Follow on Bloglovin.....Mat efter rygg- och bröstslakt

Idag börjar jag med mitt nya träningsschema som jag skrivit ihop. Ska bli grymt skoj att testa på det nu i en vecka och se om något behöver ändras. Först ut blev det rygg och bröst. 70min och sen var jag påväg hem igen.
 
Bänkpress | Marklyft | Rygglyft | Rodd | Bröstpress
Plus lite till.
 
Nu har vi ätit lite mat, kollar på tv och ska snart hoppa in i duschen. Ska bli himla skönt att duscha och ta på sig mysiga kläder.
 

Follow on Bloglovin.....Äggfrukost

Idag blev det att koka en massa ägg till oss. Måste köpa nya ägg, igen. Dom tar slut väldigt fort. Ska snart dra mig till gymmet för lite bröst och rygg, kommer bli himla skönt.
 

Follow on Bloglovin.....Älska vädret!

Hela helgen har varit helt underbar. Idag var vi och åt hos Martins föräldrar med vovven. Gick superbra och han var glad, trött och riktigt gosig efter en stund. Älskade hund. Dit hade jag jeans, vilket jag ångrade mig en bit på vägen dit.
 
När vi kom hem igen för en stund sen så bytte jag genast om till shorts. Så nu har jag invigt mina älskade shorts för detta året. Jag fick en massa blickar på mig när jag gick ut i dom, men det är som det brukar. Vem är dum nog och går ut i shorts sista mars liksom?! Tror till och med jag har fått färg på ryggen och bröstet. Super!
 

Follow on Bloglovin.....En lätt och isig frukost

Då min mage inte alls är på topp idag så blev det en riktigt enkel frukost. En smoothie på enbart en massa hallon och vatten. Riktigt isig och god blev den. Samtidigt sitter jag i sängen och kollar på Ripper Streat. Får se om det blir gym eller inte idag, har skrivit ett grymt schema till veckan som kommer plus att magen är ur balans idag.
 

Follow on Bloglovin.....Underbar promenad i underbart väder

Drog med mig älsklingen ut på en riktigt lång promenad idag. Hur skönt som helst. Det tog allt som allt tre timmar. Vi stannande och fikade några gånger, badade hunden och lekte med honom. Det var en skön promenad. Varmt och soligt var det. Älskade vår är på gång, igen.
 
Några bilder på sötnosen.

Follow on Bloglovin.....Jordgubbar, sirap och pannkakor

Jag har haft en riktigt jobbig natt, vaknade och somnade aldrig kändes det som. Låg aldrig skönt eller något. Så idag blev det pannkakor till frukost. Jag var så himla sugen på det. Älskar det och det är så enkelt att göra.
 
Nu blir det att äta och kolla på en film.
 

Follow on Bloglovin.....Tidigare idag

Blev en riktigt enkel lunch, tonfisksallad. Mums. Det var länge sen och så gott. I den är det vanlig sallad, grönsaker, tonfisk och ris. Simpelt och gott.
 
Annars har jag inte gjort så mycket, jag har träffat en vän lite snabbt. Nu har vi potatisen i ugnen och tonfiskröran är klar. Bakpotatis, röra, bacon och majs. Längtar!
 

Follow on Bloglovin.....Ett skönt mördarpass

Det var längesen jag svettades så mycket som jag gjorde idag. Älskar det! Känslan när alla bara är perfekt, jobbigt och skitsamt. Efter första varvet bara rann svetten på mig och när jag körde igen så droppade det överallt. Svettigt värre så var jag helt död, men körde alla tre varv och nu mår jag sjukt bra. Blir det fler gånger!
 
Nu ska jag koka ris och påbörja maten. Magen skriker och jag börjar bli lite småtjurig. Mat nu, tack!
 

Follow on Bloglovin.....Smoothie for breakfast

Då jag snart ska iväg på ett roligt, men jobbigt, pass som jag skrev ner igår så passar det inte med gröt eller något. Vet att jag kommer få världens håll och dö då, typ. Så istället så blev det en riktigt god och isig smoothie. Bara en massa frysta hallon och jordgubbar med vatten och banan. Mums. Efter jag druckit halva slängde jag i mitt pwo, skakade och drack upp. Blev lite sur äppelsmak till bären.
 
