Follow on Bloglovin.....Wook med kall kyckling

Då jag inte äter bra när jag är ensam hemma nu på kvällarna längre, så förberedde jag en kyckling redan vid lunch idag. Blir liksom ett tvång att äta den sen då. Har en riktigt dålig period och vet att jag brukar äta mindre och mycket sämre. Men allt jag får i mig dessa stunder är värt mycket. Jag jobbar på det och vet om mitt problem!
 
Innan var jag och handlade en massa roligt i grönsaksavdelningen. Palsternacka, broccoli, röd chili, purjolök och massa annat. En egengjord wook var tanken då, och så blev det. Blev riktigt gott och nu ska jag fortsätta titta vidare på House of cards. 
 
Recept wook:
Broccoli
Palsternacka
Morot
Purjolök
1st röd chili
Minimajs
Sockerärtor
2tsk lätt creme fraiche (överfyllda)
Soya
Olivolja till stekning
 
Bara till att steka allt, hälla i soya och creme fraichen och låt bli lite geggigt. Servera!
 

Follow on Bloglovin.....Mat med sting, tydligen

Precis ätit en riktigt god middag som det blev sting i. Vet fortfarande inte varför det blev det, aldrig blivit det med dessa kryddor innan. Hur som hur, så var det riktigt gott. Stekt kyckling med paprika, majs, keso, curry, persilja och salt. Till hade jag couscous med samma kryddor. Riktigt gott.
 
Annars har jag varit ute på picknick med den söta vovven. Det var himla mysigt och skönt, då vi har det så himla varmt inne. Hade med mig en celius, nötter och saker till vovven. Lyssnade på musik och bara njöt. Vi fick också titta på en stor drake, eller vad det nu heter. En sån stor grej som man har två snören till och styr med.
 

Follow on Bloglovin.....Senaste veckan

Det har blivit riktigt dåligt här med uppdatering osv. Men jag har mått skit och inte orkat med livet, typ. Tränat några gånger, fyllt 21år, haft massa besök, shoppat med älsklingen, fått blommor och en massa annat roligt. Även ätit tårta, chips, choklad i massor, glass med jordgubbar, glass och bakad potatis med tonfiskröra. Haft det riktigt bra med andra ord, men ändå så sjukt dåligt att jag inte orkat med något. En riktig depp-period av stress, ångest och mycket annat.
 
Nu har jag berättat min vecka ganska så detaljerat. Världens träningsvärk idag från gårdagens födelsedagsträning som bestod av ben och rumpa. Gå på toa, resa på sig, sätta sig, gå ut med hunden eller bara byta ställning i soffan är för jävligt.
 
Några bilder från veckan, första från idag.

Follow on Bloglovin.....Mitt nya hår!

Älskar att göra om mitt hår hela tiden, men nu har jag fastnat för det askblonda. Älskar det. Trivs i det. Känner mig brunare. Bara att underhålla det med silverschampoo och balsam. Måste bara in och köpa ett annat märke på det, fick ett tips på ett som fungerade bättre. Hoppas, hoppas! Lite gula partier kvar, då jag blekt själv (läs att sambon blekt) några gånger och det inte blev riktigt rätt. Bara att jobba dit man vill.
 
Hade bokat färgning och slingning, men blev utväxten, nyansiering och klippning. Vilket behövdes!
 

Follow on Bloglovin.....Dagens träning gjord

Känns helt underbart att säga att jag inte ska åka och träna sen, för det har jag redan gjort. Klockan åtta satt jag på motionscykeln på gymmet och började trampa mig frammåt. 35minuter senare och 20km längre bort (på låtsas) var jag i mål. Död, klar, överkörd. Spurtade sista kilometern på runt 43km/h.
 
Annars har jag duschat, ätit, klätt på mig och nu bara väntar jag på att gå iväg till frisören för lite ny färg i håret.
 
Något sådant med mörkare slingor.

Follow on Bloglovin.....My day in pictures

Idag har jag bara tagit det riktigt lugnt. Superlugnt. Välbehövt. Låter faktiskt bilderna förklara min dag. Sen åt jag en underbart god middag med älsklingen, kött marinerat i walden farms bbq, couscous och sallad. Mums.
 
Älskar att Jon Henrik vann Talang 2014! Fick ingen bild på honom...
 

