Follow on Bloglovin.....BYTT BLOGG - Harry Potter maraton!

Dagen idag har varit riktigt lugn. Väldigt skönt faktiskt. Varit ute med hunden några gånger i stormen, annars har jag ätit frukost, mellanmål och lunch. Även kollat på två Harry Potter filmer till, kollade på tre igår. Se om jag blir klar idag eller om det blir en film till imorgon. 

 

Nu ska jag ut och leka med hunden i regnet så han blir alldeles blöt och grisig. Usch. Gillar inte vädret, men måste man ut så måste man.

 

GLÖM INTE BORT ATT JAG HAR BYTT BLOGG TILL DENNA! GLÖM INTE BORT ATT JAG HAR BYTT BLOGG TILL DENNA!

GLÖM INTE BORT ATT JAG HAR BYTT BLOGG TILL DENNA! GLÖM INTE BORT ATT JAG HAR BYTT BLOGG TILL DENNA!

GLÖM INTE BORT ATT JAG HAR BYTT BLOGG TILL DENNA! GLÖM INTE BORT ATT JAG HAR BYTT BLOGG TILL DENNA!

 

 

Mitt mellanmål tidigare idag. Yes, en portion av varje, i samma mix!

 

Follow on Bloglovin.....BYTT BLOGG - Äntligen hemma igen

Det har varit ett par fullpackade dagar så jag inte har haft någon tid eller energi över till varken träning eller bloggen. Känns dumt då jag precis startat denna nya, men sådant som händer. Imorgon kväll har jag faktiskt planerat att träna, om jag kan. Vi har åkt runt hela stan flera dagar med mamma, syster och lillebror för att handla och kolla runt på sådant som behövs. Nu har jag handlat klart till en vecka i min ensamhet, ska bli riktigt skönt! Lite tid till bara mig och jag kan göra precis vad jag vill. Hoppas bara jag gör något.

 

Nu ska jag bara ta det lugnt hela kvällen och se lite vad som händer. Köpte något lösgodis som såg riktigt gott ut, sockerfritt. Gissa om jag blev glad när jag såg det?! Hoppas det är gott bara.

 

Glöm inte bort att jag har bytt blogg till DENNA. Följ även HÄR för att inte missa det.

 

Glöm inte bort att jag har bytt blogg till DENNA. Följ även HÄR för att inte missa det.

 

Glöm inte bort att jag har bytt blogg till DENNA. Följ även HÄR för att inte missa det.

 

 

Follow on Bloglovin.....Enkel lunch efter löprunda

Måste bara tala om för er att jag har startat upp en NY BLOGG (ej klar) som jag vill att ni börjar följa istället för denna. Kommer fortsätta skriva när en vecka eller två innan jag lägger ner den. Vill att ni hinner läsa att jag bytt innan jag bara stänger denna.
 

Började det nya året med en kort löprunda med hunden i det otroligt tråkiga vädret. Började dock känna mig lite illamående och bestämde mig då för att fortsätta rundan, men hemåt. Hemma sen blev det en väldigt enkel men god lunch. Älskar varma soppor dagar som denna. Till det blev det även mina amino kapslar från Mutant. Hoppas på att få lite resultat av dom också. Så vi får se vad som händer om en månad eller två med dom. Spännande.

 

Senare blir det ett efterlängtat ryggpass som får bli årets första styrketräningspass. Helt otroligt att jag började mitt år med en löprunda. Jag springer aldrig annars, men har man mål så har man!

 

 
 

Frossle.com Omega 3 + Krill frÃ¥n Natusal Vitaminbutiken Kenkou - Online Hälsokostbutik Kom i form till sommaren! FÃ¥ daglig energi! Vitalas Vitalslim NyaLiv.se körkort Högskoleprovets övningbok

ScandicPartner's Affiliateprogram

Tjäna pengar på nätet. Få 300 kr i startbonus - anmäl dig nu!
www.scandicpartners.se

Faktureringsprogram online

Blixtsnabb & enkel fakturering online med Faktura24. Testa helt gratis NU!
www.faktura24.se

Högskoleprovet nya övningsbok

Få toppresultat på Högskoleprovet med högskoleprovets övningsbok.
www.högskoleprovet.se

Alla nya Körkortsfrågor

Ta körkort plugga online. Teoriprov med alla nya körkortsfrågor.
www.körkort.se