Follow on Bloglovin.....En lite finare hall

Varit många gånger och åkt runt och kollat på nya saker till lägenheten. En sak som vi kollat på ett tag nu när vi har en bänk i hallen är en päls att lägga på. Så det köpte vi oss idag och två korgar att ha i den också. Superfint blev det! Finns mer vi ska göra där i hallen, vår lilla söta hall. Kommer bli hur fint som helst när vi är klara. Köpte också två fina ljushållare/krukor.
 
Nu blir det att fixa något att äta och plugga lite innan träningen sen. Jag har sån träningsvärk i mina ben sen i måndags. Kan knappt gå, helt ärligt.
 
 

Follow on Bloglovin.....What do I love the most for breakfast? Pancakes!

Idag blir det en riktigt härlig pannkaksfrukost för oss. Mums ska det bli. Inga konstigheter med dessa, vanliga hederliga pannkakor med fullkornsvetemjöl, kvarg och hallonsyltblandning (mindre socker sylt), tinade jordgubbar och cashewsmör. Mums. Samtidigt ska vi kolla på Madagaskar och bara ha det mysigt.
 
 

Follow on Bloglovin.....Underbara frukost

Vaknade riktigt tidigt idag bara för att älsklingen skulle iväg och jobba. Känns super att han ska jobba idag. Jag försökte ligga kvar i s ängen och somna om, men kunde inte. Gick upp och gjorde mig frukost innan sju. Kollat på senaste avsnittet på Grey's Anatomy på swefilmer.
 
Nu ska jag ta det lugnt en liten stund och sen blir det att plugga vidare.
 
Friggs immunte. Kvarg med hallon, äppel, vindruvor, jordnötssmör och caschewnötssmör (kunde inte välja).
Hemskaste bilder i världshistorien.
 

Follow on Bloglovin.....Testar nya produkter

För någon dag sen köpte vi den ekologiska jordnötssmöret och den var sjukt god! Jag tycker inte om jordnötssmör annars, och jag åt denna.
 
Idag köpte jag med mig lite annat jag velat testa länge. Cashewsmöret var super och jag kommer använda det på allt, känns det som just nu. Kokosoljan ska jag testa att steka med och ha i grytor med mera. De två téerna ska bli himla spännande att testa. Jag som är småsjuk hela tiden och sockersugen hela dagarna.
 
Nu ska jag hjälpa älsklingen att laga lite mat.
 
 

Follow on Bloglovin.....Tidig morgon, mycket planerat

Idag har vi planerat att ha det supermysigt hela dagen. Nu ska vi äta frukost, sen blir det att raka benen, träna benen, åka till simhallen och bara ta det lugnt och sen blir det hem och påbörja min kurs. Ska bli himla spännande!
 
 

Follow on Bloglovin.....Jag och bästa vovven

Finaste upplösningen.
 

Follow on Bloglovin.....Tidig grötig frukost

Idag vaknade jag supertidigt. Inte alls skoj med tanke på att jag somnade runt tolv eller något. Väntar på att hunden ska komma hit om en stund.
 
Gick upp och blev hungrig med en gång idag. Så jag ställde mig och gjorde gröt. Mums! Kan ge er receptet lite senare idag. Men det är verkligen inte svårt alls. Vanlig havregrynsgröt kokat med mjölk och proteinpulver i. Lite extra mjölk sen och blanda med.
 
Nu ska jag kolla ikapp alla nya Grey's Anatomy avsnitt jag inte hunnit kolla på än.
 
 

Follow on Bloglovin.....En underbart rolig dag!

Blev ett kort gympass idag där vi körde lite allt möjligt. Jag fick, äntligen(!), till armgången och gick nästan hela vägen. Jag är inte den som ger upp och jag ska bannemej klara av att gå fram och tillbaka med böjda armar inom en kort tid. Vilodag imorgon och sen kör vi på igen!
 
Åkte hem till bästisen och kollade lite film och tog det lugnt. Helt fantastiskt att vi fortfarande har varandra med tanke på att vi känt varandra sen barnsben. Skräck, kriminalare, chips, McDonalds, skype och massa skoj. Somnade typ och gick hem.
 
Nu ska jag bara tvätta ansiktet lite fort och somna på min gosiga kudde eller pojkvän!
 
Min underbara Emma och jag <3
 

Follow on Bloglovin.....Ett steg närmre mitt mål

I måndags fick jag veta att jag kunde börja plugga redan måndagen efter. Gissa om jag blev lycklig då? Lycklig av att få plugga igen. Hur det nu kommer sig vet jag inte, men det är det jag vill göra nu och kommer satsa helhjärtat på detta.
 
Fick hem min första bok idag, näringslära. En bra kurs att börja med. Att komma igång lite smått igen. Kommer bli super. Redan kollat igenom boken och det står mycket bra i den.
 
Annars har vi kollat på Anastasia och nu kollar vi på Pokémon 2. Redan kollat på ettan. Dom är ju inte långa. Varit ute med hunden och lekt och ska till gymmet efter vi lämnat honom igen.
 
 

Follow on Bloglovin.....Axelpass på hög nivå!

Idag var första gången jag körde en kroppsdel individuellt. Kan säga att jag kommer fortsätta med det! Dryga timmen med bara axlar, helt underbar känsla. Helt slut i axlarna när ja körde, nu känner jag inget. Kommer få ångra dom orden imorgon när jag har världens träningsvärk. Annars blir jag ledsen.
 
Annars har jag precis ätit lite mat efter att ha duschat. Kollar på Simpsons och sen blir det film och date med kudden. Längtar dit kan man säga.
 
 

Follow on Bloglovin.....Fet stuvning efter gympass

Redan nu har jag hunnit med så mycket av allt jag ska göra idag. Varit på arbetsförmedlingen och pratat lite, tränat armar/axlar/bröst/rygg. Hur skönt som helst! Blev dock ett snabbt pass då nästan hela Kalmar var inne just nu och tränade. Få övningar, höga vikter. Känns nu kan jag säga.
 
När jag kom hem var jag dygnsur av regnet. Började med lite mat, en riktigt tjock och fet stuvning. Ett baconpaket, matgrädde, broccoli och morot. Hur gott som helst. Tog ingen bild, såg inte så gott ut. En liten fet lunch till en trött tjej.
 
Har bara ett möte kvar idag, sen ska jag bara ta det lugnt. Ska inte träna volleyboll idag heller, min fot klarar inte av att springa eller hoppa än. Får se på torsdag när nästa träning är. Hoppas, hoppas!
 
Saknar.. <3
 

Follow on Bloglovin.....Efter ett lugnt helkroppspass

Åkte till gymmet med tanken att testa foten och köra så mycket den klarade av. Mycket balans och kontroll. Körde också rygg, axlar, triceps och bröst. Känns underbart att kunna träna igen, lugnt.
 
Lagade mat efter och det blev thai fiskgryta med potatis. Helt underbart gott. Ska bara fixa till kryddorna själv till nästa gång. Köpte en färdig påse med kryddor, men inte nästa gång.
 
 

Follow on Bloglovin.....En mättande frukost

Idag gjorde jag gröt till frukost. Blev supermätt på bara hälften. Helt sjukt. Brukar kunna äta hur mycket som helst på morgonen annars.
 
Låg kvar i sängen till nio idag, hur skönt är inte det? Ska testa på lite träning om en stund också. Kommer bli himla skönt att komma igång igen, om foten tillåter det.
 
Fiberhavregrynsgröt med ägg och proteinpulver (mint choklad, fitnessguru).
 

Follow on Bloglovin.....En dag att minnas

Rubriken står inte för något speciellt, utan jag har bara tagit det lugnt och kan troligen börja träna igen. Ska testa att köra lite ben och mycket balans för att se vad min stukade fot säger till mig. Har så mycket spring i benen och vet inte vart jag ska ta vägen!
 
Annars har vi städat, diskat, tvättat och allt sådant tråkigt idag som man måste göra när man flyttat hemifrån. Vi har även varit inne i stan och kollat på vinterskor till älsklingen, kollat lite inredningsdetaljer och träffade min mamma och lillebror som klippt håret.
 
Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på en film. Kommer somna direkt när jag lagt huvudet på kudden.
 
Min nya pyjamas från Cubus som jag gått runt med hemma.
 

Follow on Bloglovin.....Ett tag sedan senast

Jag har inte haft så mycket att skriva om på senaste tid. Varit sjuk, stukat foten och allt tråkigt som kan hända en.
 
Hur som hur så har jag idag fått en ansiktsbehandling. Helt underbart skönt. Sovit och vaknat med världens huvudvärk och illamående, migrän kanske? Så nu sitter jag i min nya pyjamas i sängen och äter ett gott mellanmål. Litet och litet är det kanske inte, men gott!
 
 

Follow on Bloglovin.....Host, host och åter host

I natt har jag fått sova hela natten. Börjar vakna tidigt igen. Vaknade lite efter sju och har bara legat och segat i sängen. Ätit en skål med melon och nu sitter jag och dricker te med extra mycket honung i. Hostmedicinen är tagen och kommer ta slut idag.
 
Sitter i soffan och lyssnar på musik bland mina fluffiga kuddar och filtar. Helt underbart. Förutom hostan, halsen, näsan och lungorna. Som jag sa förut till älsklingen, jag har hellre maginfluensan än att vara förkyld. Då vet man mer när det tar slut och vad man orkar göra. Nu är det bara jobbigt och orkar inget.
 
 
 

Follow on Bloglovin.....Att ligga hemma sjuk, är inte min grej

Åkte på en riktig förkylning i lördagskväll, som jag skrev. Tror ni jag varit duktig och tagit det lugnt? Nästan. Söndagen och måndagen var jag väldigt duktig, då jag var som värst. Igår var det inte lika illa i kroppen, men halsen, näsan och lungorna var hemska.
 
Idag har jag tagit lite promenader och sådant. Så mycket spring i benen! Men vill samtidigt bli frisk först så jag inte blir sjuk igen. Orkar inte. Hostan har börjat komma och jag ska börja ta hostmedicinen så den inte blir så allvarlig och jobbig som den brukar bli på mig. När jag hostar, då är jag inte tyst i en minut, bokstavligt. Hostar, hostar och hostar tills halsen och lungorna blöder och spricker.
 
Nu sitter jag i sängen efter att ha tagit en varm och skön dusch. Ska starta en film för att försöka sova. 
 
 

Follow on Bloglovin.....Efter en promenad med hunden

I natt har jag inte sovit något alls. Inte kunnat andas och bara haft sjukt ont i bröst och upp i huvudet. Allt har gjort ont där. Så inte den kära hundens fel som vi hämtade igår kväll efter Martins träning. Jag är hundvakt idag.
 
Så efter en promenad så gjorde jag mig en full kanna hallonsmoothie som jag ska dricka nu under den tid det tar. Känner inte alls för att äta något "hårt" än. Min hals gör så sjukt ont.
 
Nu sitter jag i soffan med en sovande hund bredvid mig, en dator i knäet, Batman på tvn framför och en smoothie i handen.
 
Kvarg, frysta hallon, banan, gojibär och en skvätt mjölk.
 

Follow on Bloglovin.....Ett långt, enkelt träningspass hemma

Samtidigt som jag satt och kollade på tv så bestämde jag mig för att köra armar, axlar, bröst och rygg. Satt alltså i soffan och körde det mesta. Sen fick jag ställa mig upp och göra lite också. Lägga mig ner på två pallar fick jag också göra för att kunna göra bröstövningar. Blev helt lyckat pass ändå. Tog ungefär två timmar att bli klar då jag tog det riktigt lugnt och tog långa pauser mellan varje övning.
 
Tricepscurl, bicepscurl, liggande bröstpress, framåtlutande rodd, militärpress och en massa andra övningar jag testade på nu. Många reps med låga vikter. Har en tre kilo boll och hantlar på tre eller fem kilo. Det har jag använt mig av. Kommer troligen ha träningsvärk imorgon, då jag gjorde massa nya övningar.
 
 

Follow on Bloglovin.....En lunch för att jag måste

Idag har jag ingen som helst matlust. Vill bara sitta och gotta i mig frukt och annat gott. Så fungerar det inte. Måste ha lite mat i magen, annars mår den inte bra sen heller. En väldigt liten lunch blev det. Skulle aldrig ens bli halvmätt på detta annars, men idag blev jag proppmätt. Hade ingen lust till att äta det, men det var som sagt bara att äta och se glad ut. Blir såhär när jag är sjuk, så bli inte för orolig nu bara är ni snälla!
 
Annars har jag bara suttit i soffan och kollat på olika filmer, duschat, lagat mat och ska om en stund göra en liten träning för hela kroppen med småvikterna jag har hemma. Lite kan jag göra i alla fall. Ska ta det riktigt lugnt och se om kroppen ens orkar med det lilla.
 
Klyftpotatis med salt och grillkrydda, coleslaw och stevia ketchup med peppar. + celsius.
 

Follow on Bloglovin.....Hostar så att lungorna följer med upp

Idag blev det en tidig morgon. Vaknade vid halv sju av att jag inte kunde andas, men somnade om igen. Då snarkade jag tydligen jättemycket. Inte lustigt det gör ondare i halsen nu än då. Halsen gör sjukt ont när jag hostar, sväljer och andas. Lungorna följer snart med upp när jag hostar, dom få gånger jag hostar. Hjärnan svullnar snart upp och spräcker skallen. Näsan är som en tegelvägg, går inte att andas. Men nu ska vi ha en bra dag!
 
Blev en smoothie till frukost och två knäckebröd. Dock glömde jag bananen i smoothien, så det saknades ganska mycket.
 
 

Follow on Bloglovin.....En dag i fluffet

Idag har det varit en lång dag, än så länge. Jag har legat i soffan hela dagen och kollat på filmer, druckit honungsvatten och ätit halstabletter. Förbaskade hals som ska göra så ont.
 
Annars har vi ätit lite ugnsstekta potatisklyftor, morötter och zucchini med panerad fisk och sås. Väldigt gott! Vi har också varit och handlat, två gånger. Andra gången var nu och då skulle vi bara ha citron- och limesaft, men blev lite annat gott också som slank ner i påsen. Bra-ha-saker.
 
Nu ska vi börja med middagen och ta det lugnt resten av kvällen.
 
Nyblekt och sjuk.
 

Follow on Bloglovin.....Tidig frukost, sent inlägg

Igår hade vi det superbra. Vi var hos Martins föräldrar för att ha ännu ett litet kalas, eller träff, för hans lillebror. Men denna gång kom lite annat folk. Hur kul som helst!
 
Idag vaknade jag med samma halsont och nästäppa som jag fick igår på kvällen. Äntligen min förkylning som bryter ut? Hoppas verkligen det. För ont gör det. Dricker honungsvatten och äter massa halstabletter.
 
Blev pannkakor till frukost idag igen. Dock blev dom väldigt torra, tyvärr. Annars riktigt gott! Har varit och handlat lite och kollat på någon dålig skräckfilm innan jag kom upp ur sängen.
 
 

Follow on Bloglovin.....Ännu en pannkaksfrukost

Idag vaknade jag hyffsat tidigt för att vara mig. Lite efter åtta, men låg och drog mig en liten stund också. Bad älsklingen göra pannkakor till mig. Jag misslyckas alltid, men idag blev smeten riktigt enkel att hantera. Så jag kunde göra dom själv. Öppnade balkongdörren en liten stund då katterna ville ut en stund. En liten stund, sen blev det kallt. Men skönt med frisk luft ibland.
 
Nu sitter jag i soffan med en fluffig filt, tända ljus och ska börja kolla på någon rolig serie. Eller kanske fortsätta på Pretty little liars eller Supernatural? Inte bestämt mig än.
 
Proteinpannkakor (jordgubb/vit choklad) med kvarg, jordubbssylt (mindre socker), frysta hallon och celsius.
 

Follow on Bloglovin.....Liten örn, mysfaktor och gosedjur

Tog med mig min älskling in till stan idag för att kolla på nya joggingskor. Mina är ganska gamla och börjar gå sönder lite här och där. Slutade med att jag glömt koden till mitt bankkort och att vi åt på kinarestaurang, köpte små ringar, en långärmad vanlig tunn tröja till mig som jag kan ha under alla mysiga stickade tröjor och köpte med oss ett fat med ljus till vardagsrumsbordet. Behöver lite sådant fint hemma nu när hösten kommer.
 
 

Follow on Bloglovin.....Älskade pannkaksfrukost

Vaknade och var så himla sugen på pannkakor. Så gick upp väldigt fort och började blanda ihop smeten, vilket (tydligen), gick åt skogen. Bad älsklingen komma upp och säga åt mig vad jag skulle göra. Sen gick det prima ballerina igen. Fick mina pannkakor till slut.
 
Vem här vet inte att jag älskar pannkakor? Nästan alla borde veta det nu.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det att kolla på Dr House från början. Grey's Anatomy har jag kollat klart på, så långt som gick att hitta online.
 
Proteinpannkakor (recept) med kvar och hallonsylt med mindre socker. Celsius.
 

Follow on Bloglovin.....Lunch efter ben

Åkte iväg och körde ben. Helt underbart. Gjorde bara några få övningar och gav mig på deadlifts (marklyft) och körde benböj med trettio kilo. Brukar köra på femton annars, tror jag. Så nu känner jag av i rumpan och benen. Älskar resultaten när man blir starkare. Nu ska bara kroppen ändras också.
 
Efter så var vi tvungna att handla det mesta som behövs. Köpte fisk, love, och lite annat gott jag kunde ha till. En supergod lunch blev det och jag kommer verkligen göra det fler gånger och ha annat till och i.
 
Potatis, morötter, zucchini kryddat med timjan, panerad fisk och sås på kvarg, citronsaft och citronpeppar.
 

Follow on Bloglovin.....En iskall natt

Inatt var det riktigt kallt inne hos oss. Hade tydligen inget täcke på mig och var som en ispinne. Inget kul. Det är då man lägger sig bredvid en varm pojkvän.
 
Nu har vi precis ätit frukost och ska vänta en liten stund innan vi åker iväg till gymmet för att köra ben. Träningsvärk sen igår har jag också. Underbart med den värken, enligt mig.
 
En äggig frukost för ett tag sedan. Lika äggig idag.
 

Follow on Bloglovin.....När magen inte längre mår bra av sådant man åt mycket av

Denna kväll har bestått av Grey's Anatomy och försökt fixa nytt photoshop, vilket jag lyckades med. Testar en ny version och se vad som händer senare. Har väldigt små planer på att inskaffa mig det på riktigt.
 
Annars åt jag nyss två glassar, en päronsplit och en sandwish. Hur gott som helst! Men nu bara några få minuter efter känner jag hur magen drar ihop sig och spänner sig. Magen vill inte längre ha dessa gottigheter i sig. Vilket är riktigt synd för det är ju så gott! Kommer sakna det, men har lite kvar hemma som måste ätas upp.
 
Nu ska jag få in pojkvännen i sovrummet och kolla på någon film. Är trött och behöver sova. Imorgon ska jag upp tidigt för att köra cardio och lite senare blir det ben med älsklingen. Han tjatar så på mig att köra det igen. Då jag gjorde det passet utan honom sist och vill inte köra allt för ofta heller. Två till tre pass i veckan, max tre.
 
En dekorerad lampa i sovrummet.
 

Follow on Bloglovin.....Tränat och ätit

Tog det som sagt väldigt lugnt denna morgon. Behöver mina morgonar nu för tiden, vet inte varför men jag är superduper trött på morgonen.. Så nu ska det bli ändring på det. Har skrivit in i kalendern att gå upp och åka iväg till gymmet, senast åtta, för att komma upp igen. Få ordning på mitt dygn. Imorgon kör jag igång med det!
 
Annars åkte vi iväg till gymmet och körde två timmar armar, axlar, bröst och rygg. Vi har inte börjat dela in dom i flera pass, men det kommer. Jag körde mycket kontroll på mina triceps och bröstpressen. Det händer något lustigt med min västerarm när jag gör tricepsövningar, måste få kontrollen. Sen på bröstpressen hamnar jag helt snett när jag gör den, så tränar på att återfå kontrollen.
 
Nu har vi ätit kyckling, ris och sås. Sitter och kollar på Grey's Anatomy, igen. Är snart klar med den serien, så långt som finns att kolla på online. Helt underbart!
 
 

 

Follow on Bloglovin.....En stooor frukost

Idag var jag riktigt hungrig på morgonen. Petade lite på älsklingen för jag skulle koka ägg och ville veta om han ville ha. Så jag kokade ägg till oss båda. Fixade lusse-te (julte), mackor och allt under tiden. Gissa om jag blev mätt?
 
Det gulliga är att en av katterna tycker om kaviar, så hon får äta från tuben. Så himla gulligt!
 
Nu ska jag kolla vidare på Grey's Anatomy och förhoppningsvis sova en stund till för att sedan åka iväg till gymmet med älsklingen.
 
 

Frossle.com Omega 3 + Krill frÃ¥n Natusal Vitaminbutiken Kenkou - Online Hälsokostbutik Kom i form till sommaren! FÃ¥ daglig energi! Vitalas Vitalslim NyaLiv.se körkort Högskoleprovets övningbok

ScandicPartner's Affiliateprogram

Tjäna pengar på nätet. Få 300 kr i startbonus - anmäl dig nu!
www.scandicpartners.se

Faktureringsprogram online

Blixtsnabb & enkel fakturering online med Faktura24. Testa helt gratis NU!
www.faktura24.se

Högskoleprovet nya övningsbok

Få toppresultat på Högskoleprovet med högskoleprovets övningsbok.
www.högskoleprovet.se

Alla nya Körkortsfrågor

Ta körkort plugga online. Teoriprov med alla nya körkortsfrågor.
www.körkort.se