Follow on Bloglovin.....Stolt och seg!

Idag är jag riktigt seg i kroppen efter mitt mördarpass igår. Kondition. Vilket jag hade skrivit upp innan vad jag skulle göra. Jag tog mig igenom det och ville bara dö efter. Stretchade och gjorde lite styrka också efteråt. Vid halv tio igårkväll åt vi mat och gud vad gott det var efter mitt pass!
 
Mitt pass såg ut såhär:
30min tung crosstrainer
10min lugn rodd
30min tung rodd
10min lugn gång
30min jogging (Stolt då jag sprang hela tiden, utan pauser eller något!!!)
20min nedvarvning
 
Stretching, dips, benböj, plankan och jägar-vila.
 
 

Follow on Bloglovin.....Äntligen tillbaka efter 2 veckors uppehåll!

Idag har jag bara tagit det lugnt, varit i skolan, ätit och varit ute med hunden. Men jag har även varit och gymmat för första gången igen efter nästan två veckors uppehåll. Hur himla skönt är inte det? Jag är mer än nöjd, och nu börjar det igen. Som jag saknat det. Har gått hemma med sjukt mycket energi i kroppen och bara väntat.
 
Idag blev det mycket kondition, intervaller, armar och lite ben. Ungefär två timmar på gymmet och imorgon blir det igen. Sjukt glad och nu är kroppen trött och seg medan jag kollar på Top Model och redo för natten.
 

Follow on Bloglovin.....Vad jag alltid har i väskan

Det är underligt att folk är så nyfikna på vad vi tjejer, oftasat, har i sina väskor. Jag tänkte dela med mig, sen har jag alltid mobil och nycklar med mig. Sen beror det på vart jag ska. Ska jag till skolan åker det i en massa böcker och papper. Åker jag till gymmet hamnar skorna, pwo och proteinpulver i också.
 
Men det är detta som alltid finns i min väska, vart jag än ska. En vattenflaska i olika former och innehåll. Sen är det det som syns på bilden. Måste lägga ner lite toffsar också, något jag glömmer ibland till gymmet.
 

Follow on Bloglovin.....Blått och inte rosa!

Som jag har väntat på att dessa ska komma in på alla lager igen. Slarvade bort mina rosa handskar och då blev det att börja leta upp någon sida som hade några blåa betterbodies handskar i small. Ingen sida hade det, typiskt. Men i torsdags hade dom kommit in på mmsports. Äntligen! Passade på att köpa med handledsskydd också, eller stöd som det är. Kanske lyfter lite tyngre med dom? Jag vinklar för mycket i handlederna så det ska nog bli bra.
 
 

Follow on Bloglovin.....Upptagen dag

En liten stund efter att vi vaknat kom min lillebror hit och han är fortfarande kvar. Vi har varit ute och gått en lång promenad med vovven. Visade sig även vara en lång väg för min kära lillebror. Klagade lite sista biten hem. Vi gick till en ö och lät hunden bada i det iskalla vattnet. Han skakade och jag fick dra upp honom och vi började gå direkt, så han fick upp värmen igen. Från att vara bland molnen till att komma ner i helvetet, enligt vovven.
 
Nu har vi duschat, alla tre. När vi duschade vovven blev hela toaletten blöt. Tur att vi har ett litet toarum med bara handfat, toa och dusch. Vi ska göra pizza om en liten stund.
 
 

Follow on Bloglovin.....Don´t cry and fight like a lady


Follow on Bloglovin.....Gick ut i pyjamasen!

Då jag gjorde ett dumt val av dricka ikväll, så kommer jag inte kunna sova på ett tag. Jag har två 1,5l flaskor med vatten som jag har i kylskåpet. På morgonen tar jag två olika tillskott och häller i dom, bcaa och kreatin. Bcaa är ett pwo, något man dricker innan eller under en träning för att få ökad energi och fokus. Den andra bara hjälper musklerna att växa lite. Snacka om att huvudet och kroppen inte vill sova nu, medan ögonen bara säger "stäng oss så vi får vila". 
 
Nu har jag i alla fall lärt mig detta och kommer göra rätt imorgon och alla dagar efter det. Klockan är typ elva och jag var precis ute en snabbis med vovven, i pyjamasen. Skulle aldrig få för mig att gå ut i det annars! Men det var varmt och mysigt ute. Ska lätt gå ut i dom fler gånger på kvällen nu när det är mörkt och man inte ser någon skillnad.
 