Follow on Bloglovin.....En zombie efter gårdagens tolv timmar

Igår tänkte jag att jag skulle upp tidigt för att cykla en runda, men så blev inte fallet. Vaknade halv elva, jag?! Vet inte alls när jag ens sov längre än nio ungefär. Skönt var det. Så vi gick en runda på milen med vovven en stund efter vi hade vaknat. Åt god mat och sen åkte jag iväg till gymmet och körde axlar, biceps och mage. Vad jag har saknat det stället. Sen fastnade jag hos en kompis och pratade med henne ett tag innan jag bestämde mig för att gå upp och sätta mig på cykeln på gymmet och köra. Vilket jag gjorde. Två mil på 36min. Känner mig stolt. Nu ska jag bara orka flera mil på samma tid.
 
Det var min dag igår. Självklart åt jag middag när jag kom hem och lite mellanmål. Så ta det lugnt. Äter gör jag!
 
Nu sitter jag och äter frukost innan vi ska ha en skön dag på beachen. Jag ska sola och kanske bada. Känner mig som en zombie efter allt igår. Underbart!
 
Några från torsdagens solning på balkongen.

Follow on Bloglovin.....Efter en skön promenad

Gått en riktigt skön promenad med vovven i mina nya Nike Pro 3/4 tights. Helt underbart sköna! Blev nästan 8km idag i det underbara vädret. Det är nästan så att jag vill gå samma runda igen, bara för solen och värmen.
 
När vi kom in blev det att göra mat direkt. Var så hungrig att jag höll på att dö, ungefär så. Blev samma som vi brukar äta, det går fort att göra, är riktigt gott och nyttigt i mina ögon. Äter det för att jag avgudar smakerna och inget annat! 
 
Jag nu efter promenaden och maten.

Follow on Bloglovin.....Frukostbricka

Jag vaknade på det värsta sättet idag, sjukt ont i magen så jag kräktes. Usch. Ingen träning för mig idag inte, men promenader blir det. Måste bara iväg och handla och lite sådant sen.
 
Blev i alla fall en riktigt god frukost. En skål med keso, psysalis, mango, kiwi och blåbär. Äggmackor bredvid, samt saft och mina tabletter. Många undrar vad det är för något, det är Omega-3, ripped pro och magnesium. Mina synerlin tog slut igår, blir inga nya av dom. Men magnesium är till för att jag ska bli piggare och sova bättre, vilket jag gör om man jämför med hur dåligt jag sov innan och hur trött jag var redan efter lunch.
 

Follow on Bloglovin.....Night-snack

Nu sitter jag i sängen och skriver med ena handen då hunden är på puss-humör, mysigt. Annars har jag gjort mig lite gott att mumsa på medan jag kollar på ännu ett avsnitt av "House of cards", har ni inte sett den måste ni göra det!
 

Follow on Bloglovin.....Bryter det vanliga!

I morse tog Martin upp en kycklingfilé till mig och la den på tining. Så nu har jag precis avnjutit en riktigt god middag, något som inte är som vanligt. Jag bytte ut grönsakerna mot kyckling. Hur gott som helst. Det är något jag kommer fortsätta med ibland. Det kanske märks att jag tycker om curry?
 

Follow on Bloglovin.....En riktig städdag

Idag hade vi ställt klockan för att gå bort med vovven till en som passar honom. Så jag kan träna nu om jag vill, eller handla eller liknande. Dock så blir det ingen träning då jag ska gå och hämta honom sen igen. Det är nästan milen två gånger idag jag går. Jag bestämde innan vi åt lunch att det blir en riktig städdag istället. Har lite att städa och rensa, speciellt i köksskåpet där jag har precis allt.
 
Måste bara säga att vi har börjat handla ekologiskt. Vilken skillnad i smak! Det är värt pengarna.
 

Follow on Bloglovin.....Ätbart, än så länge, idag

Idag gjorde vi en standard-lunch för oss. Couscous-sallad. Mums. Dock så var vår curry helt slut och jag hade i massa örter istället. Blev gott, men inte alls lika gott som med curryn. Saft till.
 
Sen gjorde jag bärpajer till oss. Testade detta receptet. Har lite att arbeta med, men en riktigt bra grund! Hallon och blåbär i och vaniljsås på keso och vaniljpulver.
 

Follow on Bloglovin.....Riktigt proppmätt

Vaknade riktigt hungrig idag. Martin köpte med sig lite från McDonalds i natt till oss. Lite natt"mat" ibland skadar inte. Men insåg att jag inte hade några hallon kvar, så ingen gröt till mig. Blev lite ledsen faktiskt. Istället blev det en massa annat gott. Turkisk yoghurt blandat med funlight vilda bär, toppat med granola, melon och vindruvor. Mackor med ost och ägg. Dock gav jag bort en macka till Martin, orkade den verkligen inte. En shake, saft och tillskott. Riktigt mätt.
 
