Follow on Bloglovin.....Home sweet home

Idag har jag inte varit hemma mycket. Först kursen då till ungefär två. Sen gick jag till biblioteket och ställde mig i kö på en bok, en bok?! Jag som inte läser och inte har läst en bok på flera år, undra hur detta ska gå sen. Fyra i kö före mig så jag ska nog hinna smälta att jag ställt mig i kö på en bok.
 
Så kom jag hem och fick vara hemma ungefär två timmar och sen var det möte med volleybollen.
 
Nu är vi hemma igen och har handlat lite. Känns väldigt bra, nu ska jag bara fixa mig en liten matlåda till imorgon.
 

Follow on Bloglovin.....Hänga gubbe

Nyss hemkommen efter en riktigt rolig dag med min nya klass. Idag har vi inte gjort så jättemycket seriöst förutom att prata om jämställdhet. Annars har vi bara kört hänga gubbe och någon lek där man ritar lite åt gången och gissar. En riktigt rolig dag med väldigt mycket skratt, så man grät, och jag har skaffat på mig en ovän (på låtsas då).
 
Nu sitter jag i soffan med en gosig liten katt i knäet som sover. Hur mysigt är det inte att komma hem till detta varje dag?
 

Follow on Bloglovin.....Date med min käraste kudde

Nu ska jag göra mig iordning för att, faktiskt, gå och lägga mig. Jag är hur trött som helst och ska upp senast sju imorgon igen, som jag ska göra i över tolv veckor nu. Hur som hur har jag ätit min gröt och en liten skål med havregrynsgröt blev jag faktiskt mätt på. Nästan en och en halv deciliter havregryn hade min syster lämnat här när hon sov här och passade kattern.
 
När värmen börjar komma ska jag upp ännu tidigare och ta mig en morgonrunda istället och få gröt serverat av älsklingen.
 

Follow on Bloglovin.....Joggingrunda som avslutas med gröt

Nu har jag suttit inne en liten stund och vilat kroppen efter joggingrundan på nästan fem kilometer. Det var riktigt otroligt skönt att komma igång och jag ska verkligen försöka att komma ut en gång varje dag och antingen promenera eller jogga.
 
Ska börja med att göra lite havregrynsgröt nu och ha lite kiwi till. Kommer bli riktigt mumsigt. Sen blir det en riktigt skön dusch.
 

Follow on Bloglovin.....Take me back to summer, but more fit

Vad jag saknar sommaren nu när det redan är mörkt ute och tråkigt väder med mycket kläder och annat. Vill gå runt i shorts och linne hela dagarna alla dagar i veckan. Saknar värmen och solen.
 
Den ända skillnaden denna sommar är att jag ska vara mer fit och ser bättre ut i min shorts och bikinis. Vill också känna att jag mår bättre och är piggare än vad jag är idag.
 
 

Follow on Bloglovin.....Lasagne sen träning

Nu har vi precis ätit lite god lasagne vi började med för två timmar sen. Den var riktigt god och matlådor till oss blev det också. Känns riktigt bra måste jag säga.
 
Senare blir det nog en joggingrunda om regnet slutar annars blir det lite gympa och styrka hemma. Vill inte gå och dra på mig någon förkylning nu igen som jag gjorde för några veckor sedan, tur att den gick över lika fort som den kom.
 

Follow on Bloglovin.....Uncover

Tänkte bjuda på en låt jag fastnat för nu. Den är så mysig. Hur som hur sitter jag och äter min macka för att ta mig iväg till skolan igen. Börjar halv nio så det är riktigt skönt.
 
 

Follow on Bloglovin.....Börjat en kurs

Idag var det första dagen då jag är tillbaka i skolan. Vilket känns både positivt och negativt. Jag hoppas verkligen inte jag hamnar i den stress som skolan annars brukar betyda för mig och jag mår dåligt, deprimerad och stressad. Men jag hoppas jag klarar av dessa ungefär tolv veckor med en kurs som Eductus har som heter Serviceutbildning och ska hjälpa oss arbetslösa att hitta ett jobb och lära oss väldigt mycket om just det.
 