Älskar mina tillskott, men ibland blir det bara fel.
 

Follow on Bloglovin.....Burning lips!

Precis ätit en riktigt god, men lite stark, middag. Tinade kyckling innan jag gick med hunden och tränade. Sen var det bara att börja steka upp och hälla i massa gott. Det åkte i kyckling, paprika, en chili, morot, frysta ärter, fryskt hackad spenat, lite wook och soya. Supergott blev det! Bränner lite mysigt i läpparna nu efter. Men det gillar jag.
 

Follow on Bloglovin.....Dagens träning

Det blev hemmaträning då mitt kort gått ut och jag inte har förnyat det än. Klagar verkligen inte. Man kan göra riktigt mycket hemma med enkla medel. Idag blev det fokus på axlar, underarmar och triceps. Jag har ett par fjuttiga tre kilos hantlar hemma som duger gått och väl. Istället för att köra tungt och få reps blev det istället många reps med låt vikt. Skadar inte att variera sig. Det blev också några benböj och några omgångar plankan.
 
Axlar: Hantelpress, axellyft fram/sidan, drag till hakan och axelrotation.
Underarmar: Omvända bicepscurl och handledscurls.
Triceps: Dips, sittade tricepspress och tricepskickbacks.
Ben: Benböj och höftlyft.
Bål: Plankan.
 
Innan detta blev det en långpromenad med vovven på 7,5km. Lite över timmen.
 
Gammal bild, men aja.

Follow on Bloglovin.....Veckans utmaning?

Börjar bli riktigt sugen på att starta utmaningar igen. Då jag själv alltid håller på med dessa utmaningar själv, varför inte dela med mig av några? Just nu håller jag på med benböj, dips, plankan och att dricka mer vatten. Dom är alla två veckor, eller längre.
 
Tänkte börja med det igen i nästa månad och göra en månadsutmaning istället. Vad sägs om detta?
 

Follow on Bloglovin.....Vem är jag, egentligen?

Jag vet inte om det framgår speciellt bra vem jag egentligen är.
 
Men jag är en tjej som blivit sårad för många gånger, men alltid rest mig upp igen och inte gjort om samma misstag flera gånger. Haft för många dåliga stunder i mitt liv. Innan var jag en gullig, tunn, lång och utseendefixerad tjej som inte kunde gå utanför dörren osminkad, gärna massa svart kladd runt ögonen. Innan puberteten var jag en lång lyktstople med bröstlångt brunt hår som oftast bara hängde. Alltid rädd och bekräftelsesökande då jag hade många personer i mitt liv som jag trodde jag kunde lita på.
 
En dag blev jag svarthårig, i sjuan, och började kladda ännu mer runt ögonen och bar oftast svarta och röda kläder. Gärna stora mysiga tröjor och liknande. Mådde fruktansvärt dåligt, men älskade högstadiets sista del. Hittade rätt människor som inte brydde sig om om jag var svarthårig, lite rundare eller svart runt ögonen. Folk som accepterade mig för den jag var.
 
Sen kom gymnasiet, en riktig skitperiod rent sagt. Värsta tiden i mitt liv. Hade ett förhållande med en riktig psykopat, tror ingen vet om den delen. Bara misstänkt det. Han ville hålla allt hemligt och jag fick ingen uppmärksamhet på offentlig plats. Jag hade underbara personen jag bara chattat med som verkligen hjälpt mig ur den hemska tiden. Om ni fortfarande finns där ute någonstans och läser detta, jag älskar er. Tack för alla stöttande pratstunder vi haft. Ni hjälpte mig verkligen att ta reda på vem jag faktiskt var. Jag tog mig ur det förhållandet och mådde verkligen skit.
 
Sen träffade jag rätt människor på gymnasiet, som gjorde att jag träffade Martin. Jag började hitta vem jag är, en pratglad, snäll, social, flummig, rolig, ärlig och omtänksam tjej. Jag skämdes inte längre för vem jag var och kunde byta bort allt det svarta till mer färgglada kläder. Dagen jag träffade Martin var den bästa jag haft i hela mitt liv, utan att överdriva. Jag blev nervös, fick fjärliar i magen och riktigt nyfiken på honom. Ville alltid vara nära, visste inte ens vad han hette vid den tiden. Det var lanet på skolan. Jag följde honom och ville gärna ha kroppskontakt med honom. Vi har med massa kompis och kollade på när han spelade, då nuddade jag honom och trodde verkligen jag skulle svimma eller göra bort mig totalt.
 
