Follow on Bloglovin.....Ett hämtat paket

Igår fick jag sms om att mitt och min systers paket från fitnessguru hade anlänt och kunde hämtas. Hämtade det idag. Ett litet gulligt paket. Trodde inte allt skulle få plats i den lilla lådan, men det gjorde det. Jag beställde bara barsen och min syster resten.
 
Annars har jag varit på en föreläsning hos arbetsförmedlingen, försov mig nästan helt. Jag har också tränat armar, axlar, bröst och skuldror. Skulle jag fått bestämma skulle jag skippa dessa pass. Tycker inte om dom. Jag är tvärtom vad alla andra är. Älskar att träna ben och rumpa, mage och rygg. Love it!
 
Nu ska vi kolla på Battleship igen för tusonde gången efter att ha ätit tacos och duschat.
 
 

Follow on Bloglovin.....En frukost som väntar på att ätas

Kan inte riktigt säga hur länge min frukost stått bredvid mig nu. Den måste ätas och jag är hungrig, men något säger ifrån. Så illa som jag mådde igår, kan det vara det? Nu ska den i alla fall bli uppäten. Tror den väntat på det ett tag nu.
 
Tonfiskröra, knäckebröd, juice och oneheat.
 
 
 

Follow on Bloglovin.....Älskade höst, kom lite snabbare!

Det är riktigt kallt nu på morgonen. Hela sex grader har det varit nu några dagar i rad. Nu börjar det verkligen bli höst på riktigt, men den får gärna dyka upp snabbare. Älskar hösten. Tjocka stickade tröjor, mysiga leggings, sockar, mössa, vantar, halsduk och mysiga skor. Kan det bli bättre? Älskar hösten.
 
Annars sitter jag i sängen och överväger att sova igen. Varit och hämtat vovven på mammas jobb. Så han sover framför mina fötter och katterna ligger som kringlor och sover dom med. Bara jag kvar. Men först blir det frukost!
 
 

Follow on Bloglovin.....Lång helg, men nu är jag tillbaka

Helgen blev lång. Lördagen var vi och invigde en sporthall och sedan blev det kräftskiva hela kvällen. Var hemma runt halv två, på kvällen, och slocknade med en gång. Söndagen blev en riktig slappdag med sänghäng och sovande. Helt sjukt att man kan sova så mycket på ett dygn! Sov till elva, åt frukost, sov, åt middag vid sju typ, sov igen till sex denna morgon. Sjukt.
 
Idag har jag hämtat hunden när jag vaknade, tränat lite med honom. Gjorde utfallssteg, benböj (squats), jumping jacks och sprang intervaller. Tror intervallerna var roligast för honom, han hoppade och levde livet då.
 
Nu ska jag börja med maten. Får se vad jag hittar på för något gott idag.
 
En frukost från förr.
 

Follow on Bloglovin.....Efter-träning-mat

Blev ett riktigt härligt pass för bålen. Hur underbart som helst att börja komma igång igen nu efter sommaren. Trodde jag skulle dö efter bara en övning, men det är bara att köra vidare.
 
När jag kom hem var det bara att börja med maten. Idag blev det någon thaigryta vi slängde ihop lite snabbt. Jag testade också matvete för första gången, har varit skeptisk mot det innan, men det var väldigt gott. Blir att köpa mer av detta och fixa en burk till den.
 
Nu ska jag starta en film och sova. Kroppen behöver den och då får den det. Lyssna på era kroppar kära läsare!
 
 

Follow on Bloglovin.....Snart dags att bege sig

Som jag längtat efter att sätta mina fötter på gymmet igen. Denna veckan har varit riktigt plågsam, men vad gör man inte för att bli bättre? Mår fortfarande inte helt prima efter min jobbdag på Ironman, helt sinnes. Blir ett riktigt underbart pass idag.
 
Väntar bara på att min älskling ska komma hem med min cykel och sen bär det av. Love it! Äntligen.
 