Längtar till träningen...!

Follow on Bloglovin.....Två veckor utan styrketräningen

Hemskt som det är så är det två veckor sen jag körde ett riktigt styrkepass. Kände att jag behövde ta en liten paus och göra något annat. Inte fått så mycket resultat av träningen, eller deffen. Nu har jag kört mycket kondition istället och trivs riktigt bra med det. Älskar känslan när man bara kan fortsätta springa och aldrig vill sluta. Men saknar även att ta ut mig med styrkan.
 
Jag har förbättrat min kondition väldigt mycket på bara två veckor. Gått mycket promenader, långa som korta, intervaller och löpning. Från att bara kunna springa 3km på 30min, till att nu kunna springa 5km på 30min. Även ökat snabbheten i mina ben, från 15km/h till hela 17km/h. Kan benen ens gå så fort?
 
Ska sätta mig och skriva ett träningsschema som jag ska följa några veckor framöver. Vecka efter vecka. Kondition och styrka. Vill tycka styrkan är rolig igen och behålla konditionen.
 

Follow on Bloglovin.....En rolig natt och dag

Igår kväll var min syster ute för första gången. Behöver jag säga något mer än så? Nej, hon sov hos oss. Det var skoj. Har nog aldrig skrattat så mycket klockan två på natten innan.
 
Gjorde pannkakor till frukost idag till oss medan älsklingen fortfarande låg och sov. Annars har jag sovit, igen, tränat och ätit pizza. Hur underbart som helst.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det mys med hunden resten av dagen.
 

Follow on Bloglovin.....Pancakes!

Älskade pannkakor. Idag blev dom helt perfekta och underbart goda. Det händer inte alls ofta när jag gör dom.
 
Det var otroligt gula bilder jag fick till. Hatar att det inte är ljust på kvällarna längre. Nu får det gärna komma tillbaka igen! Så dom blev som dom blev.
 

Follow on Bloglovin.....En morgon full med steg

Vi har varit på djursjukhuset för troligen sista gången på ett bra tag. Så himla skönt att kunna andas ut, på riktigt och bara ta det lugnt. Kan släppa allt som har med tumörer, cancer och annat att göra. Min älskade vovve kommer inte att dö av det han har, hade. Jag köpte även en klövjeväska/väst till honom. Nu ska vi jobba på!
 
Nu sitter jag och ska kolla på Sleepy Hollow med lite mellanmål och hoppas på otroligt mycket energi nu. Somnade nästan efter att Martin åkt. Energi, kom till mig!
 
Proteinshake, grönt-te och fruktsallad.

Follow on Bloglovin.....Dcore!

För ett tag sen så beställde jag hem dessa och idag fick jag dom. Älskar dom! Ska bli så kul och spännande att testa de imorgon på gymmet. Mjuka och sköna nu när jag provat dom på bara.
 

Follow on Bloglovin.....Dog en liten stund

Innan idag så var jag på gymmet och tränade lite. Jag körde kondition i 70minuter. Då var allt mellan 6-16km/h i olika längder, tider och allt. Men de sista 20min gjorde jag intervaller per varv (400m) och sprang allt från 13-16km/h. Det absolut sista varvet jag gjorde var på 16km/h och snacka om att jag dog en liten stund. 90sekunder i den hastigheten. Visste inte ens att mina ben kunde röra sig så fort! Allt som allt 1mil på 70min.
 
Annars har jag bara varit död och haft besök av min lillasyster. Sitter nu och kollar på Talang och ska snart fixa mig något litet att äta.
 

Follow on Bloglovin.....Ny strikt vecka

Jag har haft en sån underbar helg! I fredags gick jag och Martin på bio, snacks och läsk, och det var hur mysigt som helst. Sen i lördags var vi på kalas med mat och tårta, supergott. Igår var vi hos min mamma och åt massa gott för att fira min lillasyster som blir 18år idag.
 
