Follow on Bloglovin.....Vem har sagt att jag inte älskar mig själv?

Får ofta kommentarer från folk som skriver till mig för att jag måste börja älska mig själv. Men det gör jag redan. Behövde få detta sagt här nu, så dessa kommentarer kanske slutar komma till mig. Förhoppningsvis. Jag älskar mig själv. Punkt. Men har stunder, som vilken annan människa som helst, där jag bara vill ge upp och hatar mig själv. Men det är mänskligt att ha sämre stunder. Jag älskar mig själv, men jag vet att jag kan bli det jag vill. Jag har mål som jag verkligen vill nå. Men det betyder inte att jag inte älskar mig själv.
 
Jag tränar för att jag älskar det. Jag äter nyttigt för att jag gillar det mer än snabbmat. Jag gör bara sånt som jag gillar att göra. Varför skulle jag tvinga mig igenom ett träningspass om jag inte tyckte det var kul? Eller varför skulle jag äta en sallad om jag inte gillade den? Vill jag ha godis osv, klart att jag äter det. Vill jag bara ligga inne i sängen en hel vecka, men då gör jag det!
 
Förlåt för ett flummigt inlägg, men blir ganska sur när en person efter den andra säger att jag inte älskar mig själv. Typ som om att dom försöker få mig att inte göra det. Men nu har jag skrivit av mig lite och verkligen berättat nu att jag gillar mig själv. Frågor på detta? Nej. Tack!
 

Postat av: linn

Du är super bra finis! :D

2014-07-14 @ 10:58:48
URL: http://linnsees.forme.se
Postat av: Anonym

Man måste göra skillnad på att vara nöjd med sig själv och älska sig själv. Man kan älska den bild man har av sig själv, men så kanske det är en detalj i bilden som man inte är nöjd med. Och då gör man ju det man vill för att korrigera den detaljen så att den stämmer överens med bilden man älskar.

Det ena utesluter inte det andra.
Du gör helt rätt, allt handlar om vad du som person vill göra.

2014-07-14 @ 15:06:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Frossle.com Omega 3 + Krill frÃ¥n Natusal Vitaminbutiken Kenkou - Online Hälsokostbutik Kom i form till sommaren! FÃ¥ daglig energi! Vitalas Vitalslim NyaLiv.se körkort Högskoleprovets övningbok

ScandicPartner's Affiliateprogram

Tjäna pengar på nätet. Få 300 kr i startbonus - anmäl dig nu!
www.scandicpartners.se

Faktureringsprogram online

Blixtsnabb & enkel fakturering online med Faktura24. Testa helt gratis NU!
www.faktura24.se

Högskoleprovet nya övningsbok

Få toppresultat på Högskoleprovet med högskoleprovets övningsbok.
www.högskoleprovet.se

Alla nya Körkortsfrågor

Ta körkort plugga online. Teoriprov med alla nya körkortsfrågor.
www.körkort.se