Follow on Bloglovin.....Framtida tävlingsplaner

Äntligen har jag verkligen bestämt mig för vad jag vill göra med min träning. Jag vill inte stå på scenen i bikini eller bodyboulding, känns inte riktigt som min grej än. Vad jag däremot verkligen vill göra är att ta vara på min styrka på något vis, vill bli starkare och ha ett mål med det. Jag ska tävla i tävlingen Fitness Five.
 
Det är en tävling med fem grenar (chins, dips, bicepscurl med stång, benböj och bänkpress) där man får 100sek på varje gren för att göra så många korrekta reps som möjligt. Alla vikter är anpassade till ens vikt.
 
Bänkpress: Herrar på kroppsvikt, damer på 60% av kroppsvikt.
Knäböj: Herrar på 150% av kroppsvikt, damer på kroppsvikt.
Bicepscurl: Herrar på 50% av kroppsvikt, damer på 30% av kroppsvikt.
Chins: Kroppsvikt.
Dips: Kroppsvikt.
 
Just nu har jag 80kg i knäböj, 47,5kg i bänkpress, 22,5kg i bicepscurl och mig själv i chins och dips. 
Vill ner så jag har 65kg i knäböj, 40kg i bänkpress, 20kg i bicepscurl och mig själv i chins och dips.
 
Nu kommer det bli träningspass anpassat till detta. Måste lära mig att göra chins och dips. Då jag väger så mycket så har jag väldigt mycket kilon att bära, men det är bara att köra på och stärka upp mig! Inga fler ursäkter.
 

Follow on Bloglovin.....Min första egengjorda pepparkaksdeg

Igår fick jag hem ett jättepaket från bästa Mindre socker igen, TACK! En massa goda nudlar, mandelmjöl, kokosmjöl, hasselnötsmjöl och några bars. Ska bli himla kul att prova lite nytt av dom. Nudlarna är supergoda, gluten- och laktosfria. Nu klarar jag, vi, oss ett bra tag på den fronten. Tack, igen.
 
Hade planerat att göra en egengjord pepparkaksdeg och det gjorde jag igår också. Hittade ett recept som var enkelt och såg riktigt gott ut. Lchf dessutom, något jag ska prova mig på. Det var riktigt enkelt och det är därmed glutenfritt och kunde varit mjölk- eller laktosfritt om jag hade bytt ut mitt margarin. Får bli nästa sats. Ger er receptet när jag gjort dom klara och smakat på dom.
 
Blir en massa mer rolig bakning med dessa produkter nu när julen börjar närma sig. Nästa prov är lussekatter/lussebullar. Även där ska jag prova mig på lchf varianten. Håll tummarna att dom blir bra dom med
 
Jag har även fått en kod som ger er 10% rabatt vid beställning. Ange bara "Emelie" vid beställning. Snabb leverans!
 
Mandelmjöl, kokosmjöl och sötningsmedel från Mindre socker. 

Follow on Bloglovin.....Hejdå utväxten och den gula nyansen

Varit riktigt sugen på att färga om mitt hår hur länge som helst nu. Inte riktigt vetat vad jag skulle göra med det, brunt, svart, dipdye, mörkare blond eller någon annan cool färg som rosa, blå eller varför inte lila? Men nu kom jag på det. Mörkare och spara den ljusa färgen i topparna. Tror det kommer bli toppen nu när det bara ska torka. Såg riktigt bra ut med färgen i och hoppas jag inte blir missnöjd. Utväxten var dock kvar lite, men det gör mig inget, då jag ändå måste färga om igen om ett tag och då kommer den försvinna lite mer och smälta in i resten av håret.
 
Dessa två färger köpte jag för att prova. Snarlika ja, men det blev riktigt bra, tror jag! Ska olja in det nu och sen torka det med hårfönen. Hoppas på bra resultat nu!
 
Blev inte så stor förändring, så blir en annan färg imorgon!
 

Follow on Bloglovin.....Glutenfritt bröd till frukost

Jag fick hem en klar brödpåse av Mindre Socker som jag bara skulle tillsätta vatten. Strödde även över lin- och sesamfrön på. Måste säga att det brödet var över förväntningarna. Dock ett väldigt litet bröd. Men gott, och mättande! Brödet innehåller ca 18g kostfiber per 100g färdigt bröd. Det är riktigt bra! Så nu har jag "bakat" bröd till frukost och nu är äppelskivorna i ugnen för att bli chips, om några timmar.
 
Till brödet hade jag dillsmör och paprika. Hur gott som helst var det! Tur att halva brödlimpan är kvar då den var så mättande. Ska bli gott att äta senare också.
 
Blev olika färger på brödet, tydligen. Mittenbilden är rättvis, inte dom andra!

Follow on Bloglovin.....Kladdkakans dag!

Idag är det fredag, men inte vilken fredag som helst. Det är kladdkakans dag. Har velat baka en kladdkaka hela veckan och nu blev det lite press på mig att göra det idag. Passade även på att prova mina nya produkter från Mindre Socker. Ett naturligt strösocker och floursocker att snöa över den färdiga kakan. Även min mjölk- och glutenfria choklad som jag fick åkte ner i smeten. Känner verkligen ingen skillnad i smak. Smakade som vilken kladdig kladdkaka som helst. Fast med mindre kalorier (då sockret försvann) och den kunde blivit både gluten- och laktosfri helt om jag hade haft ett annat mjöl och smör. Ska testa med smaklös kokosolja och något nötaktigt mjöl nästa gång.
 
Recept 8port:
2,5dl vetemjöl
2 ägg
125g smör
2tsk vaniljsocker
5msk kakao
100g mörk choklad
3dl socker/sötströ
(2msk vatten hade jag i, i slutet)
Smör och ströbröd för formen.
Floursocker att strö över.
 
Smält smöret och håll i chokladen, rör om. Blanda dom torra ingredienserna i en bunke, ägg och socker i en annan. Häll chokladsåsen i ägg och socker bunken. Sedan blandar du i det torra i där också. Kanske behövs lite vatten för att allt ska bli lite kletigare och lättare att blanda. Smeta ut i den smörade formen och ställ in i ugnen ca 30min på 150grader celsius. Ät och njut, med gott samvete!
 
Hela min kaka gick på ca 2000kcal och en bit gick på ca 250kcal. Hur bra som helst ju! Den flög inte iväg, då jag hade i ett kalorifritt socker i. Helt sjukt! Plus lite grädde och hallon då. Men det räknade jag inte med, alla har inte det.
 
 

Follow on Bloglovin.....En rolig överraskning!

Börjar med att säga att Mindre Socker är den första som jag är ambassadör för, jag får produkter mot att jag skriver om dom och delar med mig av mina erfarenheter av dom. Hur glad som helst. Detta är gluten-, mjölk- och sockerfria produkter som ska bli riktigt roligt att testa.
 
- Chokladen (mitten längst ner) har jag redan smakat och den smakar som vilken mörk choklad som helst, älskar mörk choklad. Gluten- och mjölkfritt.
- Dom tunna och lite tjockare nudlarna har jag inte provat än, men tänkte göra det i dagarna som kommer. Glutenfritt.
- Brödmixen ska jag göra mig till helgen då man har lite mer tid på morgonen. En klar mix som bara är att blanda med lite vatten och sen ställa in i ugnen. Klart! Glutenfritt.
- Påsarna till höger är sötning, socker respektive floursocker, som är helt naturligt och finns i bland annat frukt. Kalorifritt. Passar perfekt till bakning!
- Gojibär. Helt underbara bär som är riktigt bra för kroppen då dom innehåller c-vitamin, järn och antioxidanter. Hälsobär till max.
 

Frossle.com Omega 3 + Krill frÃ¥n Natusal Vitaminbutiken Kenkou - Online Hälsokostbutik Kom i form till sommaren! FÃ¥ daglig energi! Vitalas Vitalslim NyaLiv.se körkort Högskoleprovets övningbok

ScandicPartner's Affiliateprogram

Tjäna pengar på nätet. Få 300 kr i startbonus - anmäl dig nu!
www.scandicpartners.se

Faktureringsprogram online

Blixtsnabb & enkel fakturering online med Faktura24. Testa helt gratis NU!
www.faktura24.se

Högskoleprovet nya övningsbok

Få toppresultat på Högskoleprovet med högskoleprovets övningsbok.
www.högskoleprovet.se

Alla nya Körkortsfrågor

Ta körkort plugga online. Teoriprov med alla nya körkortsfrågor.
www.körkort.se