Så efter en helt underbar helg med mycket gott och trevligt sällskap tar jag mig nu en lite mer strikt vecka med maten. Tror det blir kalas i helgen som kommer också.
 
Nu sitter jag i soffan och ska avnjuta min fruktiga frukost till lite serier jag inte hunnit med att kolla på.
 

Follow on Bloglovin.....Todays outfit

Simpelt och fint. Fast egentligen tog jag den tröjan som fanns kvar i garderoben. Tvätta? Ja, tack! Detta är ändå efter frukost och en liten lunch. Tycker magen ser underbar ut nu med. Love it. 
 
Ja, vi måste städa..

Follow on Bloglovin.....Frukosttallrik

Som alla här redan vet så är frukosten det absolut bästa målet på hela dagen. Älskar att stå och fixa det fint och gott. Då njuter jag som mest av maten.
 

Follow on Bloglovin.....Frukostbomb!

Idag vaknade jag riktigt tidigt för att jag har världens magvärk, så bara låg i sängen i tre timmar utan att göra något.
 
Nu sitter jag i soffan med världens frukostbomb till skål. Kvarg blandat med funlight stevia päron, kiwi, äppel, mango, sharon, melon och kokosflingor. 
 

Follow on Bloglovin.....Titta vad brevbäraren kom med!

Fick en liten kod till Svensktkosttillskott.se (öppnas i ny flik) med 40% rabatt på just dessa två. Var bara tvungen att prova dom, smakerna lät helt underbara och den är det är mindre kalorier och kolhydrater i den gör inte saken bättre nu när jag försöker gå ner lite i vikt. Helt underbart! Längtar efter att smaka dom nu.
 

Follow on Bloglovin.....Dagens lunch

Idag blev det pizza till lunch, samma som vi åt igår. Älskar det! Egengjord pizza är det bästa som finns. Nu ska jag bara ta det lugnt en liten stund och sen blir det en promenad med vovven innan regnet kommer tillbaka igen.
 

Follow on Bloglovin.....Early cardio

Vet inte hur folk orkar åka iväg till gymmet så tidigt på morgonen och ställa sig och springa. Jag var vid gymmet kvart i åtta och började springa. Ingen energi, det var tungt och riktigt jobbigt. Viljan hade jag, men kroppen orkade verkligen inte mer än halva, varav fem kilometer på en halvtimme. 
 
Nu har jag ätit frukost och ska hoppa in i duschen. Sen ska jag se om jag hittar någon film eller något att kolla på.
 

Follow on Bloglovin.....Sista måltiden åts riktigt sur

När jag skulle fotografera min mat så gick inte minneskortet i. Inget av mina kort gick i. Snacka om att jag blev sur, och ledsen. Men jag kunde trycka i det, stänga luckan och ta några bilder. Nu är allt bara skit och jag ska sova.
 
Jag har bara använt den på morgonen och då fungerade allt felfritt. Sen har jag tagit det lugnt, handlat, lagat mat och varit hemma hos mamma. Går och lägger mig ledsen och arg. Natti!
 

Follow on Bloglovin.....En färgglad frukost till grått väder

Då det är grått och tråkigt väder även idag så blev det en färgglad frukost, som alltid nu för tiden. Jag älskar när det är massa färger och fint. Blev äggröra med kalkon och grönsaker. Riktigt gott.
 

Follow on Bloglovin.....Lunch

Idag gjorde vi falukorv i ugn med potatismos. Mums. Det var riktigt längesen. Måste också säga att jag fortfarande är mätt, då vi åt för drygt en och en halv timme sedan. Det är bostongurka, stevia ketchup, senap, lök och prästost i korven.
 
Nu ska jag byta om och gå en runda med vovven. Jag hoppas på lite energi, då jag skulle kunna lägga mig och sova nu. Velat sova hela dagen, men det fungerar inte på det viset.
 

Follow on Bloglovin.....Cozy outfit

Idag med stark vind och grått tråkigt väder, med risk för regn, blir det att mysa till det hemma med vovven. Ska snart börja med maten och sedan blir det mys resten av dagen. Kanske någon lite längre promenad senare.
 