Nu ska jag bara ta det lugnt och få upp värmen i kroppen igen. Fryst nu några dagar och så.
 

Follow on Bloglovin.....Lång, svettig powerwalk

Gick en riktigt lång, härlig och svettig powerwalk med hunden. Vi gick alldeles för långt på en väg och fick vända när jag insåg att vi gick fel. Men då fick vi gena lite när vi nästan var hemma. Blev ändå 15km som jag hade planerat. Två timmar senare var vi hemma igen, exakt. Helt sjukt att jag kunde gissa in det så bra.
 
Gjorde extra mycket mat till mig när vi kom in. För magen skrek efter mat när vi närmade oss hem igen.
 
Möts av detta på min plats i soffan när man kommer in.
 

Follow on Bloglovin.....Same old proats

Blev en riktigt härlig frukost idag igen. Testade att göra den med bara vatten och det blev bättre än väntat, kommer göra det fler gånger. I flaskan har jag saft. Avnjöt detta till ett avsnitt av Welcome to Sweden. En härlig serie.
 

Follow on Bloglovin.....Shoppingrunda med mamma

Idag har vi världens tråkigaste väder. Dock började det efter att mamma och jag var klara på stan och mataffären. Så jag är nöjd. Vi var inne i stan och shoppade träningskläder, men jag åkte in för att köpa nya jeans. Det var det första jag köpte och jag är fortfarande lite osäker på dom. Sen blev det lite träningskläder också, vem kunde gissa det? En liten bricka fick följa med också. Jag är riktigt nöjd ändå. Måste bara säga till er att jag hatar rosa, syns det? Jag säger det några gånger om dagen, ändå är det mesta jag äger rosa.
 

Follow on Bloglovin.....Skulle kunna äta detta hela tiden, vilket jag gör!

Precis ätit en massa gott, igen. Couscous-sallad och en proteinshake till. Mums. Detta är något vi båda här har fastnat för nu. Bunkrar upp med sallad, grönsaker och couscous. Så gott är det. Blev couscous, sallad, majs, gurka, paprika, tomat och fetaost + oljan. Sen en bmr proteinshake till från gymgrosstisten.
 
Samma bild som innan, tog ingen ny.

Follow on Bloglovin.....Grötig frukost

Idag blev det en likadan frukost som igår. Supergott. Jag fick till den idag igen. Kanske har jag hittat ett "recept" som fungerar för mig? Måste dock köpa ny jordgubbssirap snart. Det blev en promenad med vovven innan frukosten, snacka om skrikande mage efter det.
 

Follow on Bloglovin.....I am allowed to eat.


Follow on Bloglovin.....Veckans utmaning - Löpning

Ida Warg har gjort en utmaning för oss som jag tänkte vara med i. Ska göra den korta varianten då jag inte riktigt springer speciellt mycket annars. Perfekt nu när jag redan tänkte göra något sådant.
 
Vill du hänga med? Klicka här och "anmäl" dig!
 

Follow on Bloglovin.....Your body. Your rules.


Follow on Bloglovin.....Stor skål chokladgröt

Vaknade supertidigt idag igen, men somnade om en stund. Vaknade igen och gick upp för att göra frukost. Tänkte bara göra en liten skål gröt, men mitt chokladproteinpulver gömde all havregryn så jag tog mer havregryn. Ångrar mig inte en sekund. Det blev riktigt gott och hoppas jag lyckas nästa gång också.
 
Allt som allt i skålen är det: 2dl havregryn, 2dl mjölk, 2,5dl vatten och 1 skopa Diet protein, massa frysta hallon, Walden Farms choklad- och jordgubbssås. 
 

Follow on Bloglovin.....Foodsporation


Follow on Bloglovin.....Tidig frukost

Vaknade och kunde inte somna om runt fem. Låg kvar en stund och bara tittade upp i taket. Sen bestämde jag mig för att gå upp och äta då magen skrek efter mat. Det var tänkt att jag skulle ha äggmackor, men så blev inte fallet. Äggen blev sådär perfekt mjuka och rinniga i mitten. Så det blev mackor med kalkon och tomat bara.
 