Första läxan är nu gjord och vi ska snart cykla iväg och äta med Martins föräldrar och senare blir det ett efterlängtat volleybollpass. Ska bli helt underbart!
 

Follow on Bloglovin.....Min skidsemester!

Tror kanske jag inte berättade det innan jag tog pausen från bloggen. Men jag har varit uppe i Sälen, Lindvallen, över en vecka och åkt skidor. Vi var fjorton personer som åkte upp och har haft riktigt skoj med hur mycket skidåkning som helst.
 
Jag, Martin och några till åkte till och med över till Trysil i Norge och åkte skidor en dag.
 
Så allt som allt kan jag säga att det var blivit åtta heldagar med skidåkning. Cirka sju timmar varje dag där. Alltså, sju gånger åtta dagar är cirka femtiosex timmar i pjäxorna på skidorna i backarna.
 
Nu tänkte jag inte berätta så mycket mer om min semester och jag har inte tagit några bilder alls. Men bjuder på en underbar bild med min älskling.
 

Follow on Bloglovin.....Senaste dagarnas mat

Då jag knappt haft någon tid senaste dagarna att sitta vid datorn och skriva hela tiden så har jag nu bestämt mig för att göra ett inlägg med fyra olika bilder på några måltider jag ätit senaste dagarna.
 
Jag gjorde en omelett på ägg och en mosad banan. Det var väldigt gott och kommer att göras om fast med en klick grädde i istället för ägget. Kommer faktiskt inte ihåg när jag gjorde detta.
 
En annan dag åt jag köttfärsbiffar med lök i. Brunsås i stekpannan med biffarna och extra lök i såsen. Potatis och lingonsylt till.
 
Sen bjuder jag på en riktigt god frukost med risifrutti/riskvick med lingonsylt. Två mackor med skinka och en liten drickyoghurt.
 
Idag gjorde vi en tacosvariant med kyckling istället för köttfärs. Jag har ätit det många gånger innan och det var väldigt gott.

Follow on Bloglovin.....Många promenader när snön slår till

Snön kom som en överraskning och helt plötsligt har vi fem till sex decimeter snö överallt. Cykeln har punktering, inget för att jag hade cyklat på den hala isen ändå. Så jag har gått överallt. Två dagar har det blivit promenader till mamma och ena dagen tillbaka. Jag har också gått till arbetsförmedlingen och idag ska jag gå och kolla på Eductus vad det är för utbildning och sådant dom har.
 
Så under dessa dagar från och med måndag har jag nog gått en och en halv mil och mer kommer det att bli. Känns riktigt bra förutom att kylan tar kål på en då det är minus tjugio grader ute och solen skiner. Helt underbart väder att åka skidor på!

Follow on Bloglovin.....Min helg blev bättre än förväntningarna

Nu är jag tillbaka igen. Jag hade en riktigt hemsk fredagskväll då jag åt något som jag verkligen ångrar. Så nu mår jag dåligt över just den grejen bara.
 
Hur som hur så blev min helg helt perfekt ändå. Jag följde med herrarna när dom spelade sammandrag i volleyboll på lördagen och fick se den nervösaste matchen någonsin i en final. Gör inte om det! Dom vann och det var riktigt roligt att vara med.
 
Sen så skulle jag följa med A-laget på damsidan och spela på söndagen. Då blev jag riktigt glad. Det är nog det bästa som hänt mig på länge. Spelade lite dom tre första matcherna, sen fick jag spela nästan hela finalen. Blev inbytt efter några bollar bara. Så det känns helt underbart för mig just nu.
 
Igår så var jag på arbetsförmedlingen och var tvungen att gå dit. Och sen hem. Så dryga halva milen var gången där. Sen skulle jag hem till mamma och då var det tre kilometer till som gicks.
 
Sen på kvällen blev det volleybollträning och det var riktigt roligt, men vi var väldigt få.

Follow on Bloglovin.....Dåliga nyheter..