Follow on Bloglovin.....En udda tallrik

Vaknade tidigt även idag, fast idag av mig själv. Jag var så himla hungrig så jag höll på att dö, ungefär. Så nu sitter jag och äter samtidigt som jag kollar på Veronica Mars serien igen. Tallriken idag är udda, väldigt udda. Vem äter leverpastej på detta viset, med frukt? Jaja, orkade inte koka ägg eller liknande. Jag tog mig en proteinshake direkt efter också.
 
Ja, mamma. Hunden fick halva också..

Follow on Bloglovin.....En ny, nystart

Då min deff inte alls gått speciellt bra så har jag nu bestämt mig för att ta en nystart av den igen. Igår gjorde vi matlådor, jag kokade torsk, ris och gjorde lite stuvad spenat i mina lådor. Nu måste jag bara fixa resten av dagen. Jag är peppad till tusen och träningen kommer gå toppen, då jag börjat gå väldigt mycket med vovven.
 
En bra dag idag. Ingen rättvisa alls vad jag såg. Ingen indragen mage eller annat fjantigt.

Follow on Bloglovin.....Småshopping, raw-bite

När jag och sambon var iväg och kollade efter utemöbler till balkongen gick vi in på Hälsokraft och hittade en massa skoj. Ska in och kolla igen någon dag och sådant. Ska även in på Life och kika. Men fick med mig några raw-bites. Vi smakade cashew och den var supermumsig. Spänd på att testa resten av dom, spicy lime, raw cacao och coconut.
 

Follow on Bloglovin.....Filmmys med frukt och choklad

Det blir ingen träning idag. Mamma kom hit och passade vovven medan vi åkte och kollade på möbler att ha på balkongen. Vi vill ha något riktigt mysigt där nu. Men det fanns inget just nu.
 
Sen hemma igen åt vi McDonalds och kollade gamla bilder på hunden när han var liten.
 
Nu sitter jag i soffan efter att ha ätit upp mitt goda fat till de tio första minuterna av filmen. Sen var jag tvungen att dela med mig.
 

Follow on Bloglovin.....Tidig äggig frukost

Då jag inte fick sova längre, tydligen, för Martin då han puttade ut mig från sängen. Så gick jag upp och gjorde frukost direkt. Klockan sju en söndagsmorgon stod jag vid spisen och gjorde äggröran som nu är nere i min mage.
 
Nu ska jag snart gå ut en liten morgonrunda med vovven och sen blir det att fundera ut dagens träning.
 

Follow on Bloglovin.....Restday!

Idag har jag haft en vilodag, helt underbart. Var dock en oförberedd vilodag då jag fick så ont i knäet igår så bestämde jag mig för vila idag. Brukar bli så rastlös och uttråkad väldigt fort i vanliga fall, men idag har vi gjort matlådor, städat, tvättat och bara tagit det lugnt. Äntligen lite nytt i sängen och även allt tvättat där. Supermysigt!
 
Nu sitter jag bara och väntar på att Gladiatorerna ska börja och ska se om jag hittar lite lampor att tända.
 
Vet att jag lägger upp mycket gamla bilder, men jobbar på det! Denna från i påsken -13.

Follow on Bloglovin.....En underbar dag och stolt över träningen

Idag har jag inte haft tid att sitta vid datorn något alls. Det har varit så skönt att vara ifrån den lite grann. Var nämligen hos mamma i stugan och lekte med hunden, grillade och bara njöt av vädret. Kaninen fick också följa med ut och hon sprang runt och var lycklig.
 
Annars har jag varit iväg på gymmet en snabbis och bestämde mig ganska snabbt för att springa milen på en timme. Vilket jag hade klarat om inte mitt knä hade börjat säga ifrån. Typsikt. Allt var så himla skönt. Svettades inte, flåsade inte så mycket och det var inte jobbigt. Dock så frös jag under hela passet, inte för att det var kallt, jag bara frös. Kallsvettades kanske? Hade klarat milen om inte knäet hade sagt ifrån. Men jag är superstolt ändå att jag lyckades springa i 35minuter på 10km/h tempo (5,77km, vet att det inte riktigt stämmer, men tiden var inte exakt heller och allt sådant), så jag är stolt ändå.
 
