Follow on Bloglovin.....Mot sporthallen!

Nu ska jag snart börja cykla bort till sporthallen för att kolla på när älsklingen tränar volleyboll. Eller jag ska läsa i min nya bok och äta pysalis. Kommer bli riktigt mysigt, hoppas jag. Får lite rysningar när jag är där och jag vet vad som händer bakom all smink.
 
Hur som hur hoppas jag ni läser inlägget innan om ni tycker att jag tränar alldeles för mycket eller undrar något annat.
 

Follow on Bloglovin.....Svar på kommentar

Jag får väldigt mycket kommentarer om att det inte är bra att träna för mycket o.s.v. Gnälliga kommentarer som jag oftast tar bort med en gång. Tänkte ta och förklara lite för er.
 
Jag tycker man kan träna så mycket som sin kropp håller för. Jag har alltid tränat, mer eller lite mindre. Alltid hållt på med någon sport och har jag inte gjort det har jag tränat hemma. Innan spelade jag både handboll och fotboll samtidigt och tränade då fem gånger i veckan, varav en dag två gånger. Sen matcher och cuper på helgerna.
 
Jag vet vad min kropp klarar av och ungefär vart gränsen är. Visst, jag försöker att träna något varje dag, mer vissa, mindre andra. Men jag vet fortfarande hur mycket min kropp klarar att ta emot. Jag är inte nybörjare på att träna direkt, som andra som faktiskt är det och måste ta det mer lugnt och ha flera vilodagar.
 
Var detta en bra förklaring eller behöver ni klaga mer på att jag tränar för mycket? Det ni ska vara lite oroliga över är att jag kanske inte hinner äta något mål en dag, men jag tar alltid ikapp det när jag kommer hem på kvällarna. Så det finns egentligen inget att vara så förbaskat orolig över. Sluta klaga och var glad att jag ens gör det jag älskar.
 

Follow on Bloglovin.....Step, gym, yoga, 3h på Friskis!

Tre pass som jag nyss var och körde. Först ut var ett pass som heter Step. Hur svårt som helst att hänga med, speciellt första gången. Men ju fler gånger, desto bättre. Svettigt och jobbigt även fast jag inte riktigt hängde med.
 
Sen tog jag en runda inne på gymmets cykel när man sitter i samma höjd som tramporna. Cyklade trettio minuter innan jag tog en vilostund på ungefär tjugio minuter innan yogan.
 
Yogan var hur skön som helst! Sträckte på rätt ställen vid rätt tid. Så himla awsome. Fast tror inte jag kommer köra den så mycket mer, tyvärr. Allt som allt tre timmar på Friskis med tjugio minuter vila, om man inte räknar yogan som vila.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen lite fort innan vi ska sätta oss och kolla på en film. Får se hur mycket jag ser på den innan jag sover i soffan.
 

Follow on Bloglovin.....Min dag än så länge i ord och bilder

Idag var det bara att gå upp tidigt, men eftersom jag knappt sov så var det inga problem alls. Iväg på studiebesök skulle vi och det var väldigt intressant måste jag säga. Efter det slutade vi. Jag och några vänner tog en fika inne på ExpressoHouse och pratade ett bra tag innan Martin kom in och vi skulle äta på Thai Silk. Hur gott som helst!
 
Efter det köpte jag med mig ett par strumpbyxor/tights hem som jag är kär i. Köpte även hem en bok, Femtio nyanser av honom. Måste då bara säga till er att jag nästan aldrig varken köpt eller hyrt en bok i hela mitt liv. Så detta är ett väldigt stort steg för mig.
 
Ja, nu funderar jag på att ta en lite tupplur en snabbis innan jag måste iväg till Friskis för att testa ännu ett pass, step. Jag har ingen aning om vad det är eller hur ansträngande det är. Så det ska bli riktigt roligt att testa något nytt, igen.
 

Follow on Bloglovin.....Fruktsallad efter över 2h på gymmet

Jag är helt slut i mina stackars ben. Började med att jag kom för tidigt, så gick in på gymmet och cyklade i ungefär tio minuter innan själva spinningen började. Sen en timma spinning. Awsome! Orkade faktiskt med hela, ja, du läste rätt, hela passet idag utan att riktigt dö något.
 