Nu är jag mätt. Brukar inte bli mätt på mackor, men idag blev jag det för att jag hade äggen och den lilla biten mango vid sidan av.
 

Follow on Bloglovin.....Jag var hungrig

En stund efter vi hade ätit lunch blev jag hungrig igen, så jag åt igen. Till lunch åt vi en stor sallad likt den vi åt igårkväll. Som jag även åt till lunch igår. Couscous-salladen. Mums.

Sen åt jag mackorna på bilden och en massa vindruvor och lite choklad. Riktigt gott.
 
Nu ska vi snart börja med tacos. Så jag äter, ingen behöver oroa sig.
 

Follow on Bloglovin.....Testat nytt

Idag när jag vaknade var jag riktigt sugen på pannkakor. Så det gjorde jag, men jag tog bort vetemjölet och bytte till bovetemjöl och mandelmjöl. Blev faktiskt gott, men nästa gång blir det bara bovetemjöl. Dock blev det inte laktosfria pannkakor, men glutenfria i alla fall. Vill testa hur min kropp reagerar på laktos- och glutenfritt ett tag. Men för det behövs lite planering och shopping.
 
Proteinshake på vatten, mjölk och BMR päron/vanilj, pannkakor och celsius.

Follow on Bloglovin.....Wonderful snack

Nu till mellanmål blev det en riktigt god tallrik med melon, mango, vindruvor och kiwi. Vid sidan av blev det en proteinshake från BMR och en riskaka. Riktigt gott. Älskar allt som har med frukt att göra. Men skulle inte klara av att leva på det helt.
 
Måste hitta några nya vinklar eller liknande.
 

Follow on Bloglovin.....A sucker for salads!

Igår handlade jag en massa frukt, grönsaker och annat roligt som couscous. Det var riktigt längesen vi hade det hemma och det är ju så gott. Gjorde mig en couscous-sallad idag till lunch. Kommer bli mycket mer av detta. Hade i curry och färsk persilja i couscousen som jag blandade ner med gurka, tomat, majs, sallad, paprika, fetaost + lite av oljan och toppade med lite rostad lök. Så himla gott.
 

Follow on Bloglovin.....Breakfast deluxe

Efter att ha haft en riktigt hemsk natt med riktigt lite sömn, sitter jag nu i soffan och äter en riktigt god frukost. Ännu en omelett. Inte lika stor i grunden som igår. Två mindre ägg bara och ingen skinka eller liknande. Men sallad till. Mums. Många som tycker det ser gott ut och vill ha recept. Så här har ni det.
 
Ingredienser:
3 hela ägg
1dl äggvita (3st äggvitor)
½dl mjölk
Massa örter (jag hade; timjan, basilika, oregano, färsk persilja)
Salt + Peppar
1msk olivolja att steka i
 
1/4 rödlök
1/2 burk majs
1/4 röd paprika
Några bitar fetaost
 
Startar plattan och häller i olivoljan. Knäcker äggen och häller i resterande ingredienser i en skål. Ska nästan vara för mycket av örterna. Blandar väl och häller i stekpannan när den är varm.
Skivar rödlöken, hackar paprikan och sprider ut på omeletten direkt. Omeletten ska inte vara klar innan, tvärtom.
Häller på majsen och lägger på lite ost.
Låt stekas klart tills det nästan är helt fast.
Servera med, eller utan, sallad.
 
Detta är vad jag orkar äta på en morgon. Riktigt mättande! Så du får prova dig fram och se hur mycket du orkar äta. Tänk på att jag äter som en häst. Fråga min sambo.
 

Follow on Bloglovin.....First May inspiration

www.weheartit.com

Frossle.com Omega 3 + Krill frÃ¥n Natusal Vitaminbutiken Kenkou - Online Hälsokostbutik Kom i form till sommaren! FÃ¥ daglig energi! Vitalas Vitalslim NyaLiv.se körkort Högskoleprovets övningbok

ScandicPartner's Affiliateprogram

Tjäna pengar på nätet. Få 300 kr i startbonus - anmäl dig nu!
www.scandicpartners.se

Faktureringsprogram online

Blixtsnabb & enkel fakturering online med Faktura24. Testa helt gratis NU!
www.faktura24.se

Högskoleprovet nya övningsbok

Få toppresultat på Högskoleprovet med högskoleprovets övningsbok.
www.högskoleprovet.se

Alla nya Körkortsfrågor

Ta körkort plugga online. Teoriprov med alla nya körkortsfrågor.
www.körkort.se