En bild från somras då jag knappt klarade av att springa 3km utan att dö. + solbruna ben!

Follow on Bloglovin.....Rubrik? Min dag?

Jag har haft en riktigt trött dag övarlag. Var iväg till af lite snabbt och sen blev det att träna benen. Det var riktigt jobbigt och jag kände av träningsvärken direkt i rumpan. En timmes intensiv benträning. Kändes att det var ett tag sen då jag inte ens orkade hundra kilo idag. Jag var uppe i hundratjugio kilo innan. Bara att träna upp det igen.
 
Annars så har jag gått en långpromenad med vovven. Den blev mycket längre än vad jag hade räknat med. Det slutade med en mil på hundra minuter. Underbart väder, gick i mina träningstights, t-shirt och en kofta bara. Underbart skönt.
 
Nu sitter jag i soffan nyduschad och har ätit massa gott. Har riktiga funderingar på att sova. Jag har haft en upptagen och trött dag idag.
 

Follow on Bloglovin.....Efter en underbar promenad

Ganska direkt efter förra inlägget så gick jag ut med vovven. Kändes helt underbart och vi gick lite över en timme i den stekande solen. Det var helt underbart! Tänkte gå ännu längre, men det blev för varmt för oss båda. Så jag vände och gick hem. Så rundan blev bara en timme istället för flera timmar som jag hade hoppats på. Gick bara i jeans, linne och en tunn kofta. Ändå svettades jag! Tycker då synd om min svarta stora hund.
 
Nu har jag duschat och ska bara ta det lugnt resten av kvällen. Äta en bar nu till Pretty little liars och om en stund igen blir det middag för min del. Mat är underbart.
 

Follow on Bloglovin.....Bästa stället att ha kameran för självbilder

Jag skulle ta någon tråkig bild på mig själv och hittade världens bästa ställe att ställa min kamera på. En av våra hyllor över tvn är i perfekt höjd för att ta bilder på sig själv. Helt underbart! Så jag ställde mig och försökte få någon någorlunda bra bild på mina armar och axlar. Gick väl sådär. Vet inte vad jag ska göra med ansiktet än. Och sen har jag fjärrkontrollen till kameran i någon hand också och då blev det konstigt av det också.
 
Måste även säga att jag har kommit hur långt som helst på mina armar och axlar! Vill bara se mer vad som verkligen döljer sig där under.
 
Öva, öva, öva.

Follow on Bloglovin.....Alla måsten klara för idag

Blev ett riktigt jobbigt träningspass idag. Jag bokade in mig på ett cirkelgympass och jag älskar dom mer än nödvändigt. Man tar verkligen ut sig och det varierar lite från gång till gång. Efter det blev det tabata och herregud vad jobbigt det var idag. Det var ett tag sen sist. Satte mig och bara dog en stund efter.
 
Nu har jag precis ätit. Var så hungrig att jag inte ens tog kort på det. Det blev potatis med biffar och gräddsås. Riktigt gott. Riktiga biffar med grädde och potatis i. Mums! Jag har några biffar kvar till ikväll. Super.
 

Follow on Bloglovin.....En mage som mår bättre och bättre

Under dessa dagar som jag nästintill bara ätit grönsaker så mår min mage superbra. Känner mig inte lika uppblåst eller något annat. Jag äter ett mål om dagen som jag faktiskt lagar och äter tillsammans med Martin. Äter sex-åtta gånger om dagen (frukost, lunch, middag, 3-4 mellanmål och något innan träning). Tro inte att jag går runt hungrig eller liknande, tvärtom, jag var tvungen att tvinga i mig mer mat igårkväll!
 
Hur som hur, min frukost som jag avnjuter tillsammans med ett avsnitt av Sleepy hollow innan det är dags för träning.
 

Follow on Bloglovin.....Som en dröm!

Ännu en tallrik med frukt och grönt på. Jag älskar det! Tog lite av allt som jag har hemma och det slutade med att jag valde dessa produkter.
 