Det dröjde en vecka innan jag pussade honom och det kändes helt enkelt rätt. Jag hittade mannen i mitt liv. På riktigt.
 
Om ni har jobbiga tider, tänk på att det är dom som gör er till den ni är idag. Jag önskar inte att något hade varit på något annat sätt. Hade jag varit här idag då i min egen lägenhet med en helt underbar sambo och underbara djur?
 
Idag är jag den jag blev när jag hittade rätt människor på gymnasiet. Jag är en glad tjej som inte tar skit av någon. Tycker du jag är fet, ful, äcklig eller annat, jag bryr mig inte. Jag vet vem jag är och jag står för den jag är.
 
Jag idag, lycklig.

Follow on Bloglovin.....Ut en sista gång

Efter att ha tagit hand om min hy lite ikväll, för en gångs skull. Det brukar typ aldrig hända, men idag har jag riktigt svårt att sova. Jag är inte ens lite trött. Ska det vara så svårt att sova själv? Hur som hur, så har jag tagit hand om min hy nu i cirka två timmar. Måste börja göra detta mer regelbundet. En utmaning till mig själv, att tvätta huden noggrannt tre gånger i veckan. Nu ska vi se hur detta går.
 
Nu ska jag bara låta huden vila en liten stund innan jag går ut en sista gång med vovven innan jag verkligen ska försöka sova igen. Har nämligen planer på att åka tidigt imorgon till gymmet och träna, men kan jag inte sova så blir det inte så. Då blir det träning lite senare på morgonen, när typ hela stan är där.
 
Gammal, väldigt redigerad bild. Ser jag inte ut som en grabb?

Follow on Bloglovin.....Snyggt långärmat

 

Follow on Bloglovin.....Min proteinhörna

Då vi har ett väldigt litet kök och jag inte får plats med mina burkar där, just nu, så har jag dom i en garderob i hallen. Ska fixa en riktig plats till dom snart i köket. Måste bara rensa lite bland allt skit vi har där.
 
Här är nästan alla mina tillskott. Jag har tre små burkar i köket som jag använder morgon, lunch och kväll. Som ni ser är det nästan bara produkter från fitnessguru. Det var det första stället jag beställde från och sen köpte jag av en kompis som inte ville ha kvar sitt. Men jag försöker komma därifrån lite och testar lite annat också.
 
Det ni ser på bilderna är OneWhey, OneWhey Isolate, OneCasein, OneRecovery, OneCreatine och OneAmino från Fitnessguru. Whey-80 och Mutant-BCAA från Gymgrossisten. Två provpåsar från när jag beställde träningskläder från Fitnessbutiken.
 
Till gröten använder jag fransk vanilj och äppelpaj.
Till shaken använder jag kiwi/yoghurt, melon/yoghurt och jordgubb/vitchoklad.
Dubbelchokladen har jag till varmchoklad.
Päronglass, mango och mintchoklad vet jag inte vad jag ska göra av än.
 
Recovery (sommarbär) till efter ett tufft konditionspass när jag inte är hungrig efter.
Aminosyrorna (vit persika) ska jag börja ta innan ett träningpass, smakar skit!
Kreatinet (citron) dricker jag under dagen. Har en 1,5l flaska med vatten och en skopa av den. Smakar citronvatten.
Mutant-BCAA (grönt äppel) dricker jag under träningspass eller som shoot (smakar skit) dom dagar jag inte tränar eller bara promenerar.
Whey-80 (körsbär) är egentligen Martins, men jag tar av den ibland också till en shake.
 
Det som inte visas är Omega-3, Fit´n´fast och Synerlin som jag skrivit om HÄR.
 

Follow on Bloglovin.....Ny vecka, nya möjligheter

Förra veckan började jag att gå en längre promenad med hunden, promenader över 5km. Bara förra veckan gick jag nästan 3mil. Helt sjukt och det är hur skönt som helst. 
 