Ännu en underbar smak av dom.
 

Follow on Bloglovin.....Recept: Proteinpannkakor

Äntligen glömmer jag inte bort att ge er receptet på pannkakorna jag brukar göra till frukost. Det är väldigt många som undrar efter det, så här har ni det. Tänk bara på att dom blir riktigt mättande! En sats gör jag till mig och Martin, vi båda blir proppmätta och klarar inte av att äta mer efter dom.
 
Ingredienser 10st 2port:
6dl mjölk
1 3/4 dl fullkornsvetemjöl
1-2 skopor proteinpulver från Fitnessguru, valfri smak och sort
3st ägg
1msk bakpulver
Margarin för stekning
 
Vispa ihop allt, lättast att börja med mjölk, mjöl och pulver. Äggen sist. Värm på spisen på medelvärme. Tar någon minut på första sidan och mindre tid på andra sidan. Använd helst en liten stekpanna, då en stor inte brukar gå så bra. Inte för mig i alla fall.
 
Redo att ätas!
 
 

Follow on Bloglovin.....En sallad till lunch

Idag gjorde vi något enkelt till lunch då vi båda är hemma och sjuka. Inte alls speciellt kul. En tonfisksallad.
 
Annars håller jag på att installera alla mina the sims 3 spel. Jag har femton fodral som väntar. Inte så kul att installera, men riktigt skoj ska det bli att spela sen. Längtar lite efter det faktiskt nu.
 
 

Follow on Bloglovin.....En hungrig jobbig morgon

Jag har sovit riktigt dåligt idag, magen bråkar som bara den med mig idag. Inte alls kul. Började göra pannkakor direkt, hur gott som helst.
 
Nu har vi, äntligen, tv och internet samtidigt. Det har vi inte haft innan. Det fungerade inte som vi ville. Men nu har vi det. Underbart! Blir att kolla på någon film och få lite mer sömn, faktiskt.
 
Ger er recept på mina pannkakor lite senare under dagen.
 

Follow on Bloglovin.....Behov av större bricka? JA!

Jag har letat, letat och letat ännu mer efter en fin stor träbricka med kanter och handtag. Men inte hittat någon. Någon som vet vart jag hittar dom?
 
Hur som hur blev lunchen idag en kall lunch, väldigt gott också för den delen. En fonfiskröra som vi hade igår till middag, bacon, majs och sallad. Plommon, citronvatten och proteinshake med mjölk. Hur mätt som helst blev jag. Mums.
 
Nu ska jag kolla vidare på Pretty little liars senaste avsnitt.
 
 

Follow on Bloglovin.....Ännu en dag i sängen

Idag har jag varit hemma hos mamma och passat vovven en liten stund. Min gulliga vovve. Visade sig att jag inte behövde vara där så länge som planerat. Så jag åkte hem igen till mina gosiga katter.
 
Nu sitter jag i sängen och funderar över mat. Det är oftast i mina tankar. Mat. Underbara mat. Ska starta någon film, vet inte vilken ännu. Tips?
 
 

Follow on Bloglovin.....Lugn dag med en dator i knäet

Det har varit en riktigt lugn dag med datorn i knäet och kollat film. Även duschat och tagit hand om mitt blekna hår. Måste säga att det fortfarande är i riktigt bra skick. Det som blev slitet och ville klippas börjar nu bli slätt, mjukt och fint igen. Det gäller att ta hand om håret efter, innan och under tiden man pysslar med det.
 
Just nu sitter jag och kollar på The Broken. En film från 2008.
 
 

Follow on Bloglovin.....En fotad frukost

Denna morgon kände jag väldigt mycket för att fotografera frukosten. Får se om det är början på en aktiv fotograf igen. Hoppas, hoppas! Vill inte tvinga fram kameran, då kanske jag aldrig börjar med det igen. Men ska verkligen försöka för eran skull, mina älskade läsare som ger mig glöd i vardagen att orka med allt.
 
