Follow on Bloglovin.....Mysfrukost i åskan

Vaknade riktigt tidigt idag, redan en stund innan Martins larm gick igång vid halv sex. Ganska skönt dock, för jag frös fast det var skönt. Låg kvar och bara myste tills lite innan Martin åkte iväg. Det åskade och mullrade, det gör det fortfarande.
 
Gick ut med hunden en bra stund efter och då började det ösa ner regn och han gillar inte att det regnar på honom. Så jag hade en hund som strök sig på mig hela vägen. Men skönt var det.
 
Så nu har jag ätit min frukost och kollar på serie samtidigt som jag försöker träna hunden samtidigt mot åskan. Inget han gillar.
 
Jordgubbskvar med tillbehör, löskokta ägg och sen ser ni.

Follow on Bloglovin.....Kan inte ens tänka på varm mat denna dag

Gått och funderat på hela morgonen om jag skulle värma lunchen eller inte. Varm mat en dag som denna när det är varmt som sjutton och fuktigt som aldrig förr? Nej, tack. Så idag blev det en matlåda med gårdagens rester. Supergott! Slängde på lite spenat också bara för att det är gott och knaprigt.
 
Annars sitter jag i sängen med fläkten riktad på mig och ska kolla vidare på den nya serien jag börjat kolla på. Hemlock grove. Någon som sett den? Jag gillar den än så länge, egentligen inte alls min stil men den fungerar.
 

Follow on Bloglovin.....Frukost med efterrätt, whopwhop!

Det har varit en lång natt för lilla mig, var nog vaken mer än jag sov. Och jag hade sagt till älsklingen att väcka mig när han åkte iväg, vaknade inte. Istället vaknade jag vid åtta och sov typ fram till nio ändå sen, gäspade konstant och fick kämpa med att hålla upp ögonlocken. Men det var bara att gå ut med hunden och så.
 
Nu har jag ätit frukost, men är lika trött fortfarande. Ta en sovstund nu igen? Kanske det. Blev en ganska standard frukost nu på sommaren, men med en tvist - efterrätt! Bakade citroncupcakes i söndags som blev hur fluffiga och goda som helst. Annars blev det en burk jordgubbskvar med mango, melon och havrefras. Och det underbaraste vatten jag kan köpa.
 

Follow on Bloglovin.....Grötlunch med massa gott i

Då jag inte hade någon aning om vad jag skulle laga till lunch så blev det väldigt enkelt en skål gröt. Älskar det, men det blir inte så ofta nu när det är så fruktansvärt varmt ute och inne i vår lägenhet. Tyvärr.
 
Blev gröt på havregryn, proteinpulver från Fitnessguru med smak French vanilla, sesamfrön, linfrön, lite mjölk och vatten. Toppat med färsk mango, frysta hallon, gojibär, pumpafrön, solroskärnor och PB2 jordnötssås i två olika konsistenser (en rinnande och en krämig). Hur gott som helst! Älskar detta.
 
Annars har jag gått och satt min i skuggan med min hund några gånger och han har börjat leka med mig varje gång. Underbart! Han är påväg att bli pigg och glad igen. Troligen värmen med medicinen han tar då.
 

Follow on Bloglovin.....Frukost efter promenad med en trotsig hund

Det var en hel evighet sen jag skrev här. Har inte haft tid eller ork till det. Vi har haft lite för underbart väder, varit på två kalas, suttit på stranden med älsklingen i "solnedgången" med cider, frukt och bullar, tränat några gånger, tvättat, badat med hunden, lillebror, syster och älsklingen och bakat underbara citroncupcakes sen är det nog inte mer jag hunnit med under en vecka. Så jag har inte haft någon tid till att blogga, men nu kanske det kan bli någon ändring på det.
 
Nu sitter jag inne och kollar på serie samtidigt som jag äter en mysig frukost. Gått en kort promenad med vovven också som inte alls vill gå. Han sätter sig ner och hoppas att vi ska vända och gå tillbaka hem. Han har varit lite trött nu i helgen, men inte lustigt när han går på medicin och vi haft över 25 grader i en hel vecka.
 
Lindahls persika-passions kvarg med mango, galiamelon och annanas. Nobe aloe vera vatten.