Annars har jag gått en promenad med vovven runt Skälby och kollat på djuren. Jag har även börjat rensa min garderob, igen. Men denna gång ska sommarkläderna fram och lite mer vinterkläder bort. Märkte också att jag inte kom i något av det jag hade i somras. Nu ska jag bli kvitt fläsket så jag kommer i alla mina underbara kläder igen! Jag har muskler, men tyvärr för mycket fett kvar ändå som måste bort.
 

Follow on Bloglovin.....Trying something new

För någon dag sen så hittade jag dessa inne på macken här i närheten. Blev lite chockad, på ett positivt sätt. Bestämde mig för att testa och denna var riktigt god. Jag har en till smak hemma och sen har jag två olika bars. Ska bli spännande att testa dessa också någon dag.
 
Någon som vet vart man kan beställa av Nutramino?

Follow on Bloglovin.....Frukost till fågelkvittret ute

Idag blev det ungefär samma frukost som jag ätit de senaste dagarna. Grönsaker, kvargsås, ägg, kalkon och lite ost. Supergott! Undrar bara hur länge jag kommer ha denna period med frukt och grönt. Hoppas på länge, då det är så gott och magen mår så bra.
 
 

Follow on Bloglovin.....En färgglad måltid

Som ni kanske har märkt så har jag någon liten crush för sallad nu. Blev en fylld tallrik med färgglada produkter på och en shake med en dubbeldos med proteinpulver. Kommer må riktigt bra sen ikväll.
 
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen jag påbörjade lite innan jag bestämde mig för att äta något.
 

Follow on Bloglovin.....Dagens måste ha

Vet inte alls hur jag fick det suget efter det. Var inte vid glassen när jag handlade eller liknande. Men nu har jag det i kylskåpet. Det var riktigt enkelt att göra, men inte alls nyttigt. Men man måste äta för själen också.
 
Vill ni har receptet även fast det inte är nyttigt?

Follow on Bloglovin.....Dagens andra frukost

Det blev att gå upp tidigt idag för att gå med vovven. Innan blev det bara lite kvarg för att få något i magen.
 
Nu sitter jag och ska äta min lilla riktiga frukost. En liten tacos. Älskar det. Jag har fått in en period när jag bara äter sallad typ. Men det skadar inte, tvärtom, jag älskar det. Magen mår bra och jag är ständigt mätt och glad.
 
Tacos, kvargsås och en liten shake.

Follow on Bloglovin.....En saknad vän

Då jag varit supertrött och seg hela dagen så bad jag älsklingen att köpa celsius till mig. Det var så längesen jag drack en sådan och nu är jag pigg igen och funderar på att åka och träna. Annars har jag planerat hela veckan med träning av olika slag. Vi får se vad som händer. 
 
Jag och en saknad vän.

Follow on Bloglovin.....Ännu en fylld tallrik

Vet att det blir mycket mat här i bloggen och kanske inte så mycket träning just nu. Men jag tränar, äter, promenerar, äter och äter lite till. Fråga min sambo, jag äter hela tiden. Om en halvtimme eller liknande kommer jag vara hungrig igen.
 
Vi kollade på mma-matchen till maten. Blev lite sur att han knockade ut honom redan i andra ronden, jag hann ju inte äta klart till det. Men bra ändå!
 
Det blev lättpanerad fisk, potatis, sallad och sås. Hur gott som helst! Sås gjord på kvarg, vatten och kryddor. För er som undrar är det köpt panerad fisk från findus. Supergod och lätt att göra.
 

Follow on Bloglovin.....Underbart väder

Även idag har vi helt underbart väder. Varit och lekt med vovven på ängen och även idag kunde man gå i jeans och bara en kofta. Helt underbart! Blir många av dessa stunder nu när man hör att vädret ska hålla i sig hela veckan som kommer. Hur mysigt är inte det? Dock måste vi fortfarande städa på balkongen så man kan vara där och fixa lite bättre skydd så katterna inte springer/hoppar över till grannkatten.
 
Nu väntas mat och senare mer lek med vovven och bara massa mys i det fina vädret.
 
En helt oredigerad bild på vovven.