Jag kommer inte blogga mer idag eller imorgon. Kanske inte heller på söndag, vet inte än. Men något mycket tråkigt har hänt. Nej, ingen har dött eller något. Jag är bara allmänt depp på allt just nu.
 
Mer än så behöver ni faktiskt inte veta.

Follow on Bloglovin.....Lunch i snöstormen

Vi gick och handlade innan maten och gud vad jobbigt det var. Man ser inget och får allt i ansiktet. Kallt är det också.
 
Idag blev det panerad fisk med potatis och remouladsås, som jag ska göra egen efter vi kommer hem från Sälen. Till hade jag sallad och dressing. En riktigt fin och god lunch. Jag tog faktiskt ett glas läsk till, så mycket har jag inte njutit av läsk innan som detta glaset.
 
Det ser inte så illa ut på bilden, men i verkligheten är det hemskt. Ser inte huset i mitten längre..

Follow on Bloglovin.....Bananpannkaka

Igår frågade jag om lite goda recept på pannkakor som är lite nyttigare än vanliga. Då fick jag svaret bananpannkaka. Det lät intressant och fick bli en test på det nu på morgonen. Det var faktiskt väldigt gott, men en lite konstig konsistens. Ska testa ett annat recept med banan någon annan dag.
 
I denna är det en mosad banan och två ägg. Blanda ihop och stek. Färdigt.
 

Follow on Bloglovin.....Två timmar volleyboll

Idag var det en riktigt usel träning. Snällt sagt. Hände inget, var dåligt med folk o.s.v. Vi ska bara spela på söndag, hoppas jag!
 
Hur som hur, så har jag duschat och känner mig inte riktigt sugen på något att äta. Så vi får se vad som händer om en liten stund. Något ska jag ha i mig.
 

Follow on Bloglovin.....Tacopaj

Idag så blev det något riktigt gott, nämligen tacopaj. Mums måste jag bara börja med att säga. Men nästa gång blir det en lite nyttigare deg. Till det tog jag faktiskt saft. Det var riktigt gott att dricka något gott igen, fast vatten är också gott, men något annat.
 
Nu är vi mätta och belåtna till träningen senare. Ska bli så himla roligt!
 

Follow on Bloglovin.....Sen frukost

Idag fick vi verkligen sova ut. Gick upp runt nio och det var snö ute. Då tappade jag lusten att gå ut och springa en runda. Idag blev det äggmackor och limevatten. Mums!
 
Annars så har jag gått och handlat lite. Riktigt kallt ute måste jag säga.
 

Follow on Bloglovin.....Årets första smoothie

Det blev årets första smoothie. Det är så himla gott! Det blev ett riktigt stort glas med banan smoothie. Mums vad det är gott. Väldigt mättande var den också.
 

Follow on Bloglovin.....Lite gottigheter


Follow on Bloglovin.....Nyttiga pannkakor med mosad banan

Vi bestämde igår att vi skulle ha pannkakor idag, så det var bara att gå till affären imorse. Vi köpte med oss fullkornsvetemjöl. Till frukost åt jag två mackor med ost och skinka. Mums!
 
Nu åt vi pannkakor och båda blev proppmätta på sex stycken små. Helst sjukt! Innan kunde vi äta hur mycket som helst, men med detta mjölet blev man mätt. Det smakade inte så konstigt heller. Jag hade mosad banan till och det var något nytt, något gott.
 

Follow on Bloglovin.....Fruktskål med ägg och yoghurt

Jag gjorde mig en fruktskål till kvällsmat och sambon kokade några ägg. Till det hade jag en liten mugg yoghurt. En riktigt bra kväll har jag haft.
 
Nu blir det fiml och sen ska jag sova. Hej träningsvärk imorgon!
 

Follow on Bloglovin.....Första löppasset för i år!