Så denna veckan har jag, än så länge, planerat in 50,5km under fem dagar. Några längre, några kortare. Lördag och söndag har jag inte lagt in än, då jag inte riktigt vet hur den ser ut än. Kanske blir lite till då?
 
Annars går mitt gymkort ut imorgon och jag måste fylla på det. Får se när det händer, snart vet jag i alla fall. Men denna gång blir det bara gym och inte jympa och liknande. Inte använt den delen så mycket som jag velat sen i somras ändå.
 

Follow on Bloglovin.....Pretend you are!


Follow on Bloglovin.....Börja med tips och lite inspiration igen?

Jag har funderingar på att börja med att lägga ut mer inspirationsbilder och klipp igen varje dag. Även tips på träningskläder, redskap och lite kosttips. Tänkte inte så mycket på kosttillskott utan mer matvaror som man köper i vilken vanlig mataffär som helst.
 
Vad skulle ni tycka om detta? Positivt, negativt?
 

Follow on Bloglovin.....Vad är meningen med alla hjärtans dag?

Detta är en dag som jag nästan aldrig förstått mig på. Varför firas den som den gör? Enligt mig är det som vilken annan dag som helst. Har man ett förhållande ska denna dagen kunna hända vilken dag som helst och när som helst. Tänk alla singlar som känner stress över att inte ha någon på alla hjärtans dag, men det är inget att vara ledsen över. Köp något till er mamma, pappa, kompis eller till dig själv. Det är inget fel på att vara ensam, tänk på all frihet ni har. Jag säger inte att jag skulle vilja vara singel, men jag trivs som det också minst lika mycket som att vara i ett förhållande.
 
Alltså är detta en helt meningslös dag i mina ögon. Man ska kunna bli uppvaktad, eller uppvakta någon, vilken dag som helst när som helst på året.
 
 

Follow on Bloglovin.....Dags för nytt bloggutseende?

Jag har funderat nu några veckor på om jag ska göra om bloggen lite. Nya bilder till headern, mer stilfull och inte så rosa. Bredda ut den lite och försöka fixa en drop-box istället för den menyn jag har nu. Ska sätta mig någon dag och fundera ut lite hur jag vill ha den. Sen ska bilder fixas och färger bestämmas.
 
Vad skulle ni tycka om lite nytt utseende här? Negativt, positivt? Känner nämligen att bilderna inte är jag eller färgen. Tycker inte ens om rosa, egentligen. Fixa den lite mer som jag är.
 

Follow on Bloglovin.....Döda ben, död mobil och underbar mat

Idag har jag haft en väldigt lugn dag, fastän en svenska-lektion innan lunch och en timmes lunch innan prov. Efter provet blev det att åka iväg till gymmet och kötta benen, vilket jag gjorde. Jag var nästan helt ensam, vilket var skönt och jag plockade åt mig allt jag behövde som var tre par hantlar, fem olika kettlebells, pilatesboll, halv pilatesboll och step-up bänk. Blev ett riktigt skönt pass på ungefär hundra minuter, en timme och fyrtio minuter. Jag var helt död! Höll på att trilla i trappen ner.
 
Det blev benpress, bencurl, benspark och höftsträckare i maskinväg. Sen blev det massa annat roligt som tog död på mig.
 
Nu har jag precis ätit hamburgare med ris och hemmagjord röd kebabsås. Hur gott som helst! Ska vila en liten stund och sen blir det lite plugg inför nästa prov imorgon.
 

Follow on Bloglovin.....På stigar genom skog och hus

Precis kommit in efter en lång och mysig promenad med hunden och älsklingen. Superskönt var det att komma ut en stund. Jag som haft en jobbig natt och inte fått sova. Gick upp första gången vid runt fyra och började göra matte. Fyra på morgonen?! Höll på i två timmar och la mig i sängen igen i hopp om att somna igen. Visst, en halv timme i alla fall. Gick upp och gjorde matte igen. Kommit en bit där nu i alla fall. Bestämde mig då för att vara hemma idag och ta hand om mig själv.
 
Promenaden vi gick var sex kilometer lång, genom skog, villor, hagar och annat mysigt. Tog oss lite över timmen att gå, så det var skönt. 
 
Nu ska vi snart börja med lunchen och sen blir det svenska för min del.
 

