Follow on Bloglovin.....Underbar egengjord müsli

För ett par dagar sen gjorde jag egen müsli bara för att jag kände för att prova det. Tänk på det länge, men har haft så många olika köpta hemma som jag velat ta slut på först. Slänga finns inte på kartan. Så nu var nästan allt slut. Så jag köpte ingredienser utöver det jag hade hemma. Köpte dock en ny müsli med, men det hör inte hemma här nu.
 
Ingredienser:
5dl Fiberhavregryn
1/4dl Chiafrön (allt jag hade hemma)
1dl Sesamfrön
1dl Linfrön
2dl Pumpakärnor
1dl Solrosfrön
½dl honung
3msk kokosolja
2½dl vatten
 
Starta ugnen på 200 grader.
Blanda honung, kokosolja och vatten i en kastrull och värm upp så allt löses upp.
Lägg ut allt på en plåt och häll över vätskan.
In i ugnen i ungefär 30min. Blanda minst 3 gånger under tiden, bränns väldigt lätt.
Ta ut när den ser gyllenbrun ut, låt svalna.
 
Ta sedan fram allt annat gott du vill ha i. Om du nu vill ha något annat i. Jag hade i en massa gott.
 
Till exempel:
Gojibär, kokoschips, torkad fruktmix och torkade blåbär.
 
Min fick helt klart mycket väl godkänt av sambon, och av mig. Jag är riktigt nöjd och kommer nog inte köpa fler gånger när man kan göra så god själv. Går inte att jämföra med en köpt. Två helt olika produkter. Du väljer helt själv vad och hur mycket av allt du vill ha i. Supersmidigt!
 

Follow on Bloglovin.....Tidigt födelsedagspaket från Mindresocker.se!

Jag fyller 22år om åtta dagar, så jag fick hem ett riktigt stort paket och ett litet från dom bästa från Mindresocker.se! Tack tusen gånger om! Paketen tillsammans vägde över 20kg. När jag skulle hämta det så kunde jag knappt bära det för att jag inte nådde runt med armarna. Haha. Tack! Nu ska jag ha för hela sommaren och lite längre, förhoppningsvis.
 
I paketen fanns proteinpannkaksmix, diet bars, chokladbars, glutenfria kryddkaksmixar och grovtbrödmixar, hasselnötsmjöl, avfettat kokosmjöl, gojibär, linfrön, e-burn och e-kick.
 
Började min dag idag med proteinpannkakorna. Helt underbart goda är dom! Ska ni köpa några proteinpannkakor så rekomenderar jag dessa för att dom är dom godaste jag ätit och lättaste jag gjort. Mums.
 

Follow on Bloglovin.....Titta vad som tittar fram!

Jag har sovit dåligt nu de två nätter som jag druckit mina téer morgon och kväll. Vaknat en gång varje natt av att jag verkligen måste gå på toa. Kommer det vara så hela perioden? Hoppas inte det. Så jag har börjat dricka energidrickor nu på dagarna för att orka med. Och ja, jag har börjat dricka celsius igen. Jag slutade med dom för 1,5-2år sedan då jag började dricka vemma som är helt naturliga produkter. Inget jag ångrar! Men saknade colasmaken av den älskade celsiusen. Mådde ganska dåligt av dom, men det var bara det att jag drack två till tre om dagen i över tre månader. För mycket koffein för mig att klara av. Så nu är det max en energidricka om dagen, vare sig det är en nocco eller celsius. En om dagen. Max.
 
Nu ska jag snart åka och hämta ett paket med ett medel som tar bort kattkissodören från kläder. Hatade, älskade kattunge. En bra-ha-produkt om du har katt! Visar sen så ni kan köpa det om olyckor inträffar hos dig!
 

Follow on Bloglovin.....Better bodies paket!