Mackor med cole slaw, purjolök, baby spenat och gurka. Proteinshake med smak av jordgubbe och vit choklad blandat med mjölk. En riktigt god milkeshake. Wonderful!
 
 

Follow on Bloglovin.....Dagen efter första träningen

Igår var det första träningen i volleyboll. Ja, jag vet att jag sagt att jag slutat. Men händer det ingen förändring så slutar jag och börjar kolla upp handbollen igen. Så är det. Hur som hur, så var det riktigt skönt att träna lite. Leka med bollen och allt sådant. Ska se till att ta mig till gymmet någon gång idag också, om min mage pallar med det.
 
Nu ska jag starta en film och se till att få i mig lite frukost. Jag har haft svårt med måltider nu efter Ironman, jätteirriterande! Bara att äta och äta när jag är hungrig och även när jag inte är.
 
 

Follow on Bloglovin.....Efter en lång helg

Idag är jag fortfarande hur trött som helst efter lördagens jobb. Det blev att, tydligen, gå upp halv fyra (på morgonen, för katterna ville inte att jag skulle få sova..) och jobba fram till elva (på kvällen). Det blev riktigt slitigt, men ändå hur kul som helst.
 
Igår mådde jag piss, förlåt ordspråket. Men mådde verkligen hur dåligt som helst. Kroppen ville inte ens signalera till mig när den ville något, som att gå på toaletten (nej, kissade som tur INTE ner mig!). Låg hela dagen i sängen med en mysig hund. Hade ett baconpaket på pannan för att jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Huvudvärken skrek, febern steg, kroppen vägrade göra något. Men inte ska man klaga inte när man hade en underbar dag.
 
Nu sitter jag och ska börja kolla på dagens andra film, vet inte vilken ännu. Har en gosig hund i sängen och två katter uppe på garderoben framför mig.
 
Förlåt för en gammal bild, har inte tagit så mycket nya i helgen.
 

Follow on Bloglovin.....Förberedelser inför morgondagen

Idag har jag bara tagit det lugnt och förberett mig för imorgon. Imorgon ska jag nämligen leka fotograf på IronMan här i lilla Kalmar. Kommer nog bli helt underbart som förra året. Kamerans batteri är laddat, extra batteriet också,
objektiven putsade och väskan packad. Bara mötet kvar som är lite senare ikväll.
 
Annars har jag kollat på film hela dagen och försökt sova så jag är helt utvilad till imorgon. Inte har jag kunnat sova heller. Startar bara dessa konstiga filmer som man måste kolla klart på. Duktigt!
 
Måste bara gå och handla lite inför imorgon så jag klarar av mina nästan arton timmar stående med kameran i högsta hugg. Kommer bli sjukt kul!
 
Min jättestora frukost. | Film och mys med katten (godispåsen fick inte vara med).
 

Follow on Bloglovin.....Att vakna en morgon och inte känns igen sig själv i spegeln

Idag vaknade jag efter att älsklingen gått upp. Hann säga hejdå och allt sådant innan han åkte. Brukar inte göra det, brukar oftast sova men han pussar på mig ändå. Älskar honom!
 
Skulle gå på toa och kände inte igen mig själv. Från mörkbrunt till väldigt blond. Natt och dag, den skillnaden känns det som. Men jag älskar det. Duschat, haft i mer efterbehandling, olja och nu ska jag bara låta det självtorka.
 
Nu ska jag fixa frukost för sen bär det av att visa mig utomhus i den nya hårfärgen. Spännande.
 
 

Follow on Bloglovin.....Låååångfilm och förändring i håret!

Igår fick jag för mig att bleka, ja bleka, mitt älskade hår. Saknar det blonda. Så jag köpte två blonderingar igår och körde dom. Idag sitter jag är, gulhårig, och väntar på att älsklingen ska sluta jobba så han kan köpa fler åt mig. Går inte ut, eller visar mig som gulhårig. Ser lite ut som en kyckling i huvudet just nu. Älskar dock botten, för där är det blond färg. Bara att få längderna i den färgen nu då.
 