Follow on Bloglovin.....En tallrik mat

Nu har jag ätit en riktigt god tallrik med mat. Så nu är jag mätt och glad till melodifestivalen. Biffen hittade jag faktiskt i frysen, så inget jag har stått och gjort nu lite fort. Det orkar jag inte. Latis är jag. Sista potatisen och lite grönsaker till. Även en egen vitlökssås på kvarg, vatten och kryddor. Supergott!
 

Follow on Bloglovin.....När solen tittar fram

Älskar vädret idag. På riktigt. Blåser lite kyligt, solen värmer på och lyser så fint. Går runt i shorts hemma idag med öppen balkongdörr och solen som lyser in. Hur skönt som helst.
 
Dock märkte jag hur stökigt och skitigt vi har det på balkongen. Kanske inte så lustigt då vi inte plockade undan allt innan snön kom. Möblerna har klarat sig i alla fall. Men nu blir det till att städa och tvätta där ute när tiden finns och det är fint väder. Sen måste vi tvätta räcket och väggen när det är en regnig dag, då det gärna rinner ner mycket äckligt vatten till grannen annars. Nu ska det bli vårfint!
 
Oredigerade bilder.

Follow on Bloglovin.....Fett, men riktigt gott!

Idag skiner solen som aldrig förr, i alla fall inte sen några månader tillbaka. Så himla skönt! Blir många lekstunder med vovven i den varma vårsolen.
 
Annars har jag ätit lite mat. Fett gott. Haha, nu var jag rolig. Men äggröra med bacon. Massa fett och protein. Supergott! Här är det sex ägg och ett paket bacon (140g). Supermumsigt. Samtidigt som jag sitter och kollar på Dagispapporna på sexan. En rolig film som alla borde kolla på.
 

Follow on Bloglovin.....Progress on my ass!

Jag ser verkligen hur min rumpa börjar få en form i profil. Men jag är supernöjd hur långt jag faktiskt har kommit med den. Bara att fortsätta och ge det tid. Det är otroligt mycket jobb jag lagt ner på denna rumpan och mer jobb kommer jag lägga ner på den.
 
Otroligt dåliga bilder, kameran dog och ljuset i hallen är katastrofalt dåligt!

Follow on Bloglovin.....Yes, I do my oats in a pan

En dag som denna tänkte jag visa er hur jag gör min proteingröt. Detta är bara en av många olika, men ser ungefär likadant ut varje gång. Denna gång blev det äppelpaj med vaniljsås. Mums!
 
Man kan självklart göra mer, men detta blir mycket för mig. Men gott så det går ner ändå!
 
Allt utom mjölken. Havregryn (gärna fiber), proteinpulver, äppel och kanel.
 
I stekpannan. Lite mer än halva äpplet i här och resten på sen i slutet.
 
Med mjölken.
 
Blandat.
 
Förbereder vaniljsåsen.
 
I med det i skålen och blanda.
 
Gröten klar och såsen klar.
 
Dela resten av äpplet och häll i.
 
I med såsen.
 
Toppa med kanel.
 

Follow on Bloglovin.....Det är inte så konstigt

Vem vill inte vara "perfekt"? Men vad är det? För mig har detta tagit en väldigt lång tid att komma fram till. Ingen är perfekt. Det finns inte. Jag tycker man alltid ska sträva efter att bli "perfekt", men det betyder olika för olika människor. För mig betyder det att vara lycklig. Det är en bra början. Jag har länge strävat efter att bli smal, tunn och sådär perfekt som alla tjejer är på omslag, instagram, weheartit och alla andra medier. Men hur perfekta är dom?
 
Var dig själv och sträva efter ditt egna perfekta jag. Jag är perfekt, men för mig betyder det som sagt att vara lycklig. Jag är lycklig. Kroppen jobbar jag på, men inte samma tankar där inte. Nu ska jag bli stor och stark!

Follow on Bloglovin.....Sore as hell in my ass!

Idag vaknar man med världens träningsvärk i rumpan. Hur skönt, egentligen. Jag är inte van att ha träningsvärk längre då jag sällan får det. Ändå tränar jag tungt, varierat och riktigt jobbigt. Men igår tränande jag benen innan ett cirkelgym x pass. Ett pass jag hatade, men älskar nu! Synd att det bara är en gång i veckan.
 