Follow on Bloglovin.....Söndagspannkakor

Då jag börjat äta mycket mer strikt nu denna veckan så bestämde jag mig för att faktiskt få ta en måltid och äta lite som jag ville. Blev pannkakor (recept fast utan proteinpulver och 2,5dl mjöl) med gammeldags vanlijglass, mindre socker hallonsylt och ljus sirap. Hur gott som helst, även mättande.
 

Follow on Bloglovin.....Vilodag med plugg och vila

Det har varit en lugn och mysig helg. Tränat, pluggat och tagit det lugnt. Jag har även tänkt mycket mer vad jag äter och hur jag äter. Magen och kroppen mår super idag tack vare det! Platt mage och en pigg kropp som idag får en vilodag efter träningar hela veckan.
 
Nu sitter jag och kollar på Gaygalan, som nu är slut. Håller även på med pannkakor till lunch och sen blir det mer plugg.
 
Min frukost igår.

Follow on Bloglovin.....Hunnit med mer än väntat i väntan på lektion

Idag har jag hunnit vara på gymmet och tränat ryggen. Blev lite marklyft som är första gången för mig. Övar teknik och sådant innan jag tar tag i för höga vikter, blev 10x3 på 30kg. Känner mig ändå stolt över det. Även latsdrag, enarmsrodd och rygglyft. Slängde även in några benböj. 
 
Nu har jag gjort klart naturkunskapen, duschat och ska äta till Pretty little liars och Supernatural innan min naturlektion börjar.
 

Follow on Bloglovin.....Pluggfika

Haft en lektion idag och nu sitter jag hemma och har gett upp matten för en stund. Fortsätter sen igen. Varför kan inte ekvationerna bli som jag vill? Blev lite gott till och jag hoppas verkligen att mitt halsont och svidande näsan blir bra snart.
 

Follow on Bloglovin.....Kvällsrunda och film

Gick och mötte Martin med vovven efter hans träning. Kom en bra bit ändå och sen tillbaka igen. Superskönt att komma ut på kvällarna när man orkar. Annars är det en plåga. Åt lite kellogs supersockriga flingor nyss, måste nog varit massa år sen jag åt dom. Skulle kunna slänga i en massa socker i mjölk och dricka. Mmm.
 
Nu sitter jag i sängen och ska starta en film som vi ska kolla på. Blir att sova, så trött som jag är.

Follow on Bloglovin.....En blanda-i-allt-jag-har-sallad

Efter ett riktigt skönt benpass cyklade jag hem och har bara tagit det lugnt. Spelat kort med älsklingen och bara vilat benen. Dock blev det ett pass utan mina älskade handskar då dom, tydligen, försvunnit. Kan inte ens ha en begravning för dom.
 
En sallad där jag blandade i lite allt möjligt och det slutade med att den blev riktigt underbar. Kycklingfilé med Walden Farms bbq honung marinad. Supergod blev den!
 
585kcal middag, ifall någon nu skulle fråga...

Follow on Bloglovin.....Plugg sen benträning!

Nu har jag ätit lite mat och fick lite över som jag tar med mig och äter efter lektionen, laxsallad. Ska bli himla skönt att träna igen efter nästan två veckors uppehåll. Benen står på schemat idag och jag är riktigt taggad på det. Älskar att träna dom, men riktigt skön känsla.
 
Varit uppe sen sju idag, tidig mattelektion. Så det blir att sova tidigt idag och lite mer matte efter träningen sen.
 

Frossle.com Omega 3 + Krill frÃ¥n Natusal Vitaminbutiken Kenkou - Online Hälsokostbutik Kom i form till sommaren! FÃ¥ daglig energi! Vitalas Vitalslim NyaLiv.se körkort Högskoleprovets övningbok

ScandicPartner's Affiliateprogram

Tjäna pengar på nätet. Få 300 kr i startbonus - anmäl dig nu!
www.scandicpartners.se

Faktureringsprogram online

Blixtsnabb & enkel fakturering online med Faktura24. Testa helt gratis NU!
www.faktura24.se

Högskoleprovet nya övningsbok

Få toppresultat på Högskoleprovet med högskoleprovets övningsbok.
www.högskoleprovet.se

Alla nya Körkortsfrågor

Ta körkort plugga online. Teoriprov med alla nya körkortsfrågor.
www.körkort.se