycket med folk. Trodde verkligen det skulle vara antingen tommt eller fullt. Gjorde benen och rumpan idag. Kändes verkligen hur bra som helst. Tänkte börja dela med mig lite om hur mina pass ser ut när jag tränar.
 
Insida och utsida lår: 10x40kg, 12x59kg, 10x68kg, 10x59kg x båda övningarna
Leg curls sittande: 10x40kg, 12x49kg, 10x40kg
Bakåt kicks (vet ej kg, men nummer): 10x13, 12x13, 10x13
Leg curls liggande: 10x40kg, 10x40kg, 12x40kg
Lunges stående: 10x35kg, 10x40kg, 10x40kg x båda benen
Benböj med stång: 10x27kg, 10x27kg, 12x27kg
 
Intervallträning på löpbandet:
5min 10% lutning 6km/h, 5min 0% lutning 6km/h x2
4min 11% lutning 6,5km/h, 4min 0% lutning 6,5km/h
3min 11% lutning 7km/h, 3min 0% lutning 7km/h
 
Snacka om att mina ben var spaghetti efteråt. Men vad skönt det var.
 
 

Follow on Bloglovin.....Sen lunch, tidig middag?

Blev en sen kväll igår, två var vi hemma med vovven igen efter lite gott och fint hos mamma. Riktigt mysigt hade vi det.
 
Idag har dagen bara varit kort. Tänkte åka och träna på morgonen, men då var det ju stängt till senare idag. Så vi åt frukost, lekt med hunden och allt sådant man ska göra på morgonen. Då hade jag ändå hur lång tid som helst kvar innan gymmet öppnar. Så nu har vi precis ätit lite lunch/middag som blev pannkakor med cashewsmör, tinade hallon och hallonsylt (mindre socker) och kreatin vatten för mig. Så underbart det är med pannkakor!
 
Ska bli bättre på att fotografera igen.
 

Follow on Bloglovin.....Sammanfattning av året 2013

Mitt träningsår har varit helt okej. Jag var riktigt duktig med träningen till lite efter sommaren då något hände och jag nästan struntade i att gå dit på flera veckor. Jag tränade inte gym förrän lite innan sommaren för att jag aldrig tyckt om det innan. Men var det för att jag var svag, tjock och hade en riktigt dålig självkänsla över mig själv? Ja, tror jag svaret skulle bli där. Gick in med Martin och sedan dess har jag bara blivit mer förälskad och nu bor jag nästan där. Jag känner att jag får ut precis det jag vill och det kan bara bli bättre och bättre.
Det har blivit nya mål undertiden, från att bli så smal som möjligt till att gå upp i vikt och bygga muskler.
 
 
Mitt matår har varit väldigt mycket i nedförsbacke. Första halvåret var helt underbart och mina magmuskler började synas när jag spände mig. Jag åt inget godis, drack ingen läsk, åt ingen snabbmat eller liknande. Helt underbart var det. Dock så var jag väldigt duktig på att använda mina proteinpulver när jag började med dom. Dom tog slut riktigt fort i början och nu har jag ett lager kvar.
Testade på en massa olika dieter och sätt att äta på. Inget som fastnat på mig. Tre stora mål och mellanmål så är allt toppen. Frukost, mellis, lunch, mellis, middag, kvällsmat, det fungerar.
 
 
Mitt liv utom träningen och maten har varit helt okej. Mått dåligt mesta tiden av året då jag inte haft något att göra på dagarna och att vi har haft det lite jobbigt hemma mellanåt. Varit på en liten minisemester med Martin och det är det bästa jag gjort under hela året, då jag verkligen var glad och lycklig på riktigt. Jag har även gjort min första tatuering och är fortfarande hur nöjd som helst. Går inte en dag utan att jag kollar på den. Jag har även låtit min töjning i örat växa igen och jag kan ha vanliga örhängen nu. Håret händer det alltid saker med. Blond och sparar till ett långt och fint svall inför sommaren.
Även varit på dom bästa kalasen och träffat alla mina underbaringar under året.
 
 

Frossle.com Omega 3 + Krill frÃ¥n Natusal Vitaminbutiken Kenkou - Online Hälsokostbutik Kom i form till sommaren! FÃ¥ daglig energi! Vitalas Vitalslim NyaLiv.se körkort Högskoleprovets övningbok

ScandicPartner's Affiliateprogram

Tjäna pengar på nätet. Få 300 kr i startbonus - anmäl dig nu!
www.scandicpartners.se

Faktureringsprogram online

Blixtsnabb & enkel fakturering online med Faktura24. Testa helt gratis NU!
www.faktura24.se

Högskoleprovet nya övningsbok

Få toppresultat på Högskoleprovet med högskoleprovets övningsbok.
www.högskoleprovet.se

Alla nya Körkortsfrågor

Ta körkort plugga online. Teoriprov med alla nya körkortsfrågor.
www.körkort.se