Nu ska jag bara ta det lugnt en liten stund innan morgonpromenaden med vovven.
 
Saknar.. <3

Follow on Bloglovin.....Lunch or something

Idag är jag riktigt hungrig och då blev det en stor tallrik med massa sallad och thaigryta som jag gjorde i lördags. En massa goda matlådor som väntar på mig nu. Helt underbart gott. Blev att värma den på spisen, inget fel med det, rättare sagt så blir det godare. Enligt mig. Massa sallad, gurka och morot.
 
Film och mys väntar nu innan jag ska iväg till gymmet lite senare.
 

Follow on Bloglovin.....Måste påbörja något, på riktigt

Jag har inte märkt den skillnad på min kropp som jag velat se. Dock har jag tagit det ganska lugnt nu i början. Jag ser, och känner, skillnad på mig. Men inte så mycket som jag hoppats på. Så nu blir det ändring på detta. Måste verkligen göra mig ett "schema" på vad jag ska äta. Men vill inte äta för strikt heller. Så jag göra någon snabbdetox eller liknande och göra fullt ut i två veckor. Sen blir det en liten förändring under några veckor och så vidare.
 
Någon som har några förslag till mig? Jag vet ungefär hur jag ska göra och när jag ska börja.
 
Bild från google.

Follow on Bloglovin.....Oats or just frozen raspberries?

Efter en kortare powerwalk med hunden direkt på morgonen blev det en skål med gröt. Vad skulle jag göra utan min gröt varje morgon? Vi gick 4km på en halv timme. Känner mig stolt och magen skrek efter mat på vägen hem.
 
Nu sitter vi i sängen och tar det bara lugnt, en stressad hund och trött Emelie, och kollar på House of cards. Superbra serie!
 

Follow on Bloglovin.....Han är ingen badkruka han inte

Idag har jag haft en lugn dag med en lång promenad med vovven och mamma. Riktigt trevligt. Hunden fick bada lite och han frös, tur att vi tog med oss handduk och täcke till honom. Men att få upp honom var inte skoj. Inte stunden efter heller när han blev ledsen och bara ville bada. Lilla vovven.
 
Annars har vi lagat mat, kollat på film och nu sover vi typ. Ska se om jag åker och tränar något idag eller inte, annars ska jag iväg imorgon och ta en stund på gymmet när jag ändå är där borta.
 
 

Follow on Bloglovin.....Ny månad, nya beslut

Hela veckan har jag gått och bara funderat på om plugget verkligen är till för mig, just nu. Jag har då kommit fram till att det inte var det. Inte för att det inte gick bra, för det gjorde det. Utan för att jag inte fick något bidrag. Jag har själv satt mig i sitsen och får fixa det till hösten så jag får det. Så hej af igen.. Någon som har något jobb till mig?
 
Nu har jag gjort mig gröt och ska kolla på film en dimmig dag som denna. Havregrynsgröt kokat i mjölk och vaniljproteinpulver toppat med kvarg, hallon och kokosflingor.
 
Många är nyfikna på hur jag gör min gröt. Ska jag göra en film/bildserie?
 

Frossle.com Omega 3 + Krill frÃ¥n Natusal Vitaminbutiken Kenkou - Online Hälsokostbutik Kom i form till sommaren! FÃ¥ daglig energi! Vitalas Vitalslim NyaLiv.se körkort Högskoleprovets övningbok

ScandicPartner's Affiliateprogram

Tjäna pengar på nätet. Få 300 kr i startbonus - anmäl dig nu!
www.scandicpartners.se

Faktureringsprogram online

Blixtsnabb & enkel fakturering online med Faktura24. Testa helt gratis NU!
www.faktura24.se

Högskoleprovet nya övningsbok

Få toppresultat på Högskoleprovet med högskoleprovets övningsbok.
www.högskoleprovet.se

Alla nya Körkortsfrågor

Ta körkort plugga online. Teoriprov med alla nya körkortsfrågor.
www.körkort.se