Jag bestämde mig för att ta tag i joggingen också. Så det fick bli en runda hem till mamma, det är tre kilometer blankt. Jag trodde jag skulle gå mer än hälften men jag joggade verkligen hela vägen. Så fort jag kom över den jobbiga biten så kände jag att jag kunde springa hur långt som helst. Sen var det bara trappor till tredje våningen.
 
Åt lite mat och tog det lugnt innan jag skulle hem igen. Fick med mig min syster till halva vägen. Riktigt trevligt!
 
Nu ska jag dricka lite vatten och äta något sen blir det duschen kan jag lova!
 

Follow on Bloglovin.....Sexiest workout ever: Arms


Follow on Bloglovin.....Kycklingsallad

Detta goda blev det till lunch idag för oss. Det känns hur bra som helst att jag fått sambon att följa mig med maten väldigt mycket! Det är tyvärr ingen gurka i, då den var slut och vi vill inte handla ny än. Så det blev massa annat gott i.
 

Follow on Bloglovin.....It's not a diet


Follow on Bloglovin.....Yoghurt och Exorcismus

Idag vaknade jag tidigt och hoppade in i duschen. Riktigt skönt måste jag säga. Sen blev det bara en liten skål yoghurt idag. Lika gott det som allt annat.
 
Vi har också kollat på filmen Exorcismus. Den var faktiskt väldigt bra.
 

Follow on Bloglovin.....Efter träning

Det var en riktigt skön träning idag. Dock blev det mycket stillastående, men det är sådant som händer. Hur som hur var det kul och gick bra. Benen värker, så jag har arbetetat bra.
 
Nu blev det bara en risifrutti med jordgubbssmak. Mums! Ska hoppa in i duschen och göra mig iordning för att sova nu.
 

Follow on Bloglovin.....Wook med nudlar och panerad fisk

Idag har jag gått in till stan och sedan varit där en stund och sen var det bara att gå hem igen. Så har gått ungefär sju till nio kilometer idag. Plus att en volleybollträning väntar på mig nu i två timmar. Så himla nice!
 
Annars har jag gjort wook med nudlar i och haft panerad fisk till. Riktigt gott!
 

Follow on Bloglovin.....Söndagsmys

Igår kväll var vi båda sugna på något gott. Så vi gjorde dipp med lite ost, morötter och gurka. Himla gott! Samtidigt kollade vi på en film.
 

Follow on Bloglovin.....Gröt till frukost

Nyss tog mjölken slut då vi gjorde mannagrynsgröt. Riktigt gott! Blev som vanligt en morot till. Nu klarar jag mig fram till lunch utan att bli hungrig. Ska gå och hämta mig ett stort glas vatten, bara för att det är så gott.
 

Follow on Bloglovin.....Some inspiration!


Follow on Bloglovin.....Ananas och mango i currysås med röd pasta

Ingredienser:
1 burk kokosmjölk
1 mogen mango
1/2 ananas
1/2 tsk röd currypasta
Currykrydda
Salt
 
Idag gjorde jag en sås av lite vi hade hemma. Den blev riktigt god. Receptet till såsen är här över. Annars hade vi ris och lax till. Riktigt gott.
 

Follow on Bloglovin.....Äggvit frukost

Min dag igår var helt underbar. God mat och trevligt sällskap. Dock lite onyttigheter och sådant, men sådant som händer dessa dagar. Kom hem runt ett och vaknade tio. Skönt.
 
Min frukost idag bestod av mackor med ägg, en morot och två stora glas vatten. Var och handlade innan också, då brödet var slut.
 
Vet att det blivit mycket bilder på mackor, men jag har inte varit hemma eller så har det inte blivit bra på bild. Senare kommer, kanske, bild på middagen.
 

Follow on Bloglovin.....Grötfrukost

Idag var jag så himla hungrig när jag vaknade så jag gjorde mannagrynsgröt och hade en macka med marmelad och ost på. Till hade jag ett stort glas vatten och en morot. Dock så orkade jag inte äta upp gröten, så nästa gång blir det lite mindre. Tur man har en sambo som äter åt mig.
 
Det kommer knappt bli något mer idag, då jag ska bort och fira kalas.
 

Follow on Bloglovin.....Rejäl kvällsmat

När jag följde med sambon och kollade på volleybollen så tog jag med mig två morötter och lekte lite med pojkarna. Riktigt skoj! Var hemma tio och var superhungrig.
 
Det blev två mackor med smör, lite marmelad och ost. Till blev det två ägg, en morot (som jag delade) och ett stort glas med mjölk. Riktigt gott verkligen. Brukar inte dricka mjölk, men nu var det gott.
 

Follow on Bloglovin.....Mycket promenad idag

Då min cykel hade fått punktering så var det bara att börja gå hem till mamma, ca tre kilometer. Vara där en stund och lite senare blir det att gå bort till pappa där vi ska äta lunch, ca tre kilometer till. Efter det blir det att gå hem till sambons föräldrar och hämta bilen som ska köra oss till en idrottshall där sambon ska spela volleyboll.
 
Det är min dag. Det kanske kommer något mer inlägg senare, det märker vi.
 

Follow on Bloglovin.....Lugn morgon

Idag blev det en riktigt lugn morgon. Vaknade och var supertrött, ville bara somna om igen. Men just då började katten inne på toaletten, så det var bara att gå upp och stänga dörren och lägga sig igen. Sen blev jag pigg.
 
Min frukost idag bestod av Wasas surdegsbröd, sista rödbetssalladen och ost. Till hade jag som vanligt en morot och ett stort glas vatten. Riktigt gott.
 

Follow on Bloglovin.....Volleybollträning

Idag var det, äntligen, dags för första träningen för mig sen innan jul. Kändes himla skönt att komma tillbaka och bolla lite. Gick väl inte superbra, men var riktigt skönt. Två timmar volleyboll med promenad dit och hem. Underbart!
 
Efter träningen blev det dusch och lite kvällsmat. Två mackor av Wasas surdegsbröd med rödbetssallad och köttbullar eller ost. Till det blev en morot och ett stort glas vatten. Mums.
 

Follow on Bloglovin.....Tonfisksallad

Idag blev det en riktigt god sallad till lunch. Gick väldigt fort och göra också. Det vi hade i var isbergssallad, gurka, tomat, majs, ris och en konservburk tonfisk i olja. Toppade det med lite rhode island dressing. Supergott blev det! Vatten och en brödbit av Wasas surdegsbröd.
 

Follow on Bloglovin.....Promenad till affären

Jag var så sugen på något gott och så hade vi inget hemma. Det blev en promenad till affären i en lite snabbare takt än vanligt. Riktigt skönt. Köpte med mig morötter, en mango, annanas, mjölk, nudlar och ett surdegsbröd jag ska testa. Wasas bröd blev det.
 

Follow on Bloglovin.....Dåligt med sömn

Natten har varit hemsk, minst sagt. Jag har inte sovit mycket alls. Det känns i både kropp och huvud. Vi kollade på Fredag den trettonde, men det var ju dålig. Men nu har jag sett första filmen.
 
Vi har ätit frukost som blev två mackor med rödbetssallad med köttbullar på ena och ost på andra. Till blev det ett stort glas vatten.
 

Follow on Bloglovin.....Risgrynsgröt, även kallad tomtegröt

Nu till kvällen blev det lite gröt. Det tar tid att göra så man hinner bli lite mer hungrig. Så enkelt att göra, så lätt att bränna fast. Typiskt. Men gott var det i alla fall. Ska verkligen försöka bli av med vanan att ha socker på gröt, men det är godare med den söta smaken på.
 
Sitter nu i soffan och kollar på Bad Boys med sambon. Sen blir det sängen!
 

Follow on Bloglovin.....Fruktskål

Gjorde mig en liten fruktskål av det jag hade hemma. En mango som vi handlade i morse och en kiwi som låg i kylskåpet. Riktigt gott. Men jobbigt att dela på mangon.
 

Follow on Bloglovin.....Tupplur

Jag har precis vaknat efter en turrlur på sambons bröst. Det är så himla skönt! Vi kollade på Batman till maten. Jag gjorde potatisklyftor i ugn, panerad fisk och någon sås jag rörde ihop. Den var inte så jättegod såsen, men det var något att doppa potatisen i.
 
Det blir nog en promenad lite senare igen. Det var så himla skönt och faktiskt jobbigt när man inte är van.
 

Follow on Bloglovin.....Morgonpromenad

Jag var ute på en morgonpromenad runt nio. Riktigt skönt var det. Dock hade jag på mig lite för mycket då det blev väldigt varmt. Musiken var nästan på högsta volym och hörlurarna i öronen. Gick i tempo med musiken.
 
Sen gick jag upp och hämtade sambon som skulle följa med mig och handla. Handlade och sen blev det att gå in och koka ägg. Jag hade ett ägg till och ett stort glas vatten. Mums!
 

Follow on Bloglovin.....Första hindret - avklarat!

Jag somnade efter jag hade ätit min lilla lunch. När jag vaknade så var sambon hemma och vi skulle laga mat, men det var tomt. Vi gick bort till Maxi för att handla men där var det stängt. Det blev en måltid på McDonalds. Jag beställde en ceasarsallad och juice. Känner mig så himla duktig!
 
Nu sitter jag och fixar med mina inspirationsbilder som jag ska tejpa in i skrivboken där jag skriver upp saker i. Mätningar, förbud, träning och sådant. Det kommer bli så himla bra!
 

Follow on Bloglovin.....Dagens simpla lunch

Innan mina pilatespass så åkte min sambo iväg och han skulle vara borta ett tag. Skönt tänkte jag just då. Men sen efter passen skulle jag äta något och hittade lite spenat, men inget att ha till. Så jobbigt, så jag tänkte gå och handla och märkte snabbt att han har mitt kort i sin plånbok. Riktigt dumt.
 
Så jag gjorde stuvad spenat av den frysta spenaden som fanns kvar och tog två mackor till. Riktigt gott.
 

Follow on Bloglovin.....Tisdag: Pilates rumpa och ben

Dessa två pass ska jag köra nu. Jag har kört dom innan och jag tycker dom är riktigt sköna. Det är skönt att träna pilates för det är hur jobbigt som helst plus att man inte behöver något för det. Man kan göra det hemma på golvet.
 
Idag satsar jag på rumpa och ben. Den blir det någon god mat med sambon sen.
 

Follow on Bloglovin.....Nu börjar min resa!

Vaknat efter en riktigt underbar natt med vänner, familj och självklart min sambo.
 
Det är nu min resa börjar och denna dag kommer bli att mäta mig, ta kort, plocka fram saker, skriva ner lite s.k. regler och fixa lite bilder som inspirerar mig till max. Mäta mig kommer jag börja på platser som vader, lår, rumpa, mage (vid naveln), bröst, axlar och överarmar. Det blir endel ställen att mäta.
 
Jag kommer ge er en bild på hur allt ser ut sen när jag har fixat det. Kanske inte bjuder på bilderna på mig än, men det kommer jag göra tillslut när jag ser skillnad själv.
 
Har ni några nyårslöften?
 

Frossle.com Omega 3 + Krill frÃ¥n Natusal Vitaminbutiken Kenkou - Online Hälsokostbutik Kom i form till sommaren! FÃ¥ daglig energi! Vitalas Vitalslim NyaLiv.se körkort Högskoleprovets övningbok

ScandicPartner's Affiliateprogram

Tjäna pengar på nätet. Få 300 kr i startbonus - anmäl dig nu!
www.scandicpartners.se

Faktureringsprogram online

Blixtsnabb & enkel fakturering online med Faktura24. Testa helt gratis NU!
www.faktura24.se

Högskoleprovet nya övningsbok

Få toppresultat på Högskoleprovet med högskoleprovets övningsbok.
www.högskoleprovet.se

Alla nya Körkortsfrågor

Ta körkort plugga online. Teoriprov med alla nya körkortsfrågor.
www.körkort.se