Follow on Bloglovin.....När kroppen bara skriker ifrån

Igår var ingen bra dag, jag har inte haft en hel bra dag på flera veckor. Gått och mått dåligt, sjuk, trött, förkyld och bara underligt. Igår sa halsen ifrån, huvudet var snurrigt och det dunkade på. Tänkte att det skulle gå över till idag. Men det gjorde det inte. Åkte iväg till första dagen på kursen (starta eget) och kände att allt bara var skit. Tog mig igenom dagen och skulle cykla hem igen. Regn och världens motvind. Kul. Känner mig dock mycket "piggare" nu när jag fick mitt Energy Armor armband i fredags. Berättar mer om mina tankar kring det i ett eget inlägg.
 
Direkt när jag kom in tog jag en varm dusch och sedan satte jag mig i sängen, inte rört mig sen dess. Halsen är mycket värre, huvudet mer snurrigt men dunkar inte på lika hårt längre. Känns som halsfluss, vilket jag verkligen inte hoppas att det är.
 
Men ska bli riktigt roligt och intressant att gå denna kursen som jag väntat på i två sketna år att den ska gå igång på arbetsförmedlingen. Äntligen säger jag bara! Dock hunnit ändra min idé en gång under dessa åren. Men ska bli riktigt skoj, för detta behöver vi här. Vill bara se om det är något för mig och att jag får all den information och allt som jag behöver ha innan. Kommer bli intressanta veckor nu ett tag framöver!
 
En arkivbild, väldigt gula toner där!

Follow on Bloglovin.....Absolut ingen ork alls

Min vecka har varit väldigt lugn, som i sängliggandes nästan. Hatar det. Vet inte heller varför jag är sån nu. Tar mina kosttillskott (magnesium, omega3, chromium) och har även beställt hem ett energy armor armband. Hört så otroligt mycket bra om dom så nu ska även lilla jag prova dom. Ett orange armband är påväg till mig. Ska bli spännande.
 
Det enda jag gjort denna veckan är att jag har testat på att boxas här hemma på klubben. Riktigt skoj, men jobbigt som bara den. Får se hur jag gör framöver. Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer, gått lite promenader med hunden och cyklat lite kort bara. Inget annat.
 

Follow on Bloglovin.....Hemkommen efter ryggträning

Precis kommit hem efter ett väldigt dåligt, men svettigt, ryggpass. Sprang intervaller en stund innan jag körde styrkan också, det var riktigt svettigt med skönt och jag fick ett skönt flås. Fick inte den kontakt jag ville ha. Men är det riktigt full så man får ta det man ser är ledigt så kan det bli så ibland. Men älskar att träna när det är så fullt. Blir liksom så motiverad av att titta på folk, få blickar när man är där alla biffiga killarna är eller när man går runt och letar. Älskar livet på gymmet! Så det blev ett dåligt pass idag, men variation är viktigt. Har dock träningsvärk sen gårdagens biceps och tricepspass. Hur skönt är inte det!?
 
Annars har jag bara kollat ikapp på Big Brother och Paradise Hotell. Inte så mycket mer än det faktiskt. Längtar till duschen nu, sen mat och sen en skön säng att sova i.
 

Follow on Bloglovin.....Biceps och triceps i fullt gym

Idag har det inte hänt speciellt mycket. Pratat med mamma och fick samtidigt lite hemodlade paprikor, chili, inlagt chili och vindruvor. Riktigt gott. Väntar på mina förbaskade tomater som inte vill bli röda. Snart hoppas jag! Sen blir det en paprika- och chiliplanta till nästa år. Mums.
 
Annars har jag orkat dra mig iväg till gymmet, dock den sämsta tiden när alla är där och allt är upptaget typ. Tog mig några olika vikter och körde biceps och sen blev cablen ledig och då körde jag triceps. Efter det blev det lite, väldigt lite, rodd och sen lite löpning i intervaller. Skönt! Skönt att vara igång igen.
 
Nu ska jag sova för imorgon blir det en längre morgonpromenad med hunden. Vet dock inte vad jag ska träna imorgon, funderar på lite cykel- och löpstyrka för benen. Men vet inte säkert än.
 
Gammal bild. Får ta lite nytt!

Follow on Bloglovin.....Sjukstuga med förkylning

På senaste tid har jag inte haft orken att skriva här, jag har inte heller vetat vad jag skulle skriva om. Men jag kan berätta vad jag gjort under dessa dagar jag inte skrivit.
 
Jag har hunnit med att springa ett lopp som heter Nattloppet här i Kalmar. Det var riktigt skoj, men jag är inte alls nöjd med tiden. 5,9km på 36min. Jag hade velat ha den under 30min, men men. Även innan samma dag spelade vi en tennisturnering i Karlskrona där jag och min partner vann. Tjoho! Sedan bil hem och nästan stressa med att byta om och komma fram till starten. Inte nöjd, men det var kul och kommer göras igen.
 
Sen har jag bestämt mig för att ge volleybollen en verkligen sista chans. Det är mycket som ska till om jag ska stanna. Vet att många där vill ha mig där, men allt stämmer liksom inte. Så jag har tränat en gång (måndags), sen åkte Martin på en elak förkylning som smittade över sig på mig. Så har nästan bara legat i sängen hela veckan. Gått lite promenader, ätit typ allt eller inget, kollat serie, gosat med hunden och sådant bara. Martin är dock typ frisk igen, så inget pussande på ett tag. Tragiskt!
 
Vi har även möblerat om i vardagsrummet och vi är så himla nöjda. Nu ska bara resten av lägenheten städas klart, målas, möbleras om lite, diskmaskinen ska köpas och en ny sängram ska inskaffas. Kommer bli kanon när allt bara är klart. Men det är en lång väg kvar.
 
Mig idag.

Frossle.com Omega 3 + Krill frÃ¥n Natusal Vitaminbutiken Kenkou - Online Hälsokostbutik Kom i form till sommaren! FÃ¥ daglig energi! Vitalas Vitalslim NyaLiv.se körkort Högskoleprovets övningbok

ScandicPartner's Affiliateprogram

Tjäna pengar på nätet. Få 300 kr i startbonus - anmäl dig nu!
www.scandicpartners.se

Faktureringsprogram online

Blixtsnabb & enkel fakturering online med Faktura24. Testa helt gratis NU!
www.faktura24.se

Högskoleprovet nya övningsbok

Få toppresultat på Högskoleprovet med högskoleprovets övningsbok.
www.högskoleprovet.se

Alla nya Körkortsfrågor

Ta körkort plugga online. Teoriprov med alla nya körkortsfrågor.
www.körkort.se