Follow on Bloglovin.....Mat innan solning och träning på balkongen

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Gått promenad med hunden, ätit, kollat på tv och sådant bara.
 
Nu har jag precis ätit lite mat som blev den klassiska rätten ris och köttfärs, deff-måltid enligt många. Jag skulle kunna äta det varje dag. Finns ju mycket att krydda med, så varför inte? Idag hade jag basilika, timjan, oregano, persilja och en krydda som heter "Five peppers". Blev riktigt gott. Och sen massa stevia-ketchup över. Underbar proteinmjölk vid sidan av.
 
Ska bara vila en liten stund och sen blir det träning och solning på balkongen.
 

Follow on Bloglovin.....Start saying "I will"


Follow on Bloglovin.....Gott senaste tiden

Tänkte visa några bilder på lite gott jag ätit senaste tiden. Dock så är dom mellan 1-3 veckor gamla, men det struntar jag i. Gott är det i alla fall. Två av dom är frukostar och en är lite gott som jag var sugen på en varm dag.
 
1:a bilden är det precis det som det ser ut att vara. Kvarg, jordgubbar, havrefras och kokosflingor. Mums!
2:a bilden är magnesium- och omega-3 tabletter. I skålen är det likadan kvarg som ovan, kixi, jordgubbar, havrefras och kokosflingor.
3:e bilden är det glass med jordgubbar och maränger med en iskall drink.

Follow on Bloglovin.....Vem har sagt att jag inte älskar mig själv?

Får ofta kommentarer från folk som skriver till mig för att jag måste börja älska mig själv. Men det gör jag redan. Behövde få detta sagt här nu, så dessa kommentarer kanske slutar komma till mig. Förhoppningsvis. Jag älskar mig själv. Punkt. Men har stunder, som vilken annan människa som helst, där jag bara vill ge upp och hatar mig själv. Men det är mänskligt att ha sämre stunder. Jag älskar mig själv, men jag vet att jag kan bli det jag vill. Jag har mål som jag verkligen vill nå. Men det betyder inte att jag inte älskar mig själv.
 
Jag tränar för att jag älskar det. Jag äter nyttigt för att jag gillar det mer än snabbmat. Jag gör bara sånt som jag gillar att göra. Varför skulle jag tvinga mig igenom ett träningspass om jag inte tyckte det var kul? Eller varför skulle jag äta en sallad om jag inte gillade den? Vill jag ha godis osv, klart att jag äter det. Vill jag bara ligga inne i sängen en hel vecka, men då gör jag det!
 
Förlåt för ett flummigt inlägg, men blir ganska sur när en person efter den andra säger att jag inte älskar mig själv. Typ som om att dom försöker få mig att inte göra det. Men nu har jag skrivit av mig lite och verkligen berättat nu att jag gillar mig själv. Frågor på detta? Nej. Tack!
 

Follow on Bloglovin.....Mitt livs sista celsius

I förrgår, fredags, läste jag en otroligt bra artikel på vad en celius faktiskt innehåller. Kommer inte dricka fler av dom nu. Aldrig. Det var så vidrigt att jag nästan ville slänga dom två burkarna jag hade kvar i kylskåpet, men snål som jag är så fick jag snällt dricka upp dom. Sista burken drack jag nu till frukost. Ska gå in mer ingående på detta i ett senare inlägg och vad jag kommer att byta till.
 
Nu har jag ätit en riktigt god frukost och kollat på senaste avsnittet av Revenge. Hände en liten olycka när jag skulle börja med min äggröra. Jag skulle ta ut äggpaketet från kylskåpet och slår till kanten på kylsåpet, tappar hela förpackningen med ägg. Tur så gick bara två sönder och låg krossade på golvet. Kul va? Klockan åtta en söndagsmorgon.
 

Follow on Bloglovin.....Massa gott

Det har varit ett par riktigt varma dagar senaste tiden nu. Skojar inte. Och allt blir inte bättre av att vi bara har fönstrerna mot kvällssol. Så från två-tre fram till att solen går ner har vi sol rakt in i lägenheten. Sjukt varmt. Fläktarna är igång, persiennerna nerdragna och fönstrerna lite öppna, likaså balkongdörren. Ändå är det sjukt varmt.
 
Annars har jag inte gjort alls mycket. Gått promenader, ätit, varit på djursjukhuset (ingen fara), kollat serier och sovit. Har så otroligt lite energi. Måste göra något med kosten så att jag får min energi tillbaka. Vill springa, vill lyfta tunga vikter, vill simma, vill cykla och vill gå långa promenader med min söta hund. Orkar inte.
 
Så nu ska jag tillbaka till dom gamla goda tiderna när jag åt bra och mådde bra. Bilden här under visar en del, men inte allt.
 

Follow on Bloglovin.....Höll på att somna!

Inte för att någon i min närhet skulle bli speciellt shockad om jag somnade förrut. Sån är jag! Man blir trött av att göra "ingenting" om dagarna.
 
Men precis innan så kom solen fram och jag bestämde mig för att ta en promenad med vovven när chansen ändå fanns. Blev riktigt mysigt. Varmt och soligt. Efter regn kommer solsken och värme.
 
Fick ny energi och nu sitter jag och ska kolla på någon serie till min sallad jag köpte mig. Vet, men det är riktigt enkelt och gott. 
 

Follow on Bloglovin.....Tråkigt, mysigt väder

När jag var ute med hunden på morgonen var det riktigt varmt och skönt. Shorts och linne. Nu är det världens regn och åskar ibland. Men det är mysigt det också ibland.
 
Annars har jag varit och tränat med Martin. Vi körde axlar, biceps och triceps idag. Egentligen skulle vi kört bröst och axlar, men jag var inte alls sugen på att träna brösten idag. Kände verkligen inte för det. Gick väldigt bra. Hoppas på träningsvärk imorgon, men tror inte på det.
 
Nu sitter jag i sängen och gosar ner mig med vovven. Ingen av oss är speciellt sugna på att gå ut just nu. Så det blir någon film och så bara.
 

Follow on Bloglovin.....Första riktiga löppasset på väldigt länge

Jag kände mig väldigt sugen på att springa. Så jag sprang. Riktigt stolt. Blev en runda på 4,4km på 28minuter. Häftigt. Kan jag springa? Så fort också? Med hunden också. Utan musik. Med sköna kläder. Men kan jag springa? Tydligen. Skönt var det också. Kunde sprungit längre, men visste inte hur jag skulle fortsätta vägen. Nu vet jag.
 
Ätit lite och nu ska jag lägga mig i sängen med en trött vovve och kolla ikapp på någon serie eller någon film. Ska bli himla skönt.
 
 

Follow on Bloglovin.....Behövlig shopping med älsklingen

Jag har väldigt ont om basic-toppar. Normala, enkla toppar. Så det blev det några stycken som jag hittade. Även en långärmad träningströja som sitter åt lite och en löpjacka, letat som en galning efter det. Underbart! Funderar faktiskt på att prova dom idag med hunden i regnet eller imorgon bitti utan hund och förhoppningsvis utan regn och åska. Syns gör jag i alla fall. Sen även ett fint set med byxor och linne. Blev så kär i mönstret. Blev också en glassform. Mums. Nya jeans blev det också. Då alla går sönder, blir för små eller för stora. Tycker inte om min rumpa i det läget. Så nu hoppas jag dom håller och passar ett tag.
 
Det roliga är med på bild. Inte det tråkiga.

Frossle.com Omega 3 + Krill frÃ¥n Natusal Vitaminbutiken Kenkou - Online Hälsokostbutik Kom i form till sommaren! FÃ¥ daglig energi! Vitalas Vitalslim NyaLiv.se körkort Högskoleprovets övningbok

ScandicPartner's Affiliateprogram

Tjäna pengar på nätet. Få 300 kr i startbonus - anmäl dig nu!
www.scandicpartners.se

Faktureringsprogram online

Blixtsnabb & enkel fakturering online med Faktura24. Testa helt gratis NU!
www.faktura24.se

Högskoleprovet nya övningsbok

Få toppresultat på Högskoleprovet med högskoleprovets övningsbok.
www.högskoleprovet.se

Alla nya Körkortsfrågor

Ta körkort plugga online. Teoriprov med alla nya körkortsfrågor.
www.körkort.se