Efter det var det att möta upp älsklingen på gymmet för att köra lite axlar, armar, bröst och lite överdelen av ryggen. Hur skönt som helst. Avslutades med ungefär tio minuter till på cykeln. Blev även lite benpress bara för att det är så himla skönt. Tog 30kg mer än vad jag brukar. Hur stolt som helst på mig själv just nu!
 
Nu har jag ätit en väldigt god och stod fruktsallad. Skulle lätt kunna leva på olika sallader av denna form. Så himla underbart gott!
 

Follow on Bloglovin.....Cykeltur till cykelturen

Den rubriken ni! Ska snart åka iväg på ännu ett spinningpass och efter det blir det som sagt mycket över, överkropp. Axlar, armar, bröst och överdelen av ryggen. Det kommer bli så sjukt underbart!
 
Hoppas, hoppas att älsklingen har hunnit till gymmet när mitt pass är slut så han få visa lite då jag inte vill riskera att gå sönder bara för att jag testar något nytt. Det är inte värt det.
 

Follow on Bloglovin.....Spenat, idag igen!

Jag vet inte vad som är med mig, men jag är inte hungrig mitt på dagen längre. Alltså, under tiden jag är i skolan. Det är varken bra eller roligt. Brukar bli hungrig när jag kommer hem istället.
 
Så nu har jag gjort mig stuvad spenat, idag igen, med några köttbullar till och två mackor. Hur gott som helst! Nu ska jag bara vänta in tiden och vänta på att ännu ett spinningpass börjar. Efter det blir det lite gym med älsklingen där jag ska köra mycket armar, bröst, axlar och den övre delen av ryggen.
 

Follow on Bloglovin.....En mongo frukost

Idag vaknade jag tidigare än vad jag hade räknat med, då älsklingen skulle iväg till mamma och passa vovven. Så halv sju ringde larmet. Jag hade larm på åtta, men det gjorde ingen nytta då. Funderade på att dra iväg till gymmet, men så blev det inte då jag har lite träningsvärk i benen och ryggen.
 
Duschade och gjorde mig lite gott till frukost. Keso, mango och passionsfrukt. En riktigt god blandning faktiskt. Måste göras om fler gånger.
 

Follow on Bloglovin.....Wish me luck!

Nu ska jag åka iväg på ett spinningpass. Kommer bli otroligt jobbig, men roligt och väldigt givande. Kommer troligtvis dö efter tio minuter, igen. Men det blir bara bättre och bättre ju fler gånger man gör det. Så nu ska jag satsa på detta. För det är en väldigt bra träningsform.
 
Bild från google.

Follow on Bloglovin.....Tre matbilder

Tänkte bjuda på tre bilder nu då jag inte hade tid igårkväll att visa er salladen efter mitt core-pass. Det var en sallad med isbergssallad, paprika, tomat, morot och lite keso. Riktigt gott var det.
 
Sen har vi en bild på min frukost idag, som jag egentligen skulle tagit med mig till gymmet, som jag inte åkte till. Citronyoghurt som jag gjorde igårkväll. 
 
Den sista bilden visar maten jag åt alldeles nyss. Blomkål- och broccolisoppa med lite keso i och två brödskivor till att doppa. Riktigt gott.
 

Follow on Bloglovin.....True words


Follow on Bloglovin.....För mycket kommentarer för att hinna med!

Oj, mina kommentarer bara forsar in. Just nu hinner jag inte svara på dom, eller jag orkar inte heller. För det är för många just nu på morgonen. Jag tar dom sen när jag kommer hem.
 
Annars så struntade jag i gymmet denna morgon då jag har träningsvärk i hela kroppen. Men senare blir det ett spinningpass. Ska bli himla skönt. Ska snart sätta mig och äta lite frukost och se vart det tar mig.
 
Bild weheartit.com

Follow on Bloglovin.....Spenat och snart träning, igen

Förut blev jag riktigt hungrig och gjorde mig lite stuvad spenat. Gud, vad jag tycker det är gott. Till det gjorde jag bara mackor och tog ett äpple. Kan säga att jag fortfarande är mätt. En och en halv timme senare.
 