Annars kollade jag nyss klart på en riktigt lång, långfilm. Lite mindre än tre timmar. Startade vid åtta, ungefär, och är klar nu. Var ju tvungen att pausa ibland för att göra frukost och allt sådant.
 
Frukostmackorna med rostbiff, ost, purjolök, sallad, gurka och coleslaw.
 

Follow on Bloglovin.....Äntligen tillbaka!

Jag har inte haft tillgång till någon dator på några veckor. Vilken kändes hur skönt som helst! Men nu äntligen har den kommit tillbaka efter lagning och jag kan börja skriva här igen.
 
Nu sitter jag och kollar på film med en gullig hund i sängen som sover. Varit ute på en långpromenad och kollat på
flera hästar som gick i led och lekte. Mysigt.
 
Såhär såg det ut igår när jag fick hem min dator..
 

Follow on Bloglovin.....Trött i benen efter gårdagens pass

Idag blev det en tidig morgon då våra älskade katter höll på som bara den. Dom sover inte speciellt ofta på morgonen.. Fast jag låg kvar och kollade på film, somnade faktiskt. Huvudvärk har jag haft, men den blir allt bättre och bättre nu.
 
Igår blev det en aktiv dag. Först ett väldigt skönt och långt pass på löpbandet och sen beachvolleyboll i ungefär en och en halv timme. Hur kul som helst att leka med bollen igen. Saknar det. Känner av detta i mina "stackars" ben och rumpa idag. Skönt!
 
Nu ska jag bara ta det lugnt och sen ikväll blir det utgång med en saknad vän.
 
 
 

Follow on Bloglovin.....Go hard or go home!

Det citatet levde jag på idag när jag var på gymmet och körde ett konditionspass. Herregud, vad jobbigt! Första kvarten gick jag i tio procents lutning i fem kilometer per timme. Helt fruktansvärt. Sen blev det gång ett tag och sen sprang jag på som en dåre minutvis. Var uppe i tretton kilometer per timme i en minut. Det trodde jag aldrig om mig.
 
Nu ska jag fortsätta med min mat, kyckling, sallad och ris. Kan dagen bli bättre? JA! Sen ska jag spela beachvolleyboll med lite brudar. Får se hur detta går.
 
Glöm inte bort utmaningen! Senaste från instagram, fitnessformybody.

Follow on Bloglovin.....Augusti-utmaningen!

Denna gång tänkte jag köra igång en månadsutmaning istället för veckovis. Kanske blir fler som är med eller så då. Jag ska i alla fall köra varje dag till punkt och pricka.
 
Man behöver inte börja idag, man kan tänka sig att det är dag ett, dag två och så vidare istället för datumet.
 
Som ni ser är det bålen vi ska jobba med denna gång. Jag tänkte köra både sneda och raka på både situpsen och rygglyften.
 
 

Frossle.com Omega 3 + Krill frÃ¥n Natusal Vitaminbutiken Kenkou - Online Hälsokostbutik Kom i form till sommaren! FÃ¥ daglig energi! Vitalas Vitalslim NyaLiv.se körkort Högskoleprovets övningbok

ScandicPartner's Affiliateprogram

Tjäna pengar på nätet. Få 300 kr i startbonus - anmäl dig nu!
www.scandicpartners.se

Faktureringsprogram online

Blixtsnabb & enkel fakturering online med Faktura24. Testa helt gratis NU!
www.faktura24.se

Högskoleprovet nya övningsbok

Få toppresultat på Högskoleprovet med högskoleprovets övningsbok.
www.högskoleprovet.se

Alla nya Körkortsfrågor

Ta körkort plugga online. Teoriprov med alla nya körkortsfrågor.
www.körkort.se