Idag fick jag ett paket som innehåll bland annat dessa två underbaringar från Better Bodies. Hur sköna och snygga som helst! Behöver mig någon tunn långärmad man kan träna i och även ha på sig på promenader nu när värmen börjar komma när man inte vill ha en tjock jacka på sig. Och även något tunnt att ha på sig när man fryser lite grann bara. Mjukisar är alltid användbara och man kan inte ha för många. Så dessa två fick det bli. Även lite tunna hårband fick följa med hem då allt mitt hår inte fastnar i en toffs.
 

Follow on Bloglovin.....Första "detox" morgonen

Jag tror inte riktigt på detta med detox, teatox osv, då levern sköter det alldeles bra själv! Lite därför vi har en lever, den rensar ut att som kroppen inte vill ha. Enkelt. Men jag ville ha nytt te, så jag gick in på Life och lutade på en massa och fastnade för dessa. Om dom nu gör något är bara att vänta och se, men tror inte det. Skulle väl bara hoppas på att få bort lite svullnad på magen. Inget annat. Kroppen byggs i köket! Glöm aldrig det.
 
Drack téet som heter "Detox" innan jag gick ut på morgoonpromenaden med hunden. Blev bara en riktigt kort idag då jag var riktigt hungrig. Känner inget än, och jag drack det ändå lite efter sju. Så. Vi får helt enkelt se om ett par dagar ifall något händer.
 
Annars har jag kollat på en otroligt bra film som alla borde se. Man måste verkligen använda hjärnan. Dock lång, så planera in så du har ungefär tre timmar så du kan se hela utan avbrott. Interstellar heter den.
 

Follow on Bloglovin.....Tillbaka mer motiverande är någonsin!

Jag har tagit en månad (eller mer?) paus härifrån då jag helt enkelt började tröttna. Tråkigt, men sant. Men nu är jag äntligen tillbaka och mer taggad än jag någonsin varit innan. Tjoho! Under min paus har jag tränat, inte tränat, ätit gott, nyttigt och mindre nyttigt, slappat och helt enkelt tagit hand om mig själv psykiskt. Började må dåligt av både träning och mat, så jag la av och gjorde vad jag kände för. Har blivit en massa promenader, ett löppass, backintervaller, styrka och även dagar i sängen eller soffan.
 
Men nu är jag tillbaka och ska köra stenhårt med träningen, maten och allt vad det nu heter. Ska faktiskt göra mig en massa matlådor imorgon med samma maträtt som jag gjorde mig idag och fick tre lådor över. Nämligen kålpudding. Bara jag som älskar det? Men får bli lådor med ris istället för potatis. Gillar inte att värma potatis i mikron, usch.
 
Men ett litet "problem". Jag måste lämna in min kamera på lagning, så kommer att använda mig utan sambons Nikon D60 (gillar inte den..). Men det kommer att bli bilder, så ni kan pusta ut igen och slappna av. Även min laptop ska in på lagning (äntligen!!!), då den inte har fungerat på snart ett år. Vet! Jag har velat väääldigt länge på att förlora allt jag har på den (går EJ att starta alls) eller ha kvar allt men inte kunna använda den. Vet verkligen inte vad jag har tänkt med. Tur garantin fortfarande gäller på den!
 
Nu ska jag ut på en cykelrunda med hunden i solen. Underbart!
 

Frossle.com Omega 3 + Krill frÃ¥n Natusal Vitaminbutiken Kenkou - Online Hälsokostbutik Kom i form till sommaren! FÃ¥ daglig energi! Vitalas Vitalslim NyaLiv.se körkort Högskoleprovets övningbok

ScandicPartner's Affiliateprogram

Tjäna pengar på nätet. Få 300 kr i startbonus - anmäl dig nu!
www.scandicpartners.se

Faktureringsprogram online

Blixtsnabb & enkel fakturering online med Faktura24. Testa helt gratis NU!
www.faktura24.se

Högskoleprovet nya övningsbok

Få toppresultat på Högskoleprovet med högskoleprovets övningsbok.
www.högskoleprovet.se

Alla nya Körkortsfrågor

Ta körkort plugga online. Teoriprov med alla nya körkortsfrågor.
www.körkort.se