Follow on Bloglovin.....Mysfrukost med plugg

Vaknade idag väldigt tidigit, men somnade om tack och lov! Annars har jag gjort mig en mysfrukost efter att jag inte hade någon ork eller lust att göra någon alls. Trött? Ja! Blev tillslut pannkakor från bästa Mindre socker! Dom är enkla att göra och går fort. Blev en massa matteplugg samtidigt och efteråt.
Nu har jag lagat mat, ätit med Martin och även kollat på serie en liten stund. Så nu blir det tillbaka till plugget en stund så man kan ta en paus ikväll för att träna.
 
Vill du ha dessa pannkakor själv? Kika in på deras hemsida och beställer du ska du även ange "emelie" för att få hela 10% rabatt på hela köpet!
 

Follow on Bloglovin.....En ny vecka och nya tag!

Sedan fredagen den trettonde har det blivit en massa träning. Känns toppen att vara igång igen! Kan lite snabbt räkna ihop till elva pass, varav fyra är indoor walkning, ett är spinning och resten är styrka. Hur skönt som helst. Jag har oftast kört två pass på en dag, ett cardiopass och ett styrkepass. Passar mig alldeles utmärkt!
Nu har jag dock inte tränat sen i fredags då jag inte varit hemma för att jag haft ont i ryggen samt att vi har haft lite kalas för min syster.
Idag blev det inte heller någon träning, då jag har börjat plugga upp min matte som jag suttit med hela dagen bara för att få det att släppa. Så vill ta det lugnt resten av kvällen. Imorgon dock!
 
Senaste från instagram (Fitnessformybody)
 

Follow on Bloglovin.....Mjuk kryddkaka från Mindre socker

För några dagar sen bakade jag. Jag bakade? Kanske inte ska säga så då jag hade en klar mix att använda från Mindre socker. Bara till att hälla i påsens innehåll i en bunke och blanda i olja, ägg och lite vatten. Hur enkelt som helst! Dock hade jag den inte tillräckligt i ugnen, men minst lika god för det.
 
Mixen är helt fri från gluten och socker. Den är baserad på fiber, soja och mandel. Vilket är helt perfekt då socker är just det jag försöker undvika till tusen (dock inte på kalas och sådant, då njuter jag till max). Kakan har även ett lågt GI-värde och ger därmed en jämn blodsockernivå. 
 
Per 100g klar kaka:
16,2g protein, 15,9g kolhydrater, 14,8g fett och 9,9g kostfiber.
 
Vill du ta del av denna goda kakan? Det är redan nu 10% rabatt på den mixen och anger du även "emelie" får du även 10% på det också. Hur bra som helst!
 

Follow on Bloglovin.....Perfekt paket från MMsports

Som jag sa igår så beställde jag ett paket från MMsports i torsdags och igår fick jag det. Perfekt! Mina magnesiumtabletter tog även slut igår. Ett av dom som jag verkligen behöver för att inte bli helt deprimerad, trött, seg och fruktansvärt tråkig att ha med att göra. Så det kändes otroligt skönt att jag fick paketet innan helgen, verkligen.
 
Utöver mina magnesium blev det även nya omega-3 som tog slut för ett tag sedan och jag har letat efter nya att använda mig av. Tyckte dessa lät bra och dom hade även extrapris när jag beställde, som magnesiumen. Sen blev det även en massa proteinbars. 6kr styck! Klart jag köpte mig ett dussin av dom, lättare sagt 20. Även några koffeintuggomin fick följa med i det paketet. Man fick ett sådant paket när man beställde så jag beställde ett paket till. Ska bli kul att testa dom. Jacked feul är en energidricka som jag hört mycket om och alltid varit sugen på att prova, så nu åkte det med några. Extrapris på dom med. Allt var det extrapris eller halvapriset på. Lycko mig!
 
20 bars, 100 omega-3, 100 magnesium, 16 powergum, 4 jacked feul och en tidning för under 300. Känner mig stolt!
 

Follow on Bloglovin.....Benpass och impulsivt indoor walking

Åkte iväg för ett riktigt mördarpass för benen, vilket det blev. Kunde knappt ta mig upp för trappen till omklädningsrummet efteråt. Ändå så satt jag där i omklädningsrummet och kollade om det fanns något roligt pass direkt efter, vilket det självklart fanns. Ett sådant älskvärt indoor walking pass som jag "sprang" ner och bokade in mig på direkt. Så efter en timmes stenhård benträning blev det ytterligare en timmes ben i form av crosstrainer. Älskar det. Den känslan där efter var underbar. Att jag hade så mycket energi och vilja kvar trots ett benpass trodde jag inte var möjligt. En underbar början av dagen.
 
Kom hem och hoppade in i duschen direkt för maten var typ klar, hehe. Klarade faktiskt inte av mig själv för att jag svettades så himla mycket. Sen blev det mat och nu ska jag byta om för ett kalas lite senare. Smörgåstårta och annat gott väntar mig nu!
 
Något jag måste göra igen!

Follow on Bloglovin.....Två träningspass och två paket till mig

Idag har det varit en riktigt bra dag. Dock åt jag typ ingen frukost, men var inte sugen alls. Så det blev ett axel- och armpass på nästan tom mage, vilket kändes väldigt bra. Fokuserade på kontakt och reps idag. Låga vikter och många reps. Riktigt skönt. Det är det som fungerar på dom områderna på mig.
Sen när jag skulle åka hem så fick jag ett sms om att mitt paket från MMsports fanns att hämta. Jippi! Mina magnesiumtabletter tog nämligen slut idag och jag beställde igår. Snabb leverans. Det paketet får ni se mer av imorgon.
När jag väl var hemma gjorde vi lunch och jag fick ännu ett paket i brevlådan. Ett nytt energiarmband! Skönt med lite mer färger så man kan passa in dom i varje outfit, både till träning och vardags. Supernöjd då färgen är otroligt mjuk och fin.
Sen blev det ett skönt indoor walkning (crosstrainer) pass med min lillebror. Hur skönt som helst. Varför har jag varit så envis med att jag vill köra kondition på morgonen och styrka på eftermiddagen? Fattar inte. Har mest energi på morgonen och den vill jag ju lägga på styrkan. Dumma mig.
Så nu äntligen kan jag lägga mig i sängen och ta det lugnt resten av kvällen. Hur underbart är inte det?
 
Vill du köpa ett eget energiarmaband? Gå då in HÄR och dom har "tag 3 betala för 2". Men det blir bättre, använder du min kod "emeliemagnusson" när du beställer får du även 10% rabatt på hela köpet. Bra va?! Passa på att ge en du tycker om en riktigt bra present, eller behåll alla själv i olika färger.
 

Frossle.com Omega 3 + Krill frÃ¥n Natusal Vitaminbutiken Kenkou - Online Hälsokostbutik Kom i form till sommaren! FÃ¥ daglig energi! Vitalas Vitalslim NyaLiv.se körkort Högskoleprovets övningbok

ScandicPartner's Affiliateprogram

Tjäna pengar på nätet. Få 300 kr i startbonus - anmäl dig nu!
www.scandicpartners.se

Faktureringsprogram online

Blixtsnabb & enkel fakturering online med Faktura24. Testa helt gratis NU!
www.faktura24.se

Högskoleprovet nya övningsbok

Få toppresultat på Högskoleprovet med högskoleprovets övningsbok.
www.högskoleprovet.se

Alla nya Körkortsfrågor

Ta körkort plugga online. Teoriprov med alla nya körkortsfrågor.
www.körkort.se