Om en timme börjar passet jag har bokat in mig på. Core. Jag behöver verkligen träna min bål, så detta kommer bli helt underbart. Hoppas på att det bränner sönder i magen på mig sen.
 

Follow on Bloglovin.....Recept på mina olika yoghurtar

Det är väldigt många som undrar vad jag har i mina yoghurtar jag äter hela tiden. Det är väldigt enkelt. Min sambo har börjat fatta vad jag gör nu också.
 
Det enda jag har i är grunden som är turkisk yoghurt och sen smaksätter jag den med olika bär, frukter eller citrusfrukter. Blanda ihop (jag brukar blanda med sked eller gaffel i ungefär tio minuter) och låt stå några timmar så den mumsar ihop sig och smakar mer.
 
Nu kan ni också göra era yoghurtar som ni vill ha dom. Min favorit är nog hallon. Mmm..
 
Vill ni ha den lite mer mättande så har ni lite müsli också!
 

Follow on Bloglovin.....60min ben och mat

Har precis ätit lite egengjord citron och hallonyoghurt. Riktigt gott är det. Gjorde i ordning den en liten stund efter att jag gick upp och handla vaknat till. Tänkte ta den senare ikväll, men jag tog den nu istället så blir det sallad och gott ikväll.
 
När jag skulle till gymmet var jag tvungen att köpa en vattenflaska då älsklingen tog med sig den till Jönköping där han spelar volleyboll idag. Hade velat följa med, men träningen tilltalade mig mer idag. Så det var bara att cykla iväg till maxi och köpa en vatten. Kom då på att jag glömt hörlurarna, så jag cyklade hem igen och sen kom jag iväg. Var där runt elva och kom därifrån lite efter tolv. Riktigt nice!
 

Follow on Bloglovin.....Fitspo

Nu ska jag börja klä på mig och packa för att ta mig iväg till gymmet. Blir massa ben nu och sen ikväll blir det ett core-pass. Så sjukt underbart det kommer bli!
 
Bjuder på ett kollage med en massa inspiration på. Hoppas ni gillar det!
 

Follow on Bloglovin.....Riktigt tidig morgon

Sambon skulle iväg vid sex så då vaknade jag innan dess. Satte mig hos han när han åt och sen var jag pigg.
 
Nu väntar jag bara på att Friskis ska öppna så jag kan komma iväg och gymma lite ben. Då jag aldrig gjorde det igår när jag var hos mamma hela dagen ungefär. Dumt av mig att inte komma iväg, men det blir mycket idag istället.
 

Follow on Bloglovin.....Svaren på frågestunden

Nu kommer det som många av er har väntat på, nämligen svaren på frågorna ni ställt mig. Hoppas ni får dom svar ni vill ha, annars är det bara att ställa fler som jag svarar på.
 
Emelie: Vad tycker du är det absolut roligaste träningssättet?
Svar: Jag tycker om att variera mig och inte bara springa, utan att jympa, gymma och allt annat roligt som finns!
 
Ellen: Vilken är din favoritlåt?
Svar: Oj, vilken svår fråga! Jag tycker om många låtar men min favorit måste jag nog säga är Theory of a Deadman med All or Nothing.
 
Sofie: Beskriv dig själv med tre ord?
Svar: Lättlärd, träningsnarkoman och positiv, måste jag nog välja här.
 
Om du fick resa vart som helst i världen, vart skulle du åka då?
Svar: Jag vill verkligen till New York! Så underbar stad!
 
Om du fick träffa vem som helst, vem skulle det vara?
Svar: Jag skulle vilja träffa Gordon Ramsay, snacka om cool person!
 
Din favoritfilm?
Svar: Shall we dance eller A walk to remember. Kan inte välja!
 
Har du något motto?
Svar: "Var dig själv, alla andra är upptagna".
 
Din favoritfärg?
Svar: Älskar svart!
 
Linn: Vad fick dig att börja blogga?
Svar: Jag ville testa på att föra en dagbok online och sedan dess är jag fast.
 
Hur länge har du bloggat?
Svar: Räknar vi denna blogg eller alla olika bloggar? Denna sen nyår och allt som allt sedan sju år tillbaka.
 
