Follow on Bloglovin.....Mina skönhetsfavoriter

Många har undrat hur jag håller mitt hår så fint även fast jag älskar att ändra det och så vidare. Dock så var det längesen jag gjorde något drastiskt med det nu, fast trivs som handen i handsken nu.
 
Innan brydde jag mig inte alls om mitt hår, inget, nada, noll. Såg ut som ett troll. Färgade, plattade, lockade, fönade, klippte och allt vad man nu kan göra med ett hår. Använde dom produkter som fanns hemma, inget annat. Kan också säga att jag färgade det ungefär en gång i månaden.
 
Men nu på senare år, 2-3år, har jag börjat bli mer och mer medveten om att mitt hår var hemskt och jag ville vårda det mer. Men jag ville inte lägga dyra pengar på det ändå. Men jag fortsatte i alla fall med samma produkter ett bra tag.
 
Nu sista halvåret har jag förändrats helt. Börjat fråga frisören vad jag ska ha för schampoo och balsam för att min färg ska hålla sig bättre och inte bli gult. Hade även börjat att olja in håret sen i julas. Vilken skillnad det blev bara av den detaljen! Masserar in min olja i handdukstorrt hår och låter det självtorka.
 
Men jag gör en riktigt dålig sak. Jag borstar igenom håret när det är blött. Vilket jag vet att man inte ska göra, men det blir så himla tovigt när det torkar annars. Jag är en sådan som masserar in schampoo väldigt duktigt i håret. Detta är en sak jag behöver jobba med.
 
Annars gör jag inte så mycket med det. Har det antingen i hästsvans eller utsläppt. Jag fönar det inte, inte heller lockar jag det eller plattar det. Kan säga att det är skillnad på hår och hår!
 
Här är alla mina skönhetsfavoriter. Även bodylotion, scrub, tvål, body mist och lite till.
 
På bilden: Victorias Secret Love spell lotion/mist och coconut mist, I love.. strawberries and cream bodyscrub, lotion och tvål, XL silverbalsam och hårinpackning, Eugene Perma silvershampoo, Elvital hårolja, Generation Pink perfym, ansiktsmask och pormask till näsan.

Postat av: ▲ »*JoJZ - Uɴᴅᴇʀʜåʟʟɴɪɴɢ ᴘå ʜöɢ ɴɪᴠå ·.¸¸.· `▲»*✞ ☮ ♡ ♛

OMG VILL HA :3

2014-06-02 @ 18:32:47
URL: http://jojz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Frossle.com Omega 3 + Krill frÃ¥n Natusal Vitaminbutiken Kenkou - Online Hälsokostbutik Kom i form till sommaren! FÃ¥ daglig energi! Vitalas Vitalslim NyaLiv.se körkort Högskoleprovets övningbok

ScandicPartner's Affiliateprogram

Tjäna pengar på nätet. Få 300 kr i startbonus - anmäl dig nu!
www.scandicpartners.se

Faktureringsprogram online

Blixtsnabb & enkel fakturering online med Faktura24. Testa helt gratis NU!
www.faktura24.se

Högskoleprovet nya övningsbok

Få toppresultat på Högskoleprovet med högskoleprovets övningsbok.
www.högskoleprovet.se

Alla nya Körkortsfrågor

Ta körkort plugga online. Teoriprov med alla nya körkortsfrågor.
www.körkort.se