Follow on Bloglovin.....Långa dagar

Det kommer bli många långa dagar för mig nu ett tag framöver. Hunden har nämligen, äntligen, börjat på dagis igen. Måste cykla dit (ingen bil/körkort) och då måste jag börja cykla vid halv sju på morgonen för att vara hemma lite efter sju igen och göra mig själv klar för en dag i skolan. Sedan träna efter skolan, om jag hinner. Sen blir det att cykla bort och hämta hunden igen. Men det är skönt. Blir två mil cykel varje veckodag bara på att lämna, hämta och åka till skolan. Kommer bli skoj.
 
Så nu har jag pluggat och gjort min "läxa" till imorgon. Detta är något som passar mig och jag har väldigt positiva tankar till det hela. Det kommer att gå, det ska bara gå. Mer får ni veta när det är dags. Om den dagen kommer. Tänker inte slänga ur mig min superidé bara sådär.
 
Nu ska jag gå en snabbis med hunden, göra mig lite té och starta en film i sovrummet. Myskväll när man som mest behöver den.
 

Follow on Bloglovin.....Lite från min vecka som gått

Denna veckan har gått som himla fort, det kan jag börja med. Jag har "pluggat" med min idé, tränat, fixat hunddagis, varit hos veterinären, varit på kinesiologitejp-kurs och gått massa promenader. En fullspäckad vecka med andra ord. Ätit har jag också gjort, självklart.
 
Tänkte dela med min av tre måltider jag ätit under veckan. Inte haft så mycket tid utöver detta, som ni kanske förstår?
 
Första bilden: Frukost. Dom andra är mellanmål.

Follow on Bloglovin.....Questbar-puffar en kväll som denna

Jag vet att bloggen har varit riktigt lidande nu ett tag, men jag har så mycket annat att tänka på som t.ex. kursen jag går, min mat, träning (som knappt blivit av), hunden, lägenheten och mig själv. Har så mycket annat att göra än att blogga. Kursen går sjukt bra och det känns superbra att gå den. Får så mycket kontakter och information så huvudet sprängs.
 
Börjat kolla på Prision Break, säkert alla som redan sett den. Men jag gillar den och är typ klar med första säsongen, började i lördags eller söndags. Vet inte om man ska skratta eller gråta.
 
Passade på att testa att göra Questbar-puffar som alla tjatar om på instagram, bloggar osv. Supergoda blev dom! Jag som vanligtvis inte äter torra kakor, inte alls. Åt upp alla mina ca 35 bitar på en gång. Mums.
 
 

Follow on Bloglovin.....En underbar vinst!

För ett tag sedan så vann jag en tävling på instagram, hur mycket tur kan man ha?! Älskar dessa tights och handskar, bara sport-bhn som saknas där nu. Tjoho! Fick hem dom för ett tag sedan, men då var det fel storlek, men allt är nu fixat och jag är förälskad i dom. Mjuka och sköna. Suktat efter dessa godingar ett bra tag nu, typ ett år. Men nu har jag dom. Love!
 
Ni kommer få se bättre bilder i helgen på allt. Blev ingen bra denna gång. Men hur underbart snygga är inte handskarna?!
 
Finns att köpa HÄR!

Frossle.com Omega 3 + Krill frÃ¥n Natusal Vitaminbutiken Kenkou - Online Hälsokostbutik Kom i form till sommaren! FÃ¥ daglig energi! Vitalas Vitalslim NyaLiv.se körkort Högskoleprovets övningbok

ScandicPartner's Affiliateprogram

Tjäna pengar på nätet. Få 300 kr i startbonus - anmäl dig nu!
www.scandicpartners.se

Faktureringsprogram online

Blixtsnabb & enkel fakturering online med Faktura24. Testa helt gratis NU!
www.faktura24.se

Högskoleprovet nya övningsbok

Få toppresultat på Högskoleprovet med högskoleprovets övningsbok.
www.högskoleprovet.se

Alla nya Körkortsfrågor

Ta körkort plugga online. Teoriprov med alla nya körkortsfrågor.
www.körkort.se