Hur ofta tränar du?
Svar: Jag försöker träna minst en gång varje dag, gym på morgonen och jympa, eller löpband/cykel/crosstrainer på eftermiddagen/kvällen.
 
Emelie: Hur gammal är du som äger bloggen?
Svar: Jag är 19år just nu, men blir 20år i slutet av maj.
 
Cajsa: Hur ofta tränar du?
Svar: Se svaret lite högre upp.
 
Vad gör du på fritiden?
Svar: Jag tränar på min fritid, oftast. Annar tar jag det lugnt med vänner och familj.
 
Vad är din dröm?
Svar: Att flytta till hus på landet och vara lycklig.
 
Vad skulle du göra om du vann en miljon?
Svar: Jag skulle sparat dom och köpt ett hus för dom.
 
Sandra: Vad gör du om tio år?
Svar: Jag jobbar i butik, bor i hus på landet och har två underbara barn.
 
Om du var en superhjälte, vilken kraft skulle du ha?
Svar: Jadu.. Jag skulle vilja vara osynlig när jag vill.

Follow on Bloglovin.....Två latdagar

I torsdags orkade jag inte träna, igår orkade jag inte träna. Idag blir det att åka iväg till gymmet lite senare för att mörda mina ben. Sambon ska köra med mig och jag hoppas verkligen det ger resultat i form av träningsvärk.
 
Annars ska jag äta frukost nu och har precis svarat på alla frågor till frågestunden. Inlägget kommer upp senare idag. Hoppas ni blir nöjda!
 

Follow on Bloglovin.....Känslan att vara en inspirationskälla

Jag får väldigt ofta hur gulliga och fina kommentarer som helst om att jag är en riktig inspirationskälla och får er att börja träna, eller börjat tänka på det. Ni anar inte hur mycket det betyder för mig! Blir rörd av dessa fina kommentarer.
 
Det är ni som får mig att hålla igång också. Eller bloggen i sig. Blir som ett måste att träna och äta bra för att visa er bilder och skriva om träningarna. Men att jag skulle bli en inspiration till många av er, det kunde jag aldrig drömma om.
 
Måste bara säga TACK! Tack för att ni tar er tid och ork att läsa min blogg eller bara kolla in mina bilder för att sedan kommentera. TACK!

Follow on Bloglovin.....Fruitsalad

Jag har ätit en god fruktsallad med mango, kiwi, äppel och banan. Riktigt gott var det! Nu måste jag byta om för jag ska följa med sambon till hans volleybollträning och leka lite med honom innan själva träningen börjar. Sen blir det att åka iväg till mig egen jag bestämt mig för att åka på. Men det är snöstorm ute, så får se om jag kommer iväg dit eller om jag stannar och kollar.
 

Follow on Bloglovin.....En fisk som sjunger

Igår blev det inte någon träning då jag verkligen inte orkade. Men idag tog jag tag i det och fick med mig sambon till gymmet på morgonen. Det var riktigt skönt. Körde lite överkropp.
 
Igår kväll blev det tonfisksallad och detsamma idag. Hur gott som helst! Nu ska jag göra mig en liten fruktsallad och senare blir det kanske ett gympapass.
 

Follow on Bloglovin.....Spinning is the shit!

Jag var "dum" nog och bokade in mig på ett spinningpass. Det var det läskigaste jag gjort, på länge. Men fy vad hemskt det var. På ett bra sätt. Tio minuter och jag trodde jag skulle dö. Men det var bara att köra på och under mit hade jag en flod, eller sjö. Mysigt!
 
Sen var det dags för älsklingen att träna lite volleyboll. Kul för honom, men jag har mitt älskade Friskis nu där jag kommer bo.
 
Nu ska jag ta mig något att äta lite fort och sen blir det att sova och sova länge. Imorgon tänker jag inte gå upp tidigt för att träna. Imorgon tar jag det lugnt på morgonen och tränar stenhårt på kvällen.
 

Follow on Bloglovin.....Hemma en stund

Nu ska jag snart åka iväg igen. Ska testa på ett spinningpass med mina nya fina byxor jag köpt. Kommer bli helt underbart, jobbigt. Jag har inte testat spinning innan så detta ska bli riktigt roligt.
 
Annars var jag på gymmet i morse och det var riktigt skönt måste jag säga. Kommer lätt göra om det imorgon också. Var också i skolan idag.
 
Men nu måste jag packa väskan, igen!
 

Follow on Bloglovin.....Ett Friskiskort rikare!

Nu har jag äntligen köpt mig ett all-kort på Friskis här i stan. Det känns så sjukt underbart. Jag har velat ha ett hur länge, läs hur många år, som helst nu. Så jag är verkligen glad nu. Vi gick in och testade lite maskiner som jag var intresserad av. Tyckte om dom flesta jag testade, men det kommer fler. Vi var nog där en timme och bara testade.
 
Har fått i mig lite gottigheter nu och är mätt. Skönt. Man blir bara gladare av att se massa gott i tidningen till billigare pris. Kommer köpa en massa nu när det är billigt. Mums!
 

Follow on Bloglovin.....Frågestund!

Eftersom jag har blivit så dålig på att hinna med att blogga så tänkte jag köra igång en frågestund. Dom brukar vara väldigt populära, så varför inte testa?
 
Ni har hela veckan på er att komma på och ställa frågorna till mig genom att kommentera detta inlägget. Vill ha allt samlat på ett och samma ställe.
 
Du som frågar kommer få din blogg länkad bara för att ge något tillbaka till er, förutom svaret också då.

Follow on Bloglovin.....Vakt med smoothie

Idag har jag gjort mer än vad jag har orkat med torsdagen och fredagen tillsammans. Idag har vi än så länge städat, mamma har kommit hit med vovven och så har vi varit och köpt McDonalds. Vi har också varit ute och lekt med vovven i lite mer än en halvtimma på öppet fält. Vad han blev nöjd.
 
Nu sitter jag och tar det lite lugnt och har bokat tvättstugan om en stund bara. Väntar in tvättiden med en riktigt god smoothie och en dödstrött hund mitt på golvet.
 

Follow on Bloglovin.....Min alla ♥ dag

Min alla hjärtans dag igår var helt underbar, fastän jag fortfarande är sjuk. Dock så började dagen med att älsklingen åkte hem till min mamma för att passa vovven. Jag var hemma och spydde och mådde allmänt dåligt i sig.
 
Sen kom älsklingen hem, jag hade bett honom åka och handla innan han kom hem och då kommer han hem med en ros där det står I love you på. Hur gulligt är inte detta?
 
Så åkte han iväg till sin träning och skulle vara borta ungefär två och en halv timme. Jag började direkt med min överraskning som blev en två rätters hemma. Hasselbackspotatis, fläskfilé, sås och gelé till huvudrätt. Till efterrätt hade jag tänkt någon hallonmuffins med citronfrostning. Så blev det inte, eller jo. Men jag dekorerade fint i vinglas. Dukat och fint bord med levande ljus och rosen.
 
Måste bara säga att han blev riktigt överraskad och glad. Dock så var allt inte som det skulle blivit. Köttet blev lite torrt, potatisen inte riktigt hundra klart, muffinsdegen för hård och degig. Men detta var bara småsaker som man nästan inte tänkte på. Jag tvingade i min lite mat och efterrätten, vilket jag har fått ångra idag istället. Men så värt det!
 
Jag älskar min sambo och fästman. Finns ingen bättre.
 

Follow on Bloglovin.....Something for today

Än så länge idag har jag kollat på lite romantiska filmer som Ingen kan älska som vi och kollar just nu på Gone baby gone. Jag har fått i min lite att äta i alla fall, vilket känns väldigt bra. Dock så var det en grapefrukt (åt inte fruktköttet, bara saften), en passionsfrukt och en banan. Det blev också en kopp varm choklad. Får se om det blir något mer fast om ett tag. Vill gärna behålla maten i magen.
 

Follow on Bloglovin.....Follow my heart

En sida som jag verkligen tycker om är WeHeartIt.com. Där hittar man så mycket olika bilder att förälska sig i eller vad som helst. Så har ni ett sådant konto så tycker jag verkligen ni ska skriva det till mig eller bara följa mig så följer jag dig där också.
 
Klicka på bilden för att komma till min sida.

Follow on Bloglovin.....Ingen bra början på dagen

Idag mår jag verkligen inte alls bra! Mår hur illa som helst och har spytt några gånger. Inte alls roligt. Speciellt inte på en sådan dag som det faktiskt är idag, alla hjärtans dag. Vill inte vara sjuk! Men det är bara att bita ihop och gå igenom denna dag.
 

Follow on Bloglovin.....Saknade vinter

Denna film spelades in den 11 december. Gud, vad vi hade mycket snö och visst snöade det också. Här var jag lycklig och glad. Vad är inte bättre än att hundarna är helt underbara i sig, men också att man är med familjen och har kul? Detta svarta monster är hur viktig som helt för mig att må bra. Ska passa vovven på söndag och kanske på lördag så får se om jag filmar lite då.
 
Jag är den i röd jacka och sambon har brun jacka.
 

Follow on Bloglovin.....Fitspo

Denna veckan har börjat väldigt bra. Eller den har varit helt okej. Inget mer. Jag har varit på väldigt dåligt humör både igår och idag. Mycket som händer i mitt liv just nu, tragiskt nog. Tänker inte gå in mer på det nu.
 
Annars så tränade jag lite rumpa och ben igår på morgonen som ni vet och jag tänker köra ett till pass om en liten stund och efter det blir det en go film med älsklingen och en riktigt onyttig semla på semledagen, eller fettisdagen som den heter.
 

Follow on Bloglovin.....Up and train!

Jag har varit uppe i cirka en timme. Försöker vänja mig vid tiden så jag kan börja komma ut och springa på morgonen. Det ska bli så himla skönt! Än så länge så kör jag bara mina "hundred squats". Hur skönt som helst och känns som om att benen ska gå av när man har några få kvar bara.
 
Nu ska jag gå in i duschen och sen blir det att äta lite gott till frukost. Idag är det måndag och kursen väntar på mig.
 

Follow on Bloglovin.....Ingen mer volleyboll, sant eller falskt?

Igår så var jag på min absolut sista volleybollträning. Jag kommer finnas på plats, men inte träna. Det blir att dom två dagar som sambon tränat blir vilodagar. En riktigt smart idé faktiskt. Klart jag kommer sakna sporten, men inte så många personer. Några har gjort mig glad, medan andra har varit ett rent *pip*. Så det känns väldigt bra. Klart så kommer jag inte lägga ner det helt, utan jag kommer bolla med Martin när han tränar, så sporten kommer inte ifrån mig.
 
I veckan kommer jag att köpa mig allt-i-ett kort på friskis. Det ser jag verkligen fram emot, då jag älskar deras pass och så kan jag gå på gym också, fast jag är lite emot det. Men några bra maskiner finns det faktiskt. Det kommer bli så sjukt bra i framtiden!
 
Känner att allt kommer bli så mycket bättre nu när jag kan få må bra efter träningarna igen. Finns inget jag hatar mer än att det jag älskar att göra, gör att jag varje dag sitter hemma på kvällarna och gråter efter träningarna. Det ska inte vara så. Nu kommer jag bli glad och känna att jag faktiskt gör något jag älskar, och mår bra efter.
 

Follow on Bloglovin.....Frukost med hallon

Idag blev det ett glas yoghurt, musli och lite hallon på det. Hur gott som helst. Om en stund ska jag gå och gosa med älsklingen som fortfarande ligger i sängen och sover. Vi ska nämligen iväg och köpa oss en grej, eller rättare sagt sex eller sju saker. Kommer bli helt underbart!
 

Follow on Bloglovin.....Stannade hemma

Usch, jag har nästan inte sovit något alls tack vare min hundvärk jag har. Det är verkligen inte alls bra. Missar en dag på kursen och kanske inte kommer jag till mamma sen när vovven min kommer hem. Det märker vi.
 
Hur som hur så åt jag en väldigt god frukost och har kollat på ett avsnitt av Project Runway. Nu blir det till att lägga sig i sängen och kolla på någon film och hoppas att jag somnar en stund.
 

Follow on Bloglovin.....One hundred squats

Nu har jag precis gjort hundra knäböj. Känns väldigt bra och jag hoppas på väldigt bra resultat i slutet av månaden av dessa. Tänker göra hundra varje dag förutom söndagar då jag tänker vara ledig från detta. Jag gör dessa med två tre kilos vikter.
 
Blev ingen joggingrunda idag, men den kommer komma imorgon efter skolan då jag ska hem till mamma. Sen måste jag hem också. Ska också busa med vovven som kommer hem. Det blir mycket springade imorgon känner jag. Gött!!
 

Follow on Bloglovin.....Fika med gos

Vi köpte några olika sorters bullar med oss hem när vi nyss var och handlade. Riktigt gott måste jag säga! Älskar bullar. Ibland måste man få unna sig dessa mumsigheter. Senare blir det en joggingrunda må jag säga.
 

Follow on Bloglovin.....Huvudvärk och trött

Idag har verkligen inte varit en bra dag. Eller jo, dagen har varit väldigt bra. Men jag har inte mått så himla bra. Huvudvärk som plågar mig och sen att jag är trött. Riktigt trött. Men det är bara att bita i det sura äpplet och träna ändå, om någon timme.
 
Ska gå och handla lite med min underbara pojkvän. Ikväll blir det hemgjord pizza. Mums!
 

Follow on Bloglovin.....Fotboll med kvällsmat

Sitter och kollar på fotbollen och har ätit lite havregrynsgröt och en äggmacka. Så himla mumsigt det är! Rumpan gör fortfarande lite ont efter träningen, så imorgon gör det nog ont. Hoppas jag.
 
Det går inte alls bra för Sverige i fotbollen, vilket är förväntat att dom ska förlora.
 

Follow on Bloglovin.....Rumpan har tränat

Nu är jag klar med dagens träning. Känns väldigt bra då jag tvingade ut mig i snövädret, skulle jag aldrig gjort innan. Blev en runda på lite mer än tio minuter som uppvärmning och sen kom jag in och gjorde styrka för den stackars rumpan som inte har haft träningsvärk på väldigt länge. Så nu hoppas jag på träningsvärk imorgon!
 
Ska hoppa in i duschen och be älsklingen göra lite havregrynsgröt och koka ett ägg till mig. Så får det bli en massa vatten nu också. Vilket jag också blivit mycket bättre på att dricka.
 

Follow on Bloglovin.....Träningspass

Nu är jag nästan klar med uppgiften till imorgon. Känns väldigt bra, har bara den jobbigaste delen kvar där man ska beskriva sig själv. Tycker inte om dessa.
 
Hur som hur ska jag nu ta mig ut på en joggingrunda som ska bli min uppvärmning till styrkan jag ska göra när jag kommer in igen. Blir mycket ben och rumpövningar idag. Så kan jag ta mage och rygg imorgon.
 

Follow on Bloglovin.....Bad days? Smile and move on!

Jag har haft riktigt dåliga dagar i veckan, men nu verkar det vara påväg upp igen. Tur nog. Tänker inte gå in på det mer än att jag lägger ner volleybollen på damsidan och tränar med herrarna istället. Finns så mycket jag kan säga, men inte tänker gå ut med här. Dom som vet får veta snart eller så vet dom redan.
 
Men nu är det bättre vägar som kommer. Idag "slutade" jag väldigt tidigt, men har lite att göra hemma till imorgon. Så idag blir det att träna lite styrka och ta en joggingrunda innan och kanske efter. Jogging, styrka, jogging. Uppvärmning, styrka, jogging.
 

Follow on Bloglovin.....Dagens planer

Idag blev det ingen morgonträning då jag är på riktigt dåligt humör. Hoppas det försvinner väldigt fort på kursen sen. Hur som hur ska jag träna när jag kommer hem igen. Får se vad och hur mycket när jag är hemma och vad jag känner för. Men träna ska jag göra. Kanske bara ta en springtur som uppvärmning och sedan styrka hemma? Vi får se.
 

Follow on Bloglovin.....Middag igår, lunch idag

Igår åt vi detta, riktigt gott! Och idag blev det lunchlåda med likadant innehåll. Vilken tur man har ibland. Mmm..
 

Follow on Bloglovin.....Do It For You


Follow on Bloglovin.....Inte min grej.. Än!

Igårkväll bestämde jag mig för att jag skulle ut och springa på morgonen. Ställde larmet och vaknade en stund innan.
 
Det är inte min grej att springa på morgonen då jag, väldigt tyvärr, spydde två gånger. Inget man vill göra en morgon, eller någonsin alls! Men det var bara att köra på, men gav mig ganska snabbt efter andra gången. Gick hem och duschade. Älsklingen fixade gröt till mig.
 
Imorgon blir det att gå upp igen och försöka på nytt!
 

Follow on Bloglovin.....Lite sent, men min fina frukost!

Idag bestämde jag mig ännu en gång att göra ett fint glas med musli och det blev väldigt bra. Riktigt nöjd över resultatet och hur gott som helst också. Kommer lätt att göras fler helger då jag har tid att lyxa till det lite.
 
Annars har vi varit och handlat saker till ett litet hemligt projekt ni kommer få veta när det är klart. Kommer inte börja förrän jag har allt hemma och det saknas några få saker bara.
 

Follow on Bloglovin.....Gott igår kväll

I förrgår la vi ytterfileérna i marinad och igår kväll blev dom stekta och uppätna. Hur gott som helst! Sen blev det dipp med grönsaker till Gladiatorerna. Som för övrigt var hur dåliga som helst. Dom släppte förbi alla utmanarna och det var inte ens kul. Typ, dom fick order på att göra det. Så kändes det som.
 

Follow on Bloglovin.....Ett gott försök till fin frukost

Efter att ha sett alla helt underbara bilder på musli och yoghurt på weheartit så bestämde jag mig idag för att göra en sådan själv. Ett tappert försök till en fin frukost. Den blev fin, men inte alls som jag ville att den skulle bli.
 
Ett lager turkiskt yoghurt, musli, jordgubbsyoghurt, musli och banan blev det. Väldigt gott, men imorgon blir det små ändringar i designen.
 

Follow on Bloglovin.....VS och grönsaker

Vi kollade på The Expendables 2 förut och måste säga att det såg ut som den var gjord på 90-talet. Så datorgjord såg den faktiskt ut att vara. Riktigt tråkigt, men annars en väldigt bra film! Efter det blev det Victoria´s Secret Fashion Show. Älskar det! Kan se den om och om igen utan att trötta på den.
 
Så nu har vi precis kommit hem igen efter att ha varit och handlat lite igen. Mums, mums denna gång. Grönsaker och annat gott som ska användas ikväll efter middagen som är på gång nu.
 

Follow on Bloglovin.....Ny månad, nya siffror

Idag gick jag upp när alarmet ringde för idag var det dags att mäta sig igen. På vissa ställen har jag blivit av med en centimeter eller två. Så det kändes väldigt bra idag. Började dagen med att göra lite havregrynsgröt och jag höll mig fram till lunch på det. Riktigt bra!
 
När jag kom hem runt tolv så var det bara att göra lite mat med sambon. Blodpudding blev det. Riktigt gott och väldigt mättande.
 
Så nu sitter jag bara i soffan och tar det lugnt.
 

Frossle.com Omega 3 + Krill frÃ¥n Natusal Vitaminbutiken Kenkou - Online Hälsokostbutik Kom i form till sommaren! FÃ¥ daglig energi! Vitalas Vitalslim NyaLiv.se körkort Högskoleprovets övningbok

ScandicPartner's Affiliateprogram

Tjäna pengar på nätet. Få 300 kr i startbonus - anmäl dig nu!
www.scandicpartners.se

Faktureringsprogram online

Blixtsnabb & enkel fakturering online med Faktura24. Testa helt gratis NU!
www.faktura24.se

Högskoleprovet nya övningsbok

Få toppresultat på Högskoleprovet med högskoleprovets övningsbok.
www.högskoleprovet.se

Alla nya Körkortsfrågor

Ta körkort plugga online. Teoriprov med alla nya körkortsfrågor.
www.körkort.se