Follow on Bloglovin.....Efter en lång natt och en lång morgon sitter jag ändå kvar på samma ställe

Igår bestämde jag mig för att sova riktigt tidigt. Redan långt innan jag skrev inlägget. Ville sova direkt efter jag kom hem från marknaden, men kunde inte då jag frös som bara den och att vår älskade partygranne började spela en aning hög musik. Somnade ett bra tag efter att Martin kom hem vid elva typ. Var hemma lite innan åtta och ville sova..
 
Idag känner jag mig fortfarande hängig och trött i hela kroppen. Huvudet värker och sprängs snart. Då har jag ändå fått i mig min celsius (koffein). Det brukar vara en anledning annars. Lovade min älsking att göra hans sallad till idag då han spelar volleyboll hela dagen, gjorde det och försökte sova efter det. Men det gick inte.
 
Annars har jag suttit i sängen med hans farfarströja och kollat på Paradise Hotel. Bara pinsamheter! Kollar bara på tv-versionen, det räcker.
 
Min räddning, trodde jag.
 

Follow on Bloglovin.....Julmarknad på slottet

Idag har jag haft fullt upp känns det som. Men ändå inte hunnit med det plugg jag velat. Typiskt! Vaknade, åt frukost, åkte till gymmet och körde bröst och biceps. Kändes väldigt bra och jag kommer inte ha träningsvärk imorgon. Men hoppas på det! Ätit mat, duschat och kollat lite tv.
 
Sen ringde mamma och frågade om jag skulle med in till slottet och gå på julmarknaden som var där. Supermysigt måste jag börja med att säga. Trångt på vissa ställen, men mysigt. Hittade en massa gott som fick följa med hem.
 
Nu ska jag bara byta lakan på sängen och sen ska jag sova!
 
Tomatmarmelad, citronshonung, lakrits/vanilj/mojito fudge, julhälls(knäcke)bröd, enbärsmust.
 

Follow on Bloglovin.....It´s legday baby!

Idag har vi haft en ganska upptagen dag. Väldigt skönt då vi tagit det lugnt några dagar. Vi åkte först och tränade en timme ben på gymmet. Helt mör i mina ben och rumpan. Sen åkte vi och kollade på stolar och bordet vi är sugna på att köpa till vårt kök. Vi har nog bestämt oss. Fick med mig över tvåhundra ljus och lite annat behövligt.
 
Nu sitter vi och väntar på att våra potatisar ska bli klara i ugnen. Bakad potatis med tonfiskröra, majs, rostad lök, bacon, smör och en cola celsius. Mums, längtar!
 
Några av mina ljus i vardagsrummet..
 

Follow on Bloglovin.....Proteinbar med pepparkakssmak?

Igår fick jag syn på att fitnessguru hade gjort en proteinbar med pepparkakssmak. Beställde genast hem och nu har jag smakat på den. Snabbast leverans! Måste säga att jag är i himmelriket när jag äter den. Mjuk och degig pepparkaksdeg, fast med mycket protein. Mums. Kommer nog köpa hem en låda till då denna kommer ta slut fort.
 
Förlåt för alla tråkiga mobilbilder.
 

Follow on Bloglovin.....Nytt kylskåp!

Idag har vi passat vovven och han är verkligen inte svår. Ligger och sover hela dagen om man bara är still och är riktigt morgontrött av sig. Lekt lite med honom ute och sådant.
 
Annars har jag varit och handlat en massa gott. Saknar sommaren så sjukt mycket nu. Maten, promenaderna, kläderna och allt som har med det att göra. Köpte en massa sallad, frukt, chilli och sådant gott. Nu ska vi tillbaka till sommaren här. Även lite russin och sötmandlar till glöggen.
 
 

Follow on Bloglovin.....Upptagen vecka

Denna veckan har det inte blivit så mycket här på bloggen. Jag har haft en massa annat att göra, städa, tvätta, diska, rensa, slänga, skriva shoppinglista och nu passar jag hunden hela helgen.
 
Igår var vi i Ullared på Gekås och storshoppade till lägenheten. Fick med oss lite av det vi tänkt och massa mer som man behöver som vi inte tänkte på. Lite pengar fattigare, men mycket rikare i både själ och hem,
 
Idag har jag bara överraskat min mamma med tårta och grattat henne. Även varit hos tandläkaren och nu sitter jag hemma i min säng och väntar på att älsklingen ska komma hem med mina cider. Mums!
 
 

Follow on Bloglovin.....Bara älskar att vakna och ha ont

En perfekt söndag hade sett ut som jag hade planerat den igår. Städning ensam, sen gymmet med en vän och lite häng efter. Men så ser inte min dag ut efter att ha vaknat med ryggont och någon sträckning/inflammation i armen.
 
Nu blir det en dag med städning, rensning och slängning. Samt lite Revenge och Greys Anatomy. Ganska skönt det också, men hade velat åka till gymmet och träna.
 
 

Follow on Bloglovin.....Kommer tillbaka nu!

Tiderna blir bättre, om man ger det tid. Mår bättre, äter bättre, tränar bättre och psykiskt mår jag bättre. Tänker fortfarande inte gå in på vad som hänt, det är mitt privatliv. Går inte ut med allt här i bloggen, även fast det känns så ibland.
 
Under tiden jag varit borta har mycket hänt. Pluggar fortfarande min kurs, jätteintressant men ändå mycket jag redan kan. Fått hem helt underbara skor. Två för ett i pris. Billigt och bra. Längtar till våren då jag kan använda mina öppna klackar igen. Börjat tända massa ljus och köpt Pauluns produkter för första gången. Kommer fortsätta med det.
 
 

Follow on Bloglovin.....Because I need some changes in my life. And because I can.

Pausar till det att jag kommer tillbaka igen. Vilket jag hoppas blir väldigt snart. Ville bara informera mina kära läsare som alltid kommer tillbaka till mig. Utan att ni behöver bli oroliga vad som hänt med mig eller något.
 
Jag behöver göra förändringar och började redan idag med att färga lite av underhåret lila. Bara för att jag kan och vill. Kommer troligen bli brunett igen. Inte riktigt hundra. Ska vara såhär ett tag nu och se vad som händer längre fram.
 
 

Follow on Bloglovin.....En rolig överraskning!

Gick in på bloglovins populäraste inlägg på fitness. Gissa vad jag såg där. Mig själv. Jag bara skrollade ner och letade efter något roligt att läsa, men så såg jag min bild (inlägget Back attack!) och trodde någon stulit den från mig. Så var det inte för min text och länken var rätt. Va?! Så tänkte jag och jag blev riktigt förvånad och glad. Riktigt roligt.
 
Annars har jag varit iväg hos mamma en snabbis och passat vovven. Ätit pannkaksfrukost och nu blir det lite plugg innan provet senare. Kommer bli bra.
 
 

Follow on Bloglovin.....Filmkväll med älsklingen

Plugget är färdigt och nu ska jag bara läsa igenom det någon gång imorgon innan provet. Känns superskönt! Funderar till och med att åka till gymmet imorgon efter jag passat vovven, innan provet.
 
Jag har börjat märka att jag faktiskt har en liten bula på mina klena armar och jag är stolt över dom! Nu ska bara överflödigt fett bort och sen börjar den riktiga resen. Kommer skriva ett inlägg om vad nästa resa kommer handla om lite senare, närmare nyår.
 
Nu ska jag kolla på Wanted med älsklingen och äta lite fruktsallad innan jag somnar. Magen skriker snart igen efter att nästan precis ätit kvällsmat.
 
 

Follow on Bloglovin.....Back attack!

Precis kommit in efter ett lugnt och skönt rygg- och bicepspass med älsklingen. Vet inte vad jag gör "fel", men jag känner nästan aldrig i ryggen när jag tränar den. Någon som vet någon smart anledning? Jag tycker jag gör väldigt rätt och tänker på rak rygg, ihop med skulderbladen och ta i. Det kommer väl när jag börjar få lite muskler där, precis som med mina armar innan.
 
Nu ska jag plugga vidare lite, äta något gott och kolla på någon bra film.
 
Ingen som vill ge mig ett bra ryggpass? Vad brukar ni köra när ni tränar övre delen av ryggen?
 
 

Follow on Bloglovin.....Pluggsöndag med spår av träning

Sov jag länge idag, fast inte så lustigt när man kom hem lite efter ett. Hade en underbar kväll hos fina vänner efter en hel dags pluggande, konstant. Tur att jag snart är klar och imorgon väntar första provet. Känns superbra!
 
Så nu har jag kollat på två avsnitt av Grey's Anatomy och nu ska jag sätta mig och plugga vidare lite till. Proteiner, fetter och allt sådant roligt håller jag på med nu. Intressant till max! Samtidigt ska jag fixa naglarna lite, sen blir det träning med älsklingen.
 
 

Follow on Bloglovin.....Vaknar och känner mig sliten i både kropp och själ

Idag vaknade jag supertidigt, men lyckades somna om och sov till nästan nio. Hur skönt som helst. Kände mig redan då dålig och seg i kroppen. Frös och skakade, nös hela tiden och slemming i halsen. Tycker inte om vart detta leder.
 
Annars har jag ätit en jättefrukost som bestod av kvarg blandat med tinade hallon toppat med äpple, vindruvor, jordnötssmör och cashewsmör. En tunnbrödsrulle med fet och god potatissallad och två ägg. Självklart en celsius till det.
 
Nu sitter jag i soffan och fryser minst lika mycket fastän vi har alla ljus tända och nu ska jag fortsätta kolla på Grey's Anatomy och dricka mitt honungsvatten med citron.
 
 

Frossle.com Omega 3 + Krill frÃ¥n Natusal Vitaminbutiken Kenkou - Online Hälsokostbutik Kom i form till sommaren! FÃ¥ daglig energi! Vitalas Vitalslim NyaLiv.se körkort Högskoleprovets övningbok

ScandicPartner's Affiliateprogram

Tjäna pengar på nätet. Få 300 kr i startbonus - anmäl dig nu!
www.scandicpartners.se

Faktureringsprogram online

Blixtsnabb & enkel fakturering online med Faktura24. Testa helt gratis NU!
www.faktura24.se

Högskoleprovet nya övningsbok

Få toppresultat på Högskoleprovet med högskoleprovets övningsbok.
www.högskoleprovet.se

Alla nya Körkortsfrågor

Ta körkort plugga online. Teoriprov med alla nya körkortsfrågor.
www.körkort.se