Follow on Bloglovin.....Went a little bananas!

Nu har jag precis ätit lite mat efter lite glömska att ugnen var igång och att remouladsåsflaskan strulade med mig. Kommer inte alls ihåg när jag startade ugnen. Såsen är så trög att jag aldrig får ut något ur flaskan, även fast den står uppochner hela tiden. Så den blev jag en gnutta irriterad på, så jag klippte den på två och tog resten.
 
Sen har jag även riktigt stora planer till hösten/vintern som kommer. Hoppas bara att allt går som jag vill! Körkort är nummer ett och en utbildning som jag inte vill berätta om än, eftersom allt inte är klart och sådant. Men hoppas, hoppas! Ni får hjälpa mig hålla alla tummar och tår.
 
 Woho! Skulle lagt upp detta för timmar sen. Men har duschat, rakat benen, varit ute med hunden x2 och sett svarta moln sväva över mig. När kommer åskan?!
 

Follow on Bloglovin.....Kycklingsallad

Då jag inte alls orkade laga någon mat så plockade jag ihop till en enkel kycklingsallad med resten av kycklingen som vi hade kvar sen lunchen. Det blev riktigt gott. Kollar på ett avsnitt av Game of thrones till det.
 
Imorgon blir det ryggslakt med älsklingen, vilket jag redan har berättat för er. Men ni kan ju ha missat det. Mycket teknik för hans del och lite mer vikt för min del. Kommer bli riktigt skoj, men jobbigt.
 

Follow on Bloglovin.....Min helg i Stockholm

Tänkte berätta lite vad vi gjorde uppe i storstaden. Jo, det började med att jag flög för första gången i mitt liv i fredags. Himla mysigt det där med flyg. Satt och log som ett fån hela resan. Lite skumpigt och så, men det var det mysigaste. Älskar den pirrande känslan i magen.
 
När vi kom fram på hotellet slängde vi in allt och gick för att äta någonstans. Hittade en restaurang med kebab och sådant. Riktigt gott, men riktigt stora portioner. Sen försökte vi sova och sen vaknade vi av att grannarna satt uppe och skrek fram till tre. Så ingen sömn den natten.
 
Lördagen blev en shoppingdag på NK, Gallerian och lite andra butiker. Åt på Tacobar och en Frozen Yoghurt. Riktigt gott. Sen var det bara att ta sig till konserten med One Direction. Vi var ju inte direkt ensamma på Friends Arena kan man säga. Bara upp mot 60.000 andra var där. Men den var riktigt bra.
 
På söndagen gick vi på Drottninggatan och kollade. Shoppade även då. Åt även på Magnum där man får göra sin egen glass. Hur gott som helst! Sen bar det av till Kentfest. Drack cider och åt någon pulled pork macka typ. Riktigt bra musik fram till att Kent började spela. Sen var det fantastiskt. Jag är inget fan, men gud vad bra det var! Dom flesta låtarna kunde jag och jag sjöng med och allt sådant i folkmassan. Själva konserten var underbar med spot-lights, fyverkerier och bra musik. Sjukt. Underbart.
 
Måndagen fick jag flyga hem själv då syster skulle ta planet mot Milano. Det var underbart och jag bara nöjt av varje sekund. Väl hemma på flygplatsen mötte älsklingen, mamma och hunden upp mig. Det var någon som gnällde av lycka att jag var hemma igen.
 
På eftermiddagen bara sov jag, något jag inte gjort speciellt mycket i helgen. Ryggen och fötterna ska vi inte tala om. Min syster dödade min rygg gång på gång, men det var så himla värt det!
 
Tyvärr så har min syster alla bilderna och filmerna från konserten och festivalen. Har några mobilbilder jag kan bjuda på.
 

Follow on Bloglovin.....Benslakt, questbars, pb2 och celsius

Idag ville sambon följa med till gymmet när jag skulle slakta benen. Var riktigt roligt att ha honom där. Jag älskar det. Älskar. Benböj, bencurls x2, benspark, stående utfall, rygglyft (fast spänner rumpan istället för dra med ryggen), stående och sittande vadpress, även en magövning som vi körde några varv. Ett riktigt bra pass.
 
Efter handlade vi och jag gick in på Proteinbutiken och köpte hem några questbars och även jordnötspulver. Velat testa denna hur länge som helst. Så ska bli riktigt spännande nu när jag har den. Älsklingen köpte även några celius till mig när han handlade mat till oss.
 
Nu har jag duschat och sitter i sängen med en celius. Har ingen energi kvar sen i helgen. Ska gå några promenader till idag bara. Imorgon blir det ryggslakt. Som jag längtat att komma igång igen.
 
 

Follow on Bloglovin.....Imorgon flyger jag!

Idag har jag haft en riktigt bra dag, eller något sådant. Hänt en massa här som jag inte tänker ta upp. Gråtit, sovit, gråtit, varit arg och rosenröd i ögonen. Hur som hur, min dag har varit väldigt bra. Hälsat på mina elefanter på baksidan, typ. Dom är kanske fem minuters promenad bort. Woho! Älskar dessa stora, söta och snälla djur. Matade dom och klappade på dom. Underbara djur.
 
Sedan kom min syster hit med sin bil, åt och sen åkte vi och badade hunden. Lyckliga hund. Han ville inte följa med hem, egentligen. Men så hände det värsta tänkbara i bilen, inte bara en gång utan två gånger. Han spydde! Tur att vi var typ hemma hos mig så jag blev utsläppt och fick snällt gå hem med en åksjuk hund. Sedan tvättade vi inne i bilen. Men kul hade vi!
 
Sen gick jag och vovven direkt till elefanterna igen och satte oss. Sedan ville han inte gå hem igen. Fick sitta där i en timme innan jag ville hem och äta. Så fick snällt dra med mig hunden hem. Någon som var livrädd för dom är nu förälskad i dom, typ.
 
Nu blev det väldigt mycket text. Har packat resten av kvällen. Imorgon flyger jag och syster till Stockholm för att ha en rolig helg där med One Direction och Kent-konsert. Ska bli himla kul.
 

Follow on Bloglovin.....Underbar video

Något som jag verkligen älskar, det är natur. Skogen gör mig lycklig, glad och lysande. Kolla bara på denna videon och dröm dig bort under tre minuter. Starta och njut.
 
 

Follow on Bloglovin.....Drink your water!

Tänkte köra detta som en utmaning denna veckan. Jag har varit riktit dålig på att dricka vatten nu när värmen och solen kommit fram. Då har jag druckit som en galning på kvällen så jag inte kan sova om nätterna.
 
Så nu blir det minst två liter vatten om dagen, gärna mer. Alltså, minst 14 liter vatten nu i veckan ska ni dricka om ni hänger på. Jag kör, för att jag måste!
 

Follow on Bloglovin.....Bal, bad och promenader

Jag har varit lite dålig här, igen. Men jag var och kollade på en vän igår på hennes bal. Gudomligt fin! Träffade lite annat folk också som var minst lika fina. Kommer, kanske, bilder senare.
 
Idag har vi gått en långpromenad med bad av hunden. Riktigt mysigt var det. Sen har vi gått och letat efter Watch Dogs, ett spel. Har fortfarande inte fått igång det. Blev lämnad ensam och inget utrymme kvar på xboxet. Typiskt.
 
Annars kollar jag på finalen av Gladiatorerna, dricker Dooley´s och ska hämta rabarber för att ha någon kontrast till allt det söta.
 
Bild från tidigare idag.

Follow on Bloglovin.....Äntligen!

Efter att ha tvättat i fyra timmar, stressat in en promenad mellan, asfalteringen utanför och en promenad efter så har jag nu duschat och ätit mat. Skönt.
 
Nu ska jag lägga mig i sängen och starta en film. Vila min kropp resten av kvällen. Hur skönt?! Dock en promenad till, men den är senare.
 

Follow on Bloglovin.....Inte en lugn stund, förrän senare

Idag gick jag upp tidigt för att gå min morgonpromenad med hunden. Den är ca 10km lång, men idag var han så jobbig så vi gick 5,5km extra. Så 15km gick vi idag på morgonen. Innan tog jag bara en proteinshake och jag höll mig på den hela tiden. När jag kom hem så blandade jag kvarg med funlight och kokosflingor och drack en extra proteinmölk med blåbärssmak. Riktigt mumsigt.
 
Sen har jag ätit lunch (bild nedan), gått promenader med hunden och tvättat som en riktig dåre. Tror jag hunnit med sju maskiner idag. Mycket av tvätten försvann. Dock så får jag springa upp och ner utan hunden för dom asfalterade precis utanför dörren och jag får gå med hunden nu när jag är klar om en liten stund.
 
Ska bli så himla skönt med en dusch efter promenaden sen. Ni förstår inte!
 

Follow on Bloglovin.....Och där kom regnet..

..fast det har regnat ett bra tag nu, men ändå! Har bara tagit det lugnt idag. Varit ute på några promenader med hunden i skogen och runt Skälby för att träna honom på att gå lös. Vilket har gått över förväntningarna än så länge. Superskoj! Blir fler av dessa promenader.
 
Annars har vi ätit mat, likadant som igår. Fick min älskling att prova det och han gillade det. Han äter inte pyttipanna annars, första gången jag ser honom äta det. Och han gillade det! Ätit lite mellanmål bestående av Protelux 360 av BMR med smak av päron och vanilj, nacho/chili riskakor med cashewsmör och banan. Min nya besatthet!
 

Follow on Bloglovin.....En efterlängtad middag

När jag skulle laga min mat så hade jag inte någon aning alls om vad jag skulle göra, en sak visste jag, jag skulle steka potatis. Slängde i lite palsternacka, morot, broccoli och örter till en början med. Sen kom jag på det, pyttipanna! Det var riktigt längesen och det är så gott. Tog några köttbullar, delade och slängde i lite i paniken. Saltade, pepprade och la på tallriken. Stekte ägg och delade rödbetan. Nästa gång ska jag slänga in rödbetan i ugnen en stund så den blir mjuk.
 

Follow on Bloglovin.....Mina skönhetsfavoriter

Många har undrat hur jag håller mitt hår så fint även fast jag älskar att ändra det och så vidare. Dock så var det längesen jag gjorde något drastiskt med det nu, fast trivs som handen i handsken nu.
 
Innan brydde jag mig inte alls om mitt hår, inget, nada, noll. Såg ut som ett troll. Färgade, plattade, lockade, fönade, klippte och allt vad man nu kan göra med ett hår. Använde dom produkter som fanns hemma, inget annat. Kan också säga att jag färgade det ungefär en gång i månaden.
 
Men nu på senare år, 2-3år, har jag börjat bli mer och mer medveten om att mitt hår var hemskt och jag ville vårda det mer. Men jag ville inte lägga dyra pengar på det ändå. Men jag fortsatte i alla fall med samma produkter ett bra tag.
 
Nu sista halvåret har jag förändrats helt. Börjat fråga frisören vad jag ska ha för schampoo och balsam för att min färg ska hålla sig bättre och inte bli gult. Hade även börjat att olja in håret sen i julas. Vilken skillnad det blev bara av den detaljen! Masserar in min olja i handdukstorrt hår och låter det självtorka.
 
Men jag gör en riktigt dålig sak. Jag borstar igenom håret när det är blött. Vilket jag vet att man inte ska göra, men det blir så himla tovigt när det torkar annars. Jag är en sådan som masserar in schampoo väldigt duktigt i håret. Detta är en sak jag behöver jobba med.
 
Annars gör jag inte så mycket med det. Har det antingen i hästsvans eller utsläppt. Jag fönar det inte, inte heller lockar jag det eller plattar det. Kan säga att det är skillnad på hår och hår!
 
Här är alla mina skönhetsfavoriter. Även bodylotion, scrub, tvål, body mist och lite till.
 
På bilden: Victorias Secret Love spell lotion/mist och coconut mist, I love.. strawberries and cream bodyscrub, lotion och tvål, XL silverbalsam och hårinpackning, Eugene Perma silvershampoo, Elvital hårolja, Generation Pink perfym, ansiktsmask och pormask till näsan.

Follow on Bloglovin.....Ofrivillig vilodag...

Gick upp, klädde på mig och knöt på mig skorna för att gå min dagliga morgonpromenad med vovven. Men vi kom inte långt. Den rundan är ca 10km lång. Kände av efter bara 1km att jag mådde riktigt illa, men gick vidare lite till bara innan jag gav upp. Fick ta extremt många pauser för att ta mig hem. Stannade nog var 100m. Inte alls kul. Så allt som allt blev det bara 2,5km på 40min. Woho! Sängliggande för min del idag.
 

Frossle.com Omega 3 + Krill frÃ¥n Natusal Vitaminbutiken Kenkou - Online Hälsokostbutik Kom i form till sommaren! FÃ¥ daglig energi! Vitalas Vitalslim NyaLiv.se körkort Högskoleprovets övningbok

ScandicPartner's Affiliateprogram

Tjäna pengar på nätet. Få 300 kr i startbonus - anmäl dig nu!
www.scandicpartners.se

Faktureringsprogram online

Blixtsnabb & enkel fakturering online med Faktura24. Testa helt gratis NU!
www.faktura24.se

Högskoleprovet nya övningsbok

Få toppresultat på Högskoleprovet med högskoleprovets övningsbok.
www.högskoleprovet.se

Alla nya Körkortsfrågor

Ta körkort plugga online. Teoriprov med alla nya körkortsfrågor